Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Tranzisztorok helyettesítése
Köszi szépen a válaszokat.
Szia!
A BDX18-at hozták vele összefüggésbe.
Rendben köszi. Ha én ebben a kapcsolásban akarom alkalmazni 2N3055öt és BDX18at, akkor füstmentesen menne a dolog? Bővebben: Link
Nagyon határeset, ezért inkább használd azt a BD-s párosítást.
Én úgy értelmeztem, hogy van egy NPN 2N3055-ösöd és ahhoz keresel egy megfelelő komplementer párt, ami csak PNP lehet.
A hozzászólás módosítva: Márc 19, 2016
Neeem, dehogy. Nincs még igazából semmilyen tranyóm. To3-as tokozású tranyóval szeretném megépíteni a kapcsolást és azért kérdeztem, hogy mit hogyan csináljak.
És akkor miért nem azt kérdezted, hogy milyen TO-3 tokozású párt ajánlasz audio célra? Ezt a párost kedvedre gyilkolhatod: MJ15001 és párja. Vagy: MJ15004 és MJ15003.
Abban a kapcsolásban BD249 (NPN) - BD250 (PNP) komplementer pár van, méghozzá a nagyobb feszültségű típus. Tehát neked TO3 tokozású 100 V -os komplementer párra van szükséged. Nézz körül a MJ xxx tranzisztorok között, azok kifejezetten hangfrekis célokra készültek.
A BD -k, és a 2N3055 is elsősorban kapcsoló tranzisztorok, így a linearitásuk nem a legjobb. A hozzászólás módosítva: Márc 19, 2016
Tiszteletem.
helyettesitő párt keresnék. B541A D388A köszönöm
Nagyon szépen köszönöm.
Bővebben: Link
ö lenne a beteg, az egyik oldal .
Köszi!
Megköszönném, ha egy-két típust javasolnál helyettesítőnek. A hozzászólás módosítva: Ápr 1, 2016
Helyettesítő: Bővebben: Link.
Nem lesz jó, mert az SUB75N06 SMD.
A hozzászólás módosítva: Ápr 2, 2016
Hali!
Ha az én kérdésemre reagálsz, nekem jó lesz, mert TO-220 as a tokozása SUB75N06 nak.
Egyébként bármilyen tokozású alkatrész ajánlat(ot) érdekel/elfogadok, ami erre a célra megfelel, (villanypásztor) mert megoldom az elhelyezést, csak a lábkiosztásnak tudjak utánanézni. Több tucat alkatrészem van.
A hozzászólás módosítva: Ápr 2, 2016
Azt nem tudtam, hogy még csak készül a projekt.
De látod, katalógus szerint az SUB felületszerelt, az SUP pedig a TO tokos. Ezért írtam, hogy nem lesz jó. A hozzászólás módosítva: Ápr 2, 2016
Üdv!
Van egy tranzisztor amiről nem tudom, hogy hol kapható. CS740 van ráírva. Mivel lehet helyettesíteni? Vagy hol kapható?
Nem most készül, készen vettem, csak gyenge volt a hűtőborda, amire szerelték. Ezért akarok nagyobb afelületű hűtést, és ezért mindegy a tokozás. Gondoltam, - TO-3 as tokozásra.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |