Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Tranzisztorok helyettesítése
Azért merészeltem TO220-as tokot ajánlani, mert a felvetett alternatíva (IRFB52N15D) is olyan volt.
Teljesen mindegy a tokozás, csak SUB75N06 nak megfeleljen.
Hali!
Találtam a bazáromba egy IRF8C30 jelölésű alkatrészt. Ez nem jó nekem a SUB75N06 helyett. Nem találok hozzá adatlapot, vagy nem jó írom be a keresőbe.
De igen, köszönöm!
Jó ez nekem az előbb említett helyett? Úgy látom ez ahoz képest nagyon gyenge. A hozzászólás módosítva: Ápr 3, 2016
Ha összeveted a két eszköz adatlapi elektromos határértékeit, akkor azonnal szembetűnik a nagy eltérés, ami miatt a kiváltás nem megoldható azzal a típussal.
Köszi!
Sziasztok. Már régóta húzódik a projekt (felnőttem mire újból elő került).
Egy régi ,de még mindig munkaképes Charmilles isopulse p50 táp működteti a Szikra forgácsolót amin dolgozok ,de sajnos csak félgázon.A 2. Panel (tunning) sajnos nem üzemel évek óta (olyan rég óta ,hogy lassan át veszem a családi vállalkozást) ,de sajnos ez már nem elég. Ami tönkre ment benne ,és ami még a másik felében ép azaz : SP 7624 Tranzisztor.. Világhálón semmilyen adat nincs róla. Valaki esetleg hallott már erről a fajtáról vagy esetleg egy helyettesítőt tudna mondani? A gép már volt javítva,hónapokig volt távol (nélkülözhetetlen),és a szerelő a cserélt tranzisztorokról le csiszolta a jelzést. Köszönöm előre is.
Egy ilyen oldalt találtam, Bővebben: Link. Hátha segít.
Szia . Köszönöm a segítséget ,de sajnos ezt a tranzisztort sem tudom meg talállni..
Van valaki akit fel tudok keresni és segítőkész itt fórumon? Nyugi munkáját nem fogom el venni ,szerbiai vagyok elég nehezen
Szia! Francia fórumban sikeres helyettesítésről írnak MJ15012 alkalmazásával.
Elnézést az offért, de nem tudom használni a tranzisztor katalógust: 1"-re bevillan, és kiszürkül, eltűnik. A keresztreferencia rész működik.
Az a reklámmentesítő? Szerintem be van.
Még ki is írja, aszondja, hogy: "You must Disable Adblock to utilize the full functionality of this website".
Sziasztok! Kérem ha valaki tud segítsen hogy a 7550N-1 tranzisztor mivel helyettesítő mert nem találok ilyet egy üzletben sem!
Szia.
Miben van ez? Rajz van esetleg?
Hello!
Ez talán nem is tranzisztor ! A hozzászólás módosítva: Ápr 15, 2016
Egy Akai fejegységben van! Amihez sajnos nem nem találtam kapcsolási rajzot. Ugy gondoltam hogy egy tranzisztor de akkor lehet tévedek. Az a gond (vagy lehet nem is gond) hogy melegszik. Méregettem dioda vizsgálóval és nem ugy viselkedik mint egy pnp vagy npn tranzisztor.Ebből gondolom hogy egy hibás alkatrész. A fő probléma az hogy nem kapcsol be a fejegység.
Bővebben: Link
Tessék az adatlap 5V stab. Már ha a 7550es feliratú tranyóra gondoltál
Sziasztok!
Kezembe került egy kínai gönc (hajgöndörítő), nem megy a motorja. A panel motorvezérlő részében elfüstölt egy, vagy több tranyó, de ilyen kóddal sehol sem találom. Az egyik pár kódjelzése: A18E. A másik pár kódjelzése: A27K. Tokozásuk: SOT 23. Segítségeteket előre is köszönöm!
Sziasztok!
Van egy kis pár voltról működő alkonykapcsolós cucc,és ebben található egy BC 550C C36 jelű tranzisztor,régebben BC 413-at használtam helyette,ez már megszűnt. Sajnos keresgéltem a TME oldalán,és nem találtam az 550-est. Valaki legyen szíves segíteni,hogy helyette milyen lenne jó!A Tme-ről akarok rendelni több apróságot,ezért lenne jó onnan találni valamit. Előre is köszönöm a segítséget!!
Szia.
Az 546C, 547C zajosabb, inkább az 548C -t, vagy az 549C -t rendeld. A hozzászólás módosítva: Máj 4, 2016
|
Bejelentkezés
Hirdetés |