Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   437 / 978
(#) klimás56 válasza Norberto hozzászólására (») Aug 22, 2010 /

Nem-nem !
Elég sokáig tartott , amíg meggyőztük arról, hogy ebben az esetben nem működik a soros kapcsolás
(#) klimás56 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 22, 2010 /

Látom , figyelsz !
(#) zenetom hozzászólása Aug 23, 2010 /

(#) DuMatyi hozzászólása Aug 23, 2010 /

Egy embernek 3 heréje van, gondolja felvág vele a férfitoalettben , és a piszoárnál a mellette álló férfihez így szól:
-fogadjunk hogy kettőnknek együtt 5 heréje van ..
Mire a másik ember :
-miért... magának csak 1 van ??
(#) szamóca hozzászólása Aug 23, 2010 /

(#) Norberto válasza DuMatyi hozzászólására (») Aug 23, 2010 /

Úristen, Matyi! Ez nagyot ütött...
(#) Müszi válasza Norberto hozzászólására (») Aug 23, 2010 /

Viccmondó dumagép Mátyásunk csak hozta a formáját
(#) moltam válasza szamóca hozzászólására (») Aug 23, 2010 /

Még régebbi:1 2
(#) DuMatyi válasza Norberto hozzászólására (») Aug 23, 2010 /

A taft hatás, akarom mondani a Matyi hatás nem marad el.
(#) vilmosd hozzászólása Aug 23, 2010 /

(#) Gyu hozzászólása Aug 23, 2010 /

(#) szamóca válasza moltam hozzászólására (») Aug 23, 2010 /

(#) zenetom válasza Gyu hozzászólására (») Aug 23, 2010 /

Elég sokáig bírta.
(#) erbe hozzászólása Aug 23, 2010 /

Mottó: -Ha homokba dugjuk a fejünket, attól még nem lesz jobb, legfeljebb telemegy a fülünk homokkal.
(#) DuMatyi hozzászólása Aug 24, 2010 /

Egy férfi eltéved a hőlégballonjával.
Lejjebb ereszkedik, lenn a földön meglát egy nőt, és odakiált hozzá:
– Elnézést, tudna nekem segíteni? Megígértem egy barátomnak, hogy találkozom vele egy órával ezelőtt, de eltévedtem, és most azt sem tudom, hogy hol vagyok.

A nő így felel:
– Ön egy hőlégballonban tartózkodik, körülbelül 10 méterrel a talaj felett. Az északi szélesség 40. és 41., illetve a nyugati hosszúság 59. és 60. foka között van.
– Maga biztosan mérnök – mondja a hőlégballonos férfi.
– Az vagyok – feleli a nő – Honnan tudta?

A hőlégballonos férfi így válaszol:
– Minden, amit mondott nekem, technikailag korrekt, de fogalmam sincs, hogy mit kezdjek az Öntől kapott információkkal, és az a helyzet, hogy még mindig nem tudom, hol vagyok.
Őszintén szólva nem volt túlzottan segítségemre. Csak feltartott az utamban.

A nő erre így vélekedik:
– Maga pedig szerintem menedzser.
– Igen – bólint a hőlégballonos férfi egyetértően –, de ezt honnan tudta?

A nő azt feleli:
– Nem tudja, hogy hol van, sem azt, hogy hová tart.
Jelenlegi pozíciójába a kedvező széljárás sodorta.
Olyan ígéretet tett, amiről fogalma sincs, hogy hogyan fogja betartani, és a maga alatt lévő emberektől várja, hogy megoldják az Ön problémáit.
Igazság szerint pontosan ugyanabban a helyzetben van, mint mielőtt találkoztunk, de állítása szerint most már én tehetek róla!
(#) martin1605 hozzászólása Aug 24, 2010 /

Hali!
ez nem vicc de igaz és mégis vicces.

egyszer egy aksis zseblámpát szedtem szét és fel akartam tölteni a lemerült akkut.
az akkura rányomtam egy kiszuperált hajszáritó zsinórját és beküldtem 220 V-ba. nem történt semmi vártam pár órát és leszedtem megnézni h töltődött-e?. hát nem.
visszatettem és egy zseblámpaizzóra forrasztottam drótot és odafogtam az aksi érintkezőihez hát mondanom sem kell h kicsapta a lakásban a biztosítékot.
ja és mindezt este 10 körül tettem
többet nem próbáltam
(#) varttina válasza martin1605 hozzászólására (») Aug 24, 2010 /

Akksit töltöttél közvetlen a hálózatról? Ha trafód nincs is, legalább egy egyenirányító diódát berakhattál volna az áramkörbe.
(#) zsoltee0001 válasza martin1605 hozzászólására (») Aug 24, 2010 /

Azért az fura, hogy az akksi nem durrant szét!?...Biztos, hogy így történt?
Az az este 10 óra nem aug 20-án volt véletlen, ráadásul újpesten?
(#) pako válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Aug 24, 2010 /

Nekem az a furcsa, hogy váltóáram szempontjából rövidzárként viselkedő aksi nem vágta le a biztosítékot, de egy ~1W-os égő igen.
(#) Gafly válasza pako hozzászólására (») Aug 24, 2010 /

Hát ha jól ki van száradva akkor már nem rövidzár...
Mindenesetre eléggé "meggondolatlan" dolog volt. Mondjuk a szemorvosoknak is kell élni valamiből.
(#) gg630504 válasza pako hozzászólására (») Aug 24, 2010 /

Szóról szóra ugyanez megesett velem is.
Mármint, hogy sületlenséget írtam a viccek topikba.
Magyarázat: az akkumulátor lemezei bifilárisan voltak feltekerve. Az izzó meg nem.
(#) gg630504 hozzászólása Aug 24, 2010 /

Honnan lehet felismerni a médium telefonját?
Ott a billentyűzeten az i a képzetes telefonszámok hívásához.
(#) pako válasza gg630504 hozzászólására (») Aug 24, 2010 /

Ezzel megfogtál! A "bifiláris"-ra rá kellett gugliznom.
De találtam egy ilyet:
Idézet:
„Bifiláris: a huzalt kettéhajtva egymás mellé fogva tekercselik fel, a két huzalban az áramirány ellentétes, csökken az induktivitás, de nő a kapacitív hatás;
(#) titi válasza varttina hozzászólására (») Aug 24, 2010 /

Szerintem olyan akkus zseblámpáról beszélt, amibe be van építve a töltő, vagyis 230-ról lehet tölteni. Tudjátok, olyan "occo" ellenállás-kondi-dióda "oszt" mehet rá az aksira fajta. Én legalábbis láttam ilyet.
(#) bladzser2 hozzászólása Aug 25, 2010 /

Sziasztok srácok. Hangszóró keresés közben bukkantam rá erre vaterán ->
40 cm ÁTMÉRŐ!! ,800 watt,8 óm,HIBÁTLAN MŰKÖDÉS,AZ ÁRU , HELYE VESZPRÉM,AZONNAL EL VIHETŐ!!!

De sok hülye hirdető van

valakit érdekel 5400Ft-ért egy 800w-os 8 ómos azonnal elvihető hangszóóó?

érdeklődni itt: Besza behu
(#) Josi777 válasza bladzser2 hozzászólására (») Aug 25, 2010 /

800 watt 40 cm átmérőn az már egy főzőlap! ekkora teljesítménynél a membrán porrá ég
ki kér egy csésze teát? esteleg egy kávét főzhetek?
(#) szamóca hozzászólása Aug 25, 2010 /

Muldoon úr egy kis faluban élt, Írországban, egyetlen társa a kutyája volt. Egyszer szegény öreg eb kilehelte a lelkét. Elment Muldoon a falu papjához, és megkérdezte tőle:
- Atyám, szegény jó kutyám kimúlt. Mondana-e az emlékére egy szép búcsúbeszédet?
- Fiam, mi nem tartunk állatoknak szertartást. Kint a falu szélén van egy baptista egyház, a Jóisten tudja, ők miben hisznek. Talán hozzájuk fordulhatnál...
- És mit gondol, atyám, ötszáz font elég adomány lesz nekik a szertartásért?
Nem nem kizárt állatnak nem tartunk misét.
Elmegy az ember a javasolt baptistákhoz, de ők sem vállalják még 500 font felajánlása után sem
Elballag a reformátusokhoz, az evangelistákhoz, a buddhistákhoz, már mindenhová, végül csak a rabbi marad.
Beállít hát hozzá, és felteszi neki is a kérdést a szertartásról. Persze a rabbi is megtagadja hogy egy ebért nem csinál szertartást.
Erre jön a kérdés: És ha egy nagyobb összeggel támogatnám az egyházatokat, mondjuk 5000 fonttal?
Erre a rabbi:
Mondd csak fiam milyen is volt a Te kutyád? Csak nem egy Róth Weiler?
(#) pako válasza Josi777 hozzászólására (») Aug 25, 2010 /

Nemcsak megfőzi a kávét, de le is darálja!
(#) klimás56 válasza bladzser2 hozzászólására (») Aug 25, 2010 /

Gondolom , a próbát egy SOKOL-lal csinálta...
(#) Action2K hozzászólása Aug 25, 2010 /

Egy család kiköltözik az USA-ba, a kisgyereket beadják az oviba. Az első szülői értekezleten az óvónő mondja az anyukának:

- Vigyék el pszichológushoz a gyereket, megmagyarázhatatlan kegyetlenség, agresszivitás látszik rajta.
- Miért, miből látszott?
- Égő csigát rajzolt. - mondja az óvónő.
- Égő csigát? De hát ez igen egyszerű. A magyar gyerekek a csigát így hívogatják ki a házukból: Csiga-biga gyere ki, ég a házad ideki..
Talán volt más is?
- Hát, mindenféle sérült madarakat rajzol, például a múltkor egy vak madarat. -így az óvónő.
- Hm, hogyan? Ja, igen. Ön nem hallotta azt a kedves magyar mondókát, hogy csip, csip, csóka, vak varjúcska.?
- Na, jó. De a csonka tehén mégiscsak durva.
- Csonka tehén? Hm,..Ja, igen. Egy nagyon helyes kis dalocskánk van:
Boci, boci tarka, se füle, se farka..
- ...és mondja, kedves anyuka! Semmi vidám, kedves dalocskát nem énekelnek a magyar gyerekek?
- Dehogynem. Ott van például a Süss fel nap, fényes nap, ..kertek alatt a ludaim megfagynak. ... Basszus!
Következő: »»   437 / 978
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem