Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Idézet: „Csak nem róluk van szó...?” Találkozhattunk már?
Csak virtuálisan találkoztunk, itt az oldalon..(Mármint a képekre értettem..(Dr.house))
Most már értem... Először azt hittem, te készítetted azt a firkát! Utána megnéztem az adatlapod, majd rájöttem valószínűleg nem te voltál!
Azért ez is vicces kicsit szerintem: LINK
Kb. olyan, mintha 2 Ft-ért adnék el egyesével fogpiszkálókat (ismerem a mesét, azzal legalább van sok munka, mire olyan kicsi lesz a gerendából ). Figyelem, emberek! MAJDNEM 2 egész VA-es trafó 2000 Ft-ért. Idén, m...egéri!
Fátylat rá...De ha én lettem volna a falfirkász gondolod bevallanám...?
De ha már vicces oldalon vagyunk: - Doktor úr, azt hiszem, új szemüvegre lenne szükségem! - Az biztos, mert ez egy hentesüzlet! Norberto : Mi meg árulhatnánk ónozott végű vezetéket (több méretben is)...
Mióta "mAh" a teljesítmény mértékegysége? A 3800mAh a 2db.együtt?kissé gyanús...
A nyuszi elmegy az erdei fagylaltozóba, s megkérdezi:
- Van heroinfagyi? - Nincsen, Nyuszika. Másnap a nyuszi megint elmegy a fagylaltozóba: - Van heroinfagyi? - Nincs, Nyuszika, gyere holnap. Másnap a nyuszi újra elmegy az erdei fagyizóba: - Van heroinfagyi? - Igen, van. Nyuszika erre pisztolyt ránt. - FBI! Fel a kezekkel!
Én ebben a verzióban ismertem:
Nyuszika bemegy a cukrászdába. -Csókolom! Répatorta van? -Nincs nyuszika. -Csókolom. Másnap megint bemegy. -Csókolom! Répatorta van? -Nincs nyuszika. -Csókolom. Harmadnap ismét. -Csókolom! Répatorta van? -Nincs nyuszika. -Csókolom. Negyednap mondja a cukrász a feleségének sütök egy répatortát hisz ez a nyuszi minden nap keresi. Délután jön a nyuszi. -Csókolom! Répatorta van? -Van nyuszika. - Fújj de utálom! Csókolom.
Hogy hívják a villamosszék kistestvérét?
-Elektromos kisülés-
Felbélyegzett válaszboríték, és 5000 ft ellenében megküldjük Önnek a garantáltan! nyerő lottószámokat.
Biztos siker, pénzvisszafizetési garancia. Önnek nincs is más dolga, mint az általunk küldött 90 számból 5-öt tetszőlegesen kiválasztani, és beixelni a szelvényen..... Szőke nő a lottózóban: - Mi az a lottó? - El kell találni 5 számot... - Értem, ...és milyen messziről???
Pihent,Bővebben: Link
Én meg igy...
Nyuszika bemegy a cukrászdába. -Csókolom! Répatorta van? -Nincs nyuszika. -Csókolom. Másnap megint bemegy. -Csókolom! Répatorta van? -Nincs nyuszika. -Csókolom. Harmadnap ismét. -Csókolom! Répatorta van? -Nincs nyuszika. -Csókolom. Délután jön a nyuszi. -Csókolom! Répatorta van? -Ha mégegyszer megkérdezed odaszögezem a kezedet a falhoz! Este újra jön a nyúl. -Szög van? -Nincs nyuszika. -Kalapács van? -Nincs nyuszika. -Akkor répatorta van?
Papás-mamás
- Te, apjuk, figyelj már! A gyerek nem száll le a nyakamról, hogy vagy vegyek neki biciklit, vagy játsszak vele papás-mamást. - Hát, asszony, pénzünk nincsen a biciklire, úgyhogy játsszál vele, amit akar, hogy maradjon békén! - Anyuuu, vegyünk nekem bicikliiit! - Már mondtam, kisfiam, hogy nincs rá pénzünk. - Jó, akkor játsszál velem papás-mamást! - Na jó, hogy kell azt játszani? - Hát, fürödj meg, aztán öltözz hálóingbe (anyuka megteszi). Most bújj be az ágyba, és várjál rám! (anyuka ezt is megteszi) (gyerek felöltözik apja ruhájába, fogja apja táskáját, benyit a hálószobába és odaszól anyukának - Hé, asszony, öltözzé! Megyünk biciklit venni a gyereknek!
Szökenö megy tankolni!
-Kerdezi a kutas 95-ös vagy 98-as? -Erre a szőkenő idei nincs?!
Nem értesz a technikához, mi költség volt lefotózni meg a termékfeltöltési díj is 40 Ft, meg a trfó divathoz sem, Most ez a trendi!!!(hi-hi)
Idézet: „Megfigyeltétek már, hogy az órásboltok és egyéb hasonlók reklámanyagaiban és kirakatában a mutatós órákat mindig 10 óra 10 percre állítják? Mi ennek az oka? Biztos nem véletlen...” Ez a regi analog oraknal alakult igy ki. Ha lefele mutatnanak a mutatok olyba tunne mintha "logna" a mutato. Azonkivul igy jobban lehet latni a feliratokat, datum mezo stb, tehat semmi sincs takarasban.
Még egy hasonló videó 1952-ből.
Bővebben: Link
Mennyi lehet a hatásfoka?
( Kazincbarcika, orvosi rendelő )
Pfffff.... nem gyenge! 60-as évek szpotlámpája.
Biztos nagy élmény lehet égőt cserélni, főleg ha foglalatostól jön ki, amire van vagy 70% esély
Csináld magad ócsón spotlámpa, avagy, nem rajtunk gazdagodik meg a nyugat.
Ez az óra mutató beállítás, a kormánykerék fogására is kiterjedt.
(Próbáld meg 6 óránál fogni, és úgy vezesd a járművet.)
A 8:20 gyakran bejátszik nálam, de csak a batárnál. Bár annál van egy 6:30-as állás is, egy rásegítő kézi készülékkel.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |