Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   145 / 441
(#) szamóca válasza interferi hozzászólására (») Ápr 13, 2011 /

Sajna a 63V megfog minden boltot.
(#) Hp41C válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 13, 2011 /

Lomex 12-05-13 : 1000µF/100V 22x30 RM10 85 fok @ 174 Ft+áfa
(#) szamóca válasza Hp41C hozzászólására (») Ápr 13, 2011 /

Ez normál elko, nem kis belső ellenállású. 35V-os a legnagyobb ami van náluk kis esr-esbe.
(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 13, 2011 /

Utalnék erre a hozzászólásomra. Pejpelem se, meg időm se, meg bizalmam se feléjük. Ungarise beszerzési hely köllene.
(#) Hp41C válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 13, 2011 /

Akkor FDH -nál a 8821186 rendelési számon...
(#) szamóca válasza Hp41C hozzászólására (») Ápr 13, 2011 /

Köszi!
Szép ára van, de hát Farnell. Azért nem is nézem az oldalukat.
(#) szamóca válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Ápr 13, 2011 /

Köszi Simpi!
Hálából.
(#) emeric hozzászólása Ápr 14, 2011 /

Sziasztok!
Azt szeretném megtudni hogy hol lehetne beszerezi SN8P2714SB ic-t vagy mivel lehetne helyettesíteni?
Előre is köszönöm!
(#) interferi válasza emeric hozzászólására (») Ápr 14, 2011 /

Szia!
Mi lenne belölle vagy mibe kell . A belevaló program megvan?
(#) mraulajos hozzászólása Ápr 15, 2011 /

Hali mindenkinek!

A két fotón, egy mobil forgalomirányító jelzőlámpa áramköre látható, amit távirányítóval lehet programozni. Látszik a képen, hogy a távirányító jeleit vevő (adó-vevő) diódapár levált. Típusa: ZHX1810 . Van egy üzlet ahol be tudnák szerezni, de a beszállító 2000 db-nál kevesebb mennyiséggel nem hajlandó foglalkozni. Tudna e valaki tanácsot adni, lehetne e ezt valamivel helyettesíteni?
(#) enree válasza mraulajos hozzászólására (») Ápr 15, 2011 /

Szerintem vissza lehet azt forrasztani... ha mégse, akkor a "hol kapható" topikban kérdezz, itt kikapsz ezért...
(#) mraulajos válasza enree hozzászólására (») Ápr 15, 2011 /

Köszi! Gondoltam hogy rossz helyen vagyok!

Sajnos nem lehet vissza forrasztani, mert a lábai a panelon maradtak, csak azt már én letakarítottam.
(#) mraulajos hozzászólása Ápr 15, 2011 /

Hali mindenkinek!

A két fotón, egy mobil forgalomirányító jelzőlámpa áramköre látható, amit távirányítóval lehet programozni. Látszik a képen, hogy a távirányító jeleit vevő (adó-vevő) diódapár levált. Típusa: ZHX1810 . Van egy üzlet ahol be tudnák szerezni, de a beszállító 2000 db-nál kevesebb mennyiséggel nem hajlandó foglalkozni. Tudna e valaki tanácsot adni, lehetne e ezt valamivel helyettesíteni?
(#) enree válasza mraulajos hozzászólására (») Ápr 15, 2011 /

Akkor nézd meg az adatlapján, milyen hullámhosszon megy, valami csak jó helyette... de ezt már tényleg ne itt, mert mindkettőnket eldádáznak
(#) Hp41C válasza mraulajos hozzászólására (») Ápr 15, 2011 /

Funkcióját tekintve helyettesíthető a TFDU4100, TFDS4100 vagy hasonló kapható típussal. Sajnos a lábkiosztása, tokozása eltér egy kicsit...
(#) zolika60 válasza mraulajos hozzászólására (») Ápr 15, 2011 /

Visszaforrasztani nem lehet? Bővebben: Link
(#) Tribor hozzászólása Ápr 15, 2011 /

Sziasztok,

Szükségem lenne pár darab SN74ACT245N -esre, de a neten csak olyan cégeket találtam ahol futárral küldik a megrendelt árut, nincs üzletük ahol személyesen átvehetném. Ha lehet nem költenék 2000-3000Ft-ot, hogy elhozzanak nekem 600Ft-nyi cuccot.
Tudtok olyan üzletet (főként Budapesten) ahol belehet ezt szerezni?
Előre is köszi!

Tibi
(#) nedudgi válasza Tribor hozzászólására (») Ápr 15, 2011 /

LOMEX-nél nézted?
szerk: Igaz, ott csak HCT van, az meg itt a HEStore.ban is kapható.
(#) emeric válasza interferi hozzászólására (») Ápr 16, 2011 /

Hali!
Ez 1 Genius 5000 5.1-es vezérlője és nincs meg a program hozzá
(#) (Felhasználó 56240) hozzászólása Ápr 16, 2011 /

Sziasztok valaki tudja, hol lehet kapni 1000µF 80-100V LOW ESR kondit?
(#) qvasz2 válasza (Felhasználó 56240) hozzászólására (») Ápr 16, 2011 /

Innen kezdj el olvasni !! :
szamóca is ezt kereste
(#) rpetyus válasza Zsolt32 hozzászólására (») Ápr 16, 2011 /

TME oldalán 1R 1W 5% TME

De ha nem lenne jó, akkor a katalógus : TME
(#) bankimajki hozzászólása Ápr 21, 2011 /

Sziasztok, én a képen látható HIOS csavarozóhoz keresek dugót. 5 tüskés az egymás mellett lévő tüskék táv: ~4.75mm, a csatlakozó külső menetének az átmérője: ~127.5mm. Min. 2db kellene. Merre lehet ilyet venni?
(#) interferi válasza bankimajki hozzászólására (») Ápr 22, 2011 /

Szia!
Az eladótól nem kérdezted mert nekem sima dugónak tünt (ha már ugy is a HR voltál, amugy én is filoztam rajta megvegyem-e )
(#) bankimajki válasza interferi hozzászólására (») Ápr 22, 2011 /

Nem onnan van. A HR-ben más csatlakozót ajánlottak. Most direktbe beforrassztottam. Majd csak találok valami belevaló dugót. Vagy kicserélem eggyel kisebb típusra. Olyat lehet kapni.

Az Elektrokontha nál is megnézheted hátha az 5 polusú mikrofon dugó ami az adovevö rádiokon van.
(#) bankimajki válasza interferi hozzászólására (») Ápr 22, 2011 /

Attól egy picivel nagyobb. De arra céloztam, amikor a kisebbet írtam.

A sima din 5 polusubol gondoltam a kisebbnél.
(#) janóczi hozzászólása Ápr 22, 2011 /

sziasztok

egy kérdésem volna:
valakinek van-e ötlete alkatrész beszerzésre vonatkozóan? A keresett alkatrész egy NEC2051 -es optocsatoló....de.. sem a farnellnél sem sehol se nem lehet beszerezni.. még a gugli is vonogatja a vállát. Még egy adatlapot sem sikerült találnom róla, nemhogy az alkatrészt. Receptből főzők, így adatlap hiányában még azt sem tudom kideríteni, mivel tudnám helyettesíteni. Minden ötlet jó lehet! Köszi, hogy foglalkozol a kérdéssel! üdv
(#) interferi válasza janóczi hozzászólására (») Ápr 22, 2011 /

Szia!
Miben van ez, mit vezérel egy kép róla esetleg mert a 2051 gyet keresve pl.: ezt találtamBővebben: Link (leválasztó trafo) mert az elején a "NEC" lehet gyártospecifikus jelölés
Következő: »»   145 / 441
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem