Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Most sírjak vagy örüljek, hogy nem értem?
Sajnos úgy se. De -elméletileg- Topi megcsinálta, hogy az animált gif-ek is fussanak annak rendje és módja szerint. Vagy nem ezt írta a fejlesztési topikban?
Ez nálam is csak néhány szürke négyszög.
Ezek szerint tényleg csak elméletileg.
Ez nekem se mozog.A többi igen, szerintem meg lett csinálva, ezzel a képpel van a baj.
Mondjuk ki őszintén: Nem mozog ez sehogy sem.
Ezek mozognak?
Szerk.: mozognak. A hozzászólás módosítva: Jan 28, 2013
Érdekes, mostmár az első gif-ed is mocorog. De mondjuk most itthonról nézem, nem melóhelyről (Itthon W7 , bent XP, de mindkét helyen FF18.0.1)
Az a baj, hogy nem tudok koncentrálni az egy másodpercre, és a frekiszámolásra.
Ez a történet nem vicces, inkább érdekes.
A képen látható néprádió a diktatúra eszköze volt anno. 3 előre programozott adót lehetett rajta hallgatni, amíg ügyes szakemberek egy forgókondenzátor segítségével titokban át nem alakították. Amit én a régi garázsban találtam, az elég ronda állapotban volt. Levágták a dugóját, az egyik cső széttört, a hátlapja eltűnt, a hangszórójából nem maradt semmi. A bontásával sem foglalkoztam, de most szükségem volt belőle a csőfoglalatokra. Azt gondoltam, hogy későbbi darab, mert már a későbbiekbe forgókondit tettek, és a benne lévő kondi teljesen úgy nézett ki mint a későbbi modellekben. Alul ez a kép várt, és már biztos vagyok benne, hogy átalakított változatról van szó. Az egyik pénzérméről le tudtam olvasni az évszámot ami 1955.
Pedig számolni csak pontosan és szépen, ahogy a csillag megy az égen úgy érdemes. Vagy valami ilyesmi.
Nekem valahogy ilyen eseteknél nem megy a matekozás.
A lyukas kétfilléres, még gyerekkoromban is előfordult itt ott. Például nagyapám is alátétnek használta a hatvanas években, mert olcsóbb volt mint az alátét.
Gyakorlat teszi a mestert. Itt egy egyszerű feladat. Bővebben: Link
Itt a 34-es egy fokkal bonyolultabb, egyszerre négy vagy akár nyolc pontra kell koncentrálni. És még azt mondják, hogy a férfiak nem tudnak egyszerre több dologra figyelni.
Erröl jut eszembe
Egy eldugott,vidéki faluban utjavitok dolgoznak,Egy helybeli lánynak mondja az anyja,eredj jányom a közeli városba vásárolni.Na megy is a lány ki az utra,és az épp ott dolgozó uthengerre felkérezkedik,kérdi a sofört,kérem bevinne engem is a közeli városba? igen,nagyon szivesen,na de a mi soförünk csak mind tolat elöre hátra, kérdi is a lány,mondja mikor indulunk már?,hát mindjárt,csak elöször vegyek egy jó nagy lendületet. A hozzászólás módosítva: Jan 28, 2013
Igazából össze is vagyok zavarodva. A nagyszüleim a házban laktak a 70-es évek elején megtörtént válásukig. A papám villamosműszerész volt a Bakony Műveknél, így a forgókondit könnyen beszerezhette, de akkor miért nem hozott hozzá alátétet is? '70 után a nagymamám aki a házban élt tovább, esetleg más szakemberrel csináltatta volna meg a vagyonmegosztás után? Akkor miért nem vett inkább egy új rádiót? (nagyon szerette a rádiókat, a ház tele van 80-as évekbeli rádiókkal)
Ha már állat és menés: Bővebben: Link
Akkoriban sok minden volt a hiánycikk, akár még az alátét is lehetett ilyen hiánycikk. Azzal pótolták a "szakik" ami volt. Ha épp lyukas kétfilléres, akkor azzal...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |