Fórum témák
» Több friss téma |
Lomex 12-05-13 : 1000µF/100V 22x30 RM10 85 fok @ 174 Ft+áfa
Ez normál elko, nem kis belső ellenállású. 35V-os a legnagyobb ami van náluk kis esr-esbe.
Utalnék erre a hozzászólásomra. Pejpelem se, meg időm se, meg bizalmam se feléjük. Ungarise beszerzési hely köllene.
Akkor FDH -nál a 8821186 rendelési számon...
Köszi!
Szép ára van, de hát Farnell. Azért nem is nézem az oldalukat.
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni hogy hol lehetne beszerezi SN8P2714SB ic-t vagy mivel lehetne helyettesíteni? Előre is köszönöm!
Szia!
Mi lenne belölle vagy mibe kell . A belevaló program megvan?
Hali mindenkinek!
A két fotón, egy mobil forgalomirányító jelzőlámpa áramköre látható, amit távirányítóval lehet programozni. Látszik a képen, hogy a távirányító jeleit vevő (adó-vevő) diódapár levált. Típusa: ZHX1810 . Van egy üzlet ahol be tudnák szerezni, de a beszállító 2000 db-nál kevesebb mennyiséggel nem hajlandó foglalkozni. Tudna e valaki tanácsot adni, lehetne e ezt valamivel helyettesíteni? ![]()
Szerintem vissza lehet azt forrasztani... ha mégse, akkor a "hol kapható" topikban kérdezz, itt kikapsz ezért...
Köszi! Gondoltam hogy rossz helyen vagyok!
Sajnos nem lehet vissza forrasztani, mert a lábai a panelon maradtak, csak azt már én letakarítottam.
Hali mindenkinek!
A két fotón, egy mobil forgalomirányító jelzőlámpa áramköre látható, amit távirányítóval lehet programozni. Látszik a képen, hogy a távirányító jeleit vevő (adó-vevő) diódapár levált. Típusa: ZHX1810 . Van egy üzlet ahol be tudnák szerezni, de a beszállító 2000 db-nál kevesebb mennyiséggel nem hajlandó foglalkozni. Tudna e valaki tanácsot adni, lehetne e ezt valamivel helyettesíteni?
Akkor nézd meg az adatlapján, milyen hullámhosszon megy, valami csak jó helyette... de ezt már tényleg ne itt, mert mindkettőnket eldádáznak
![]()
Funkcióját tekintve helyettesíthető a TFDU4100, TFDS4100 vagy hasonló kapható típussal. Sajnos a lábkiosztása, tokozása eltér egy kicsit...
Visszaforrasztani nem lehet? Bővebben: Link
Sziasztok,
Szükségem lenne pár darab SN74ACT245N -esre, de a neten csak olyan cégeket találtam ahol futárral küldik a megrendelt árut, nincs üzletük ahol személyesen átvehetném. Ha lehet nem költenék 2000-3000Ft-ot, hogy elhozzanak nekem 600Ft-nyi cuccot. Tudtok olyan üzletet (főként Budapesten) ahol belehet ezt szerezni? Előre is köszi! Tibi
LOMEX-nél nézted?
szerk: Igaz, ott csak HCT van, az meg itt a HEStore.ban is kapható.
Hali!
Ez 1 Genius 5000 5.1-es vezérlője és nincs meg a program hozzá
Sziasztok valaki tudja, hol lehet kapni 1000µF 80-100V LOW ESR kondit?
Innen kezdj el olvasni !! :
szamóca is ezt kereste
Sziasztok, én a képen látható HIOS csavarozóhoz keresek dugót. 5 tüskés az egymás mellett lévő tüskék táv: ~4.75mm, a csatlakozó külső menetének az átmérője: ~127.5mm. Min. 2db kellene. Merre lehet ilyet venni?
![]()
Szia!
Az eladótól nem kérdezted mert nekem sima dugónak tünt (ha már ugy is a HR voltál, amugy én is filoztam rajta megvegyem-e )
Nem onnan van.
![]() ![]()
Az Elektrokontha nál is megnézheted hátha az 5 polusú mikrofon dugó ami az adovevö rádiokon van.
Attól egy picivel nagyobb. De arra céloztam, amikor a kisebbet írtam.
![]()
A sima din 5 polusubol gondoltam a kisebbnél.
sziasztok
egy kérdésem volna: valakinek van-e ötlete alkatrész beszerzésre vonatkozóan? A keresett alkatrész egy NEC2051 -es optocsatoló....de.. sem a farnellnél sem sehol se nem lehet beszerezni.. még a gugli is vonogatja a vállát. Még egy adatlapot sem sikerült találnom róla, nemhogy az alkatrészt. Receptből főzők, így adatlap hiányában még azt sem tudom kideríteni, mivel tudnám helyettesíteni. Minden ötlet jó lehet! Köszi, hogy foglalkozol a kérdéssel! üdv
Szia!
Miben van ez, mit vezérel egy kép róla esetleg mert a 2051 gyet keresve pl.: ezt találtamBővebben: Link (leválasztó trafo) mert az elején a "NEC" lehet gyártospecifikus jelölés |
Bejelentkezés
Hirdetés |