Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » USB-s mp3 lejátszó
 
Témaindító: a5a, idő: Júl 27, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) a5a hozzászólása Júl 27, 2008 /
 
Üdvözletem mindenkinek!

Olyan mp3 lejátszót szeretnék építeni amelynek csak egy usb csatlakozója van és így bármely pendiveról tudna zenélni Erre várom segítségeteket!
Előre is köszi!
(#) tiggersoft válasza a5a hozzászólására (») Júl 27, 2008 /
 
Már látom a kis piros warnocskát és egy ujabb"lezárt témát"...
(#) Thomas10100 válasza a5a hozzászólására (») Júl 27, 2008 /
 
Helló!

Fogsz egy AVR-t vagy egy PIC-et, és egy STA013 mp3 dekódert. A PIC mondjuk 18F4550 USB-s, felprogramozod és már megy is.

Amúgy meg nem éri meg otthon megcsinálni szerintem.
(#) tepizoli válasza a5a hozzászólására (») Júl 27, 2008 / 4
 
(#) Tom-ee hozzászólása Nov 21, 2008 /
 
Üdw.
Lehet, hogy ez hülye kérdés, de mi romolhat el egy mp3 lejátszóban? Van egy régi usb-s mp3 lejátszóm, 512 mb. Egy jóideje azonban úgy csinál, mint egy hibás vinyó: elvesznek róla az adatok minden ok nélkül, nem olvassa be a gép, van, hogy nem is látja. Leformázom, aztán 4-5 bootolás után megint kezdi... Van tippje valakinek?
(#) MaSTeRFoXX válasza Tom-ee hozzászólására (») Nov 21, 2008 /
 
Szia!

Például maga a flashmemória tud elromlani. Egyszerűen elhasználódott benne a memória, főleg ha régi és sokszor volt írva. (Esetleg még a benne lévő mikrovezérlőbe írt programot is részben elfelejthette vagy hibás lett.)
(#) googa válasza Tom-ee hozzászólására (») Nov 21, 2008 /
 
Nem tudsz hozzá "firmware"-t letölteni és frissíteni? Az én Samsung Yepp-em tudta ezt és ha gondja akadt csak ráfrissítettem. Leginkább a hideg napokban akadtak problémái...
(#) Tom-ee válasza googa hozzászólására (») Nov 22, 2008 /
 
Sose próbáltam, de ha tudnál/tudna valaki segíteni, egy próbát megér, sokkal jobban elrontani nem lehet. Tudom, ma már 16 gb-os kerül annyiba, mint annó ez, de eszmei értéke van, nem akarom - még - kidobni, ha menthető.
MaSTeRFoXX, ezt leegyszerűsítve is el tudod mondani nekem? Hogy tud egy memória "elhasználódni"? (nyilván ehhez tudnom kéne a felépítését egy ilyennek... )
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem