Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Yamaha EMX-120 RDS
Témaindító: gergely lászló, idő: Júl 9, 2008
Témakörök:
valaki segítsen, vettem egy yamaha emx 120 rds erősítőt kéz alól és nem vólt benne a nagyobbik végfok. ha vki meg tudná adni a tipusát azt nagyon meg köszi!!!
Ez egy keverőerősítő? És belőle hiányzik a végfokrész mert megbuherálták, vagy csak azt szeretnéd tudni milyen erősítőt kell hozzákötni? Vagy én sem értem a kérdést?
![]()
szia ez egy 5.1 házimozi erősítő ami nem mükszik mert valaki ki vette a végfok ic-ét és úgy adta el nekem. ez egy 22 lábu stk de nem tudom be azonosítani mert a helyén azt irja ic 201
Egy manualt találtam, sajnos nem találtam benne áramkörrajzot, azért még jól jöhet:
Manual Esetleg ha nincs rajz, fényképezhetnél, talán segít ![]()
Esetleg a nyák és beültetés alapján visszafejteni a kapcsolási rajzot.Megkeresni,hogy melyik lábra kapja a tápfeszt,melyik a ki- és be- menet.Talán ez alapján katalógusból kikövetkeztethető az IC típusa.
Üdv:Travolta
köszi de mit kellene fényképeznem?
![]()
köszi de sajna még nem jutottam el arra a szintre úgy hogy még reménykedem hogy előbb utóbb megküldi valaki a tipus számot
A kivett ic helyét a nyákon, fölül és alulnézetből, hogy lássunk is valamit, így ha az ic tipusát nem is mondjuk meg, de Travolta ötlete alapján elindulhatunk, hogy hol a bemenet, kimenet, tápok, így esetleg pótolható egy egyszerű kommersz végfokic-vel. Persze kapcsrajz lenne a legjobb
![]()
Kis szerencsével mondjuk egy ilyen is szóbajöhet:
Bővebben: Link Bár ahogy olvasgatom, mit írtál, arra a következtetésre jutok, hogy több csatorna nem megy. Szól valamelyik egyáltalán?
sajnos se kép se hang
![]()
Próbálj jó minőségű képeket csinálni a nyákoldalról és az alkatrész oldalról!
Közben lehetne méregetni,hogy mekkora táppal megy az erősítő.
30 voltal mükszik
+-30V vagy +-15V?A képeket jó volna valahova teljes felbontásban felrakni,h lehessen rendesen látni azokat a vezetősávokat és alkatrészeket.
a relék az alaplapon 30 voltosak
![]()
Nézegettem az analóg teljesítmény icket a katalógusban, de eddig nem akadtam 22 lábú sztereo, vagy dualra
![]() A képek jók! Látni a tápegységet, hány voltos az a két negy ekektrolit kondenzátor ami a plusz minusz tápfeszt biztosítja? a bemeneteket nem látom, de tuti, hogy ott vannak a 22lyuk valamelyikén, a kimenetek pedig a hangszórókimenetekről visszavezethetőek a lyukakhoz. Tápfesz van. Ha nincs meg az ic akkor válassz egyet a katalógusból, nézd meg a bekötését, szereld fel a hűtőbordára (Az külön van?), és kösd úgy be a lábait, hogy jó legyen. Legvégső esetben jó lehet így :csodalk:
a nagy kondik 63 volt a kisebbek 35volt ha lessz annyi időm akkor megpróbálom a tanácsod szerint kikövetkeztetni az ic tipusát már nézegettem a hq árlistáján láttam ott 2x70 w-os 22 lábu stk-t. köszi a segítséget
![]()
Ha van valami tipped az icre írd meg, és átnézzük jó lehet e!
szia Laci,
Nekem van egy ilyen erősítőm és pont ma belenéztem, szerintem a kérdésedre a válasz:STK4122. Ebből 1db van benne(ahogy én láttam) és a hűtőbordára van szerelve. Ha esetleg hülyeség amít mondok, bocs de én kertész vagyok. ![]()
szia ,nem tudom megkaptad-e a válaszomat amibe arra céloztam hogy ha sikerülne az alatta lévő hasonló végfok tipusát leolvasni akkor az lenne a jó.üdv(megértem ha nem fog menni).Kösz
![]()
Szia mindenkinek.
Feldobom ismét a problémámat amit még mindig nem sikerült megoldanom. Van egy YAMAHA EMX 120 rds-es 3cd-s házimozi erősítőm amiből ki lett véve az egyik végfok ic, ha valaki meg tudná mondani a tipusát nagyon meg köszönném. Az egyik benne van(STK-4122).Üdv és szép napot
Szia köszi a segítséget de az a bajom hogy a másik végfok IC-tipusa ismeretlen vagyis gőzöm sincs hogy milyen jár bele csak azt tudom hogy 21-lábu és nem STK 4122 üdv és szép napot
|
Bejelentkezés
Hirdetés |