Az első cukortál sajnos nem sikerült, de azért bemutatom a készítését, a logikája miatt. A hibája annyi, hogy sok, és nagy lyukak kerültek a szélére, ahonnan az el nem olvadt cukorkristályok utat találtak maguknak. A lemez megmunkálása nem esztergával készült, hanem kombinált fogóval. Csak egy motorra (az első képen, a cikk elején arra van felfogatva a korong) felfogatva, a kezemben egy tengelyre rakott csapággyal egyengettem ki, valahogy úgy, ahogyan gyárakban is szokták csinálni.
A két fél rész lett összefogatva egymásra, középen, a motor csatlakozása segítségével. Így csavarral rögzíthető a motorhoz a cukortál.
Felkerült a helyére.
Ilyen lett. Szép, de sajnos hibás.
A teszt előtt kibéleltem a tálat papírral, így nem kellett később a takarítással bajlódni, csak a papírt kellett kicserélni.
A fejet levettem a teszt után. Ömlött a cukor mindenfelé, még az edény alján is ott csillog.
A cikk még nem ért véget, lapozz!
Értékeléshez bejelentkezés szükséges!