Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Tranzisztorok helyettesítése
Na, éppen ezért nem kell olyan tranyó. Tégy begy BC182-t.
Oké! kipróbálom! Köszi!
A hozzászólás módosítva: Júl 13, 2015
Ha beírod a keresztreferenciákba (fent sárga mező!), választ fogsz kapni.
Üdv mindenki! Legyetek szivesek segítsetek nekem mosfet ügyben. Az lenne a kérdésem, hogy van nekemegy hibás tv tápegységem, van benne 3 db mosfet tranyó, az egyiknek a tipusa MDF13N50.
A kéedésemaz lenne, hogy találtam egy webshopban belőle, de 2 fajta van van az MDF 13N50, és van Mdf13N50C. mi a külömbség?? nem mellékes, hogy a C-s lényegesen olcsóbb!! Köszönöm előre is.
Sziasztok!
C9014 tranzisztor helyett betehető a Bc63916? A bekötés egyezik vagy más a lábkiosztása? Ez a tranzisztor van több darab. Szomszéd házi vízmű áramláskapcsoló elektronikája. Szétszedte tisztítás miatt de elmondása szerint rosszul rakta össze és tőből letőrte a magasabban álló tranzisztort. A panelen más sérülés nincsen. Köszi a segítségeteket.
Hasonlítsd össze az adatlapjukat (a lábkiosztás is más, kisebb erősítésű).
Szia!
Köszönöm a segítséget. Tudnál nekem helyettesítő tipust ajánlani ami minden paraméter tekintetében jó helyette és a lábkiosztása is az eredetivel egyező. (Esetleg valami katalógus programot tudnál ajánlani erre a célra?) Köszönöm fáradozásaidat.
Köszönöm. (figyelmetlen voltam nem néztem át az oldalt rendesen)
Kellemes hétvégét.
Sziasztok! Adott egy Sony ta-f345r hifi erősítő amiben tranzisztor párost kell cserélni (2SA1263 és 2SC3180). Tudnátok mondani olyan másik párost amivel helyettesíteni bírnám őket és napjainkban is könnyen beszerezhető mert a katalógusok is olyan helyettesítőket dobnak amiket nem találok magyar oldalakon. Nem célom a gyári állapot visszaállítása, műhely erősítő lesz ellenben fontos a költséghatékonyság Előre is köszönöm a segítséget! Szép napot!
Szia!
Helyettesítő: Bővebben: Link. A párja típusa a lista végén található.
Üdv! Egy erősítőben lévő BC550C és BC560C tranyókat mivel tudnaám helyettesíteni? Az üzletben sem volt mivel már régi, így BC557C és BC546B-t kaptam. A BC557 jónak tűnik hasonló a paramétere a BC560C-vel, de az 546-os már nem igazán. Más az Ube feszültsége meg az áramerősítési tényezője. A kapcsolást mellékeltem.
Köszi!
Szia!
Menj másik üzletbe vagy nézd meg a helyettesítőket: Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Aug 3, 2015
Nem hozza be a linket, amit mellékeltél. :/
Oké, köszi a segítséget mindkettőtöknek!
Sziasztok!Építek egy erőlködőt, melyben BD 249 és BD 250 tranyó van...A BD 245 és 249-el kapcsolatban rossz tapasztalataim voltak(quad 405), helyettük raktam 2SC5200, mellyel szépen megy a quad, kimeneti DC és tranyó tönkremenetel nélkül, vagy 2-3 BD245-öt és BD250et vágtam gallyra.A problémám az, hogy nem szeretném ugyanezt elmondani a BD25ről is, így rakok oda is valamilyen 2SC5200-hoz hasonló PNP tranyót...De mi legyen ez?Tip35C-t is szedtem már ki 3 darabban erősítőből! Valami 2sc5200 szerű tranyót tudnátok nekem mondani?
Előre is köszi, Krysz
ITT nézz körül.
Szerintem nem olyan rossz A BD249-250 páros! Nekem mindig bevált! (kivéve egy Quad405-ben )
Üdv kollégák!
Ezt mivel tudom helyettesíteni vagy kiváltani? 2SA995 (SI-P DUAL 100V 0.05A 0.4W 100M)
Szia! Rakd össze két PNP tranzisztorból. Az alkalmazás dönti el mennyire kell őket összeválogatnod.
értem, helyettesíteni ,vagy két tranzisztorból összerakni nem lehet?
Sziasztok!Az alábbi áramkört szeretném megépiteni .mpf 102 n csatornás fettel .Viszont boltokban sehol nem találok.Az lenne a kérdésem ,hogy mivel tudnám helyettesiteni és ha azzal amit ajánlatok helyettesitem mit kell cserélnem az áramkörben és mely értéküre.
Mondjuk egy BF244B De más a lábkiosztása!
A hozzászólás módosítva: Szept 4, 2015
Heló, szép napot egy nagyot halló készülékben elszállt egy 3ax31 pnp tranzisztor, valami adatot ha valaki tud róla kérném közölje előre is megköszönném üdv, Öreg.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |