Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Még egy idióta kép. Bővebben: Link
A google-n képek közt a "clock" szóra keresve 18-ból 7 óra kb. 10:10-re van beállítva.
"cell phone" kulcsszóra keresve meg szinte mindegyik ferdén áll.
Azért mert a legtöbb cég logója a 12 alatt van és így a mutatók kvázi közrefogják, odavezetik a tekintetet. Most még belekeverik J.F.K és A. Lincoln gyilkosságának időpontját is az amcsik... De ez utobbi csak legenda.
Ez azért már sok. Egy két készöléket elfogadnék....
Azt hiszem, nekem jöhetne az autó is..
[OFF]Ez nem egy szakadt smilye, csak úgy néz ki.
Rádióznék, egyszer csak elment a terjedés:
Hány bíztonsági őr vigyáz erre az "ékszer" kirakatra?
(Nálunk itt, csak egy percre kellene magára hagyni az autót...)
Még szerencse, hogy nincs közöttük egy Commodore táp.
Jobban hasonlít egy jelmérő kocsihoz
Üdv mindenkinek
Olvasom a vicceiteket, és nagyon sokszor jobb kedvre derülök. Férfisan bevallom, hogy van egy-egy, amin többször is tudok nevetni. Megyek az utcán, eszembe jut, és elmosolyodom. Nekem is van egy viccem, úgy érzem, illik megosztani veletek. Még nem olvastam a fórumon, vagy nem figyeltem eléggé. A történetem abban az időkben játszódik, amikor még kézi kapcsolásos telefonok voltak. A kedves előfizető megtekerte az induktor kurbliját, és a telefonközpontos kisasszony előtt lebillent egy lemezke, amiről tudta, hogy ki szeretne telefonálni. Történt, hogy két hivatásos telefonszerelőt kiküldtek a sivatagba, valamielyik telefonvonalat ellenőrizni. Amikor már annyira távol voltak, hogy este lett volna mire visszaérnek, balszerencséjükre az egyik szerelőnek egy skorpió megszúrta a pénisze makkját. Neki is pontosan ott kellett megszúrja!? Hivatásos telefonszerelőkről van szó, a másik azonnal felmászott egy telefonoszlopra, rácsatlakozott és felhívta a vállalat orvosát, tanácsért. Íme a lefolytatott beszélgetés: Szerelő az oszlopon: doktor úr, a kollégámat megszúrta egy skorpió, mit tegyünk? Orvos: van maguknál első segély táska? Beteg szerelő: mit mond? Szerelő az oszlopon:van-e nálunk első segély táska? Beteg szerelő: igen, (kiáltja) Szerelő az oszlopon: van, doktor úr, Orvos: keresse benne a piros tablettát, az az ellenméreg. Beteg szerelő:mit mond? Szerelő az oszlopon: keresd benne a piros tablettát! Beteg szerelő: nincs benne semmilyen piros tabletta! Szerelő az oszlopon: doktor úr, nincs benne piros tabletta. Orvos: keresse a sárga tablettát, azzal kibírja amíg odaérnek a mentők. Beteg szerelő: mit mond? Szerelő az oszlopon: keresd a sárga tablettát, azzal kibírod amíg ideérnek a mentők. Beteg szerelő: nincs a táskában semmilyen sárga tabletta! Szerelő az oszlopon: doktor úr, nincs benne sárga tabletta. Orvos: nincs más megoldás, a mérget a sebből szájjal kell kiszívni, úgy talán kibírja, míg odaérnek a mentők. Beteg szerelő: mit mond? Szerelő az oszlopon: azt, hogy megdöglessz!
Ez a rádiós történet hogy működik? Hogy lesz accountod és jelszavad? Milyen antennával adsz és veszel?
Nos, pont az a lényeg, hogy ez szimuláció. Nincs rádió, nincs antenna, nincs ionoszféra, nincs terjedés. Illetve addig van terjedés, amíg a szolgáltató ( server ) működik. És most az éppen nem. Na, ezért is jobb a rádió...
A regisztráláshoz szükséges az érvényes amatőr rádióengedély másolata.
Igaz történeten alapuló esemény.
H. Jenő, egyik alkalommal, (Jenő kitűnő guberáló, rengeteg értéket szokott kukázni), talált egy kidobott színes TV-t, amely elég jó állapotúnak látszott. Fogta, és elvitte egy ismerőséhez, meg tudná-e javítani, mert csak ez az egy van, ez is pont most romlott el… Emberünk később nekilátott volna, ám asszonya „pörölni” kezdett:. Megint ennek a Jenőnek dolgozol, ahelyett hogy valami normális munkát találnál! Hol lesz ebből valamikor is pénz? Talán a Jenő ezt is kifizeti mint a többit? Ezzel már nem lehetett mit kezdeni, gondolt egy nagyot, ugyan tényleg minek szenvedjen vele ingyen, van a megyeszékhelyen egy jó TV szerelő ismerőse, az majd megcsinálja, úgyis tartozik néhány dologban, meg akad ott neki is elintézni való. Ezzel fogta is a TV-t, bedobta a kocsijába és elvitte ehhez a kedves ismerőséhez. . A szerelő, ahogy meglátta a TV-t, ijedtében felkiáltott: - Már harmadszor dobtam ki ezt a javíthatatlan TV-t, legutóbb innen vagy 50 Km-re, de valaki mindig visszahozta azzal a szöveggel, hogy csak ez az egy van neki, és pont most romlott el… Már Te is?
Akkor felejtős részemről, meg amúgyis csak kipróbáltam volna, milyen is ez az érzés amit annyian szeretnek.
Az én időmben a 7KSV-ben az FT250 volt az ász.
Ha bemész egy rádió klubba és szerencséd van kipróbálhatsz egy készüléket, persze csak vételre de az is nagy élmény. Aztán meg tanulni kell pár dolgot és ha vizsgázni akarsz akkor vizsga előtt klubbhívójellel, tapasztalt operátor mellett csinálhatsz QSO-t.
Egy szőke házaspár - mivel nekik nem lehet gyerekük - örökbe akar fogadni egy újszülöttet. Elmennek a gyámhivatalba, ahol sikerül nekik találniuk egy Oroszországból származó két hónapos kisfiút. Boldogan hazaviszik. Egy hónap múlva kimegy hozzájuk egy ellenőr megnézni, hogy minden rendben van-e. Csodálkozva látja, hogy mindenfelé orosz nyelvkönyvek hevernek. Megkérdi a házaspárt:
- Mire kell ez a sok nyelvkönyv önöknek? - Tudja, mire megszólal a gyerek, szeretnénk megtanulni oroszul, hogy megértsük!
[OFF]Tudod, Zolikám, pislogok is, mint hal a szatyorban, mikor a Sárkány Centerben a kis copfos 4 év körüli vietnami kislány megszólal tökéletes tisztaságú magyar kiejtéssel......
Először azt hittem rossz képet nézek (nem láttam a lovat...
Szerintetek ezt a kis lebegőt meg lehet házilag csinálni ...? :hide: ui.: ígérem nem nyitok belőle új topikot, remélem más sem...
Simán!
Alkatrész lista: 1db nagy teljesítményű repülőgép motor ...
Sajnos csak "MIG-21"-esé van itthon, amiből grillsütőt vagy disznóperzselőt akartam csinálni...
A következő képhez részemről:NO comment |
Bejelentkezés
Hirdetés |