Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Hali! Ha még nem lett volna:
Autóból használható bankautómata kezelési útmutatója: Férfi ügyfeleknek : 1. Hajtson az automatához, és nyissa ki az ablakot. 2. Helyezze be az automatába a hitelkártyát, és adja meg a PIN-kódot. 3. Billentyűzze be a kívánt összeget. 4. Tegye el a pénzt. 5. Vegye ki a hitelkártyát és a bizonylatot. 6. Húzza fel az ablakot. Jó utat! Női ügyfeleknek: 1. Hajtson az automata elülső oldalához. 2. Indítsa újból a lefulladt motort. 3. Nyissa ki az oldalsó ablakot. 4. Menjen hátrafelé, amíg az automata az ablak mellé nem kerül. 5. Vegye elő a táskáját, és ürítse ki az utasülésre, majd keresse meg a hitelkártyáját. 6. A visszapillantótükörben ellenőrizze a sminkjét. 7. Próbálja meg a hitelkártyát behelyezni az ATM-be. 8. Szálljon ki, hogy elérje a bankautomatát. 9. Helyezze be a hitelkártyát. 10. Vegye ki és helyezze vissza fordított irányban. 11. Menjen vissza a kocsihoz, és keresse meg a noteszét, amibe felírta a PIN-kódot. 12. Billentyűzze be az adott számokat. 13. Nyomja meg a "törlés" gombot, és a TAJ-száma helyett adja meg a mellette lévő négyjegyű számot. 14. Most üsse be a felvenni kívánt összeget. 15. Vegye el a készpénzt és a bizonylatot. 16. Szálljon vissza a kocsiba, keresse meg a pénztárcáját, tegye el a pénzt, ellenőrízze a sminkjét és induljon el. 17. Tolasson vissza az automatához, szálljon ki, és vegye ki a hitelkártyáját. 18. Tegye el a hitelkártyát. 19. Ha a sminkje rendben, egyes sebességben indítsa újra a lefulladt motort. 20. Vezessen két-három kilométert, és ha gyorsabban szeretne menni, engedje ki a kéziféket. Jó utat!
Na még ez az így pihent aggyal éjszaka:
- Mi az: Öreg emberek ugrálnak le a hídról, lábukon gumikötéllel? - Bácsijumping. Ember galambot fog a kezében, simogatja, becézgeti: - Tubitubi... tubitubitubi... Egyszer csak megfogja a fejét, eltöri a nyakát és megszólal: - Or not to be! - Mi a szenilitás legelső jele? - ??? - Hogy az ember elfelejti befejezni a... - Pistike, hány háborút viseltek a Habsburgok? - Hetet. - Helyes, fel is tudod sorolni? - Igen, egy, kettő, három, négy,öt, hat, hét. - Apu, régen miért ünnepelték Május elsejét? - Az a kikelet és a hazaszeretet ünnepe volt, kisfiam. - Hogy-hogy? - Mert mindenkinek "kikelet" vonulni, pedig "hazaszeretet" volna menni. Nem értem, mi történik manapság a világban. Az iskolás lányok úgy öltöznek, mint a k...vák, az utcalányok meg úgy néznek ki, mintha iskolás lánykák lennének. Most mit vigyek magammal, pénzt vagy cukorkát?
Pistikéék a műszaki főiskolán a buszok szerkezetét tanulják:
- Milyen ülésfajtáról tudsz nekem beszámolni Pistike? - Hát van az egyesülés, és a közösülés....
villamosszék kisöccse???
elektromos kisülés
Egy MSN-es szösszenet, veszett jót nevettem rajta
az egyik fél üzenete: g*c állunk 1 ház előtt 2 osztálytársammal ház ablakába csávó rázza ki a szőnyeget osztálytársam odakiált mivan aladin nem indul?DD
Neeeeem! Ilyen nincs! Látod Köbbzoli, most én jártam úgy mint Te. Tudod.
Nem voltál a nov.8-ai börzén. Ott volt egy beszólásom, ami hasonló hatással járt.
Leirtad? Mert szerintem akkor elsiklottam felette
Nem, ne keresd. Elég komplikált sztori.
Oké. Amúgy akkorákat nevetek, a legjobb MSN-es sztorik összegyűjtve. Most is találtam egy gyöngyszemet:
Idézet: „ ” Akit érdekel még több ilyen, meg durvább sztorik bash
Ez jó! Én is tudok hasonlót! :beka3:
És most egy kis kreativitásosdi: Készítettem nyáron házilag vizipipát,mert mondom mért ne?! Hát mindenki kinevetett először,hogy hogy néz ki,de aztán meg mindenki ,, csodájára járt" Jobbról haverom jobb kezében egy gyári,másik kezében pedig az általam házilag kreált vizipipa! Időközben sajnos a pipát elhagytam,de hamarosan készül egy másik erősen hasonló,és tervben van még másik két méretben is,de egyenlőre titok övezze a másik két pipát! :beka3: Várom a véleményeket kinek mennyire tetszik/nem tetszik!
A fütyülösből jó pipát lehet építeni, csak extrém könnyen borul, és kicsit kicsi a víztere(tapasztalat).
De ha már pipa itt az én "atomreaktorom". Néhanapján izzítjuk be haverokkal. :whistle:
Ez jó nagyon! Nekem nem tünt kicsinek a füsttere annyira! Egyébként tapasztaltam én is hogy borul könnyen,de sebaj! Arra már találtam megoldást! :beka2:
Nekem ő a kiválasztott
Idézet: , ha lessz időm megcsinálom, a tetejére kerámia égő foglalat . „köcsög”
Vicces ha beépíted olyan kapcsolásba ahol 40 V a puffer.
Ha egy ilyen vadonatúj kondin mérsz kapacitásértéket és lényegesen kevesebbet tapasztalsz, kétlem hogy van kedved nevetni. (Amúgy poénos) Csak az a baj hogy a kínaiak sok mindennel így tesznek.
Ezt a képet már láttam régebben. Szerintem fake.
MODERÁTOROK!!! Nem sokára eljön az idő amikor a vizipipa után topic nyílik a kender termesztésről is???Üdv:
Már megbocsáss, de hogy függ össze a vadkender, és a vízipipa? Ennyi erővel ha Te ránézel egy pohárra, mondod, hogy "fúúj alkohol?..." (mert abból is szokták inni...)
Gyanítom azért, hogy nem friss hegyi levegő előállítására használják...
Na igen, csak közel sincsenek egy fajsúlyban a vízipipa, és a fű. Még a cigaretta is sokkal ártalmasabb a pipánál, és nem is lehet rászokni. Csupán arra jó, hogy összeül 4-5 ember, és jól elbeszélgetnek pipázás közben. Na de nem szeretnék ennyit offolni
Sajnos tévhit, hogy a vízipipa nem ártalmas. Sajnos ugyanúgy ártalmas, mint a cigaretta, ugyanis bár a füst lehül azt nem szűri meg. És épp emiatt használják illegális dolgokra.
Én mélyen elítélem ezt, de akinek baja van vele, az legyen szíves privátban csevegni, ne offoljunk, és ne legyen publikus!
Én másképp tudom, az oldal alján van a leírás klikk, bár a mai világban mi az ami nem káros? Tomi20 hozzászólásával eggyet értek, mi is pipázás közben beszélgetünk.
Röviden:
Még hogy egészségtelen? Tippeld meg, hogy hány cigit szívsz el, egy slukk közben? Az a baj, hogy mindenki azt hiszi, hogy veszélytelen. És pont emiatt úgy veszik, mint egy csoki majszolást, vagy rágózást. Valóban nem hegyilevegő, de senki nem állíthatja, hogy veszélytelenebb a ciginél. Én nem is kérek többet ennél. Maradjunk annál, hogy a vízipipázás a dohányzás egyik formája. Így kérlek titeket, ne reklámozzátok!
Idézet: Szerintem nem reklámként jött fel a dolog, inkább beszélgetés. Amúgy, ha néha napján összeülnek az emberek, akkor szerintem belefér . Más is károsítja a szervezetet. „Így kérlek titeket, ne reklámozzátok!”
Uraim!
Ez itt a Viccek... topic, nem az OFF. A vízipipa, és a dohányzás más formái nem tartoznak ide. Kérem, hogy ne itt folytassátok! Köszönöm. |
Bejelentkezés
Hirdetés |