Fórum témák
» Több friss téma |
Üdvözletem mindenkinek!
Olyan mp3 lejátszót szeretnék építeni amelynek csak egy usb csatlakozója van és így bármely pendiveról tudna zenélni Erre várom segítségeteket! Előre is köszi!
Már látom a kis piros warnocskát és egy ujabb"lezárt témát"...
Helló!
Fogsz egy AVR-t vagy egy PIC-et, és egy STA013 mp3 dekódert. A PIC mondjuk 18F4550 USB-s, felprogramozod és már megy is. Amúgy meg nem éri meg otthon megcsinálni szerintem.
Üdw.
Lehet, hogy ez hülye kérdés, de mi romolhat el egy mp3 lejátszóban? Van egy régi usb-s mp3 lejátszóm, 512 mb. Egy jóideje azonban úgy csinál, mint egy hibás vinyó: elvesznek róla az adatok minden ok nélkül, nem olvassa be a gép, van, hogy nem is látja. Leformázom, aztán 4-5 bootolás után megint kezdi... Van tippje valakinek?
Szia!
Például maga a flashmemória tud elromlani. Egyszerűen elhasználódott benne a memória, főleg ha régi és sokszor volt írva. (Esetleg még a benne lévő mikrovezérlőbe írt programot is részben elfelejthette vagy hibás lett.)
Nem tudsz hozzá "firmware"-t letölteni és frissíteni? Az én Samsung Yepp-em tudta ezt és ha gondja akadt csak ráfrissítettem. Leginkább a hideg napokban akadtak problémái...
Sose próbáltam, de ha tudnál/tudna valaki segíteni, egy próbát megér, sokkal jobban elrontani nem lehet. Tudom, ma már 16 gb-os kerül annyiba, mint annó ez, de eszmei értéke van, nem akarom - még - kidobni, ha menthető.
MaSTeRFoXX, ezt leegyszerűsítve is el tudod mondani nekem? Hogy tud egy memória "elhasználódni"? (nyilván ehhez tudnom kéne a felépítését egy ilyennek... ) |
Bejelentkezés
Hirdetés |