Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Ti csak enni mentetek Egerbe ? Hol van a képken az elektronika ?
Én is azért nézgelődtem gyanakodva mert, mert ez igaz:
Idézet: „Mihez képest késett egy órát? Én pl. 15 és 17 óra között szoktam ebédelni.” De a jókedv megvolt.
Volt ott némi elektronika is.
Idézet: „Ti csak enni mentetek Egerbe?” A szép és kedves új pultos leány anyai örömök elé néz állítólag, így csak ez maradt. Idézet: „Gratulálunk a kis jani1987 érkezéséhez.” Az majd jövőre. Ha fiú lesz be fogom mutatni a fórum legfiatalabb tagját.
Kálmán elszundított egy kicsit hazafelé jövet az Autóban, a Paparazzi fotót Milán készítette Róla. A kaktuszok Milán felé voltak fordítva, így Ő óvatosan utazott, Kálmán így nyugodtan tudott aludni.
Én itt inkább a nehéz napokra gondolok.
Nagyon jó hangulatú lehetett a képek alapján a találkozó.
Jani! Biztos, hogy az összes fórumlakó szeretné tudni, hogy az asszonynál kommunista hatalomátvétel volt délen?
Aha. Tulképp c33 éve vagyunk "asszonnyal" (egyébként én el is vettem feleségül - még akkor).
Soha nincs képem ráfogni, ha nem megyek valahová. Nem mentem, mert nem tudok hozzátenni a rendezvényhez. De ha te nem mentél, akkor ne a nőt vedd elő, aki épp veled él. A hozzászólás módosítva: Júl 23, 2022
Én fotóztam, a főzéstől távol. Sírjon a szakács.
Semennyi, mert csak fél vállra vettem a hátizsákot, így nem feküdt a hátamra.
Arányaiban nem volt sok a hagyma, összesen 7 fejet pucoltam meg a 10kg krumplihoz.
Pedig nem olyan szomorú dolog a hagyma szeletelés.
Öröm könnyek, mert tudom , ha hagyma kerül az ételbe, akkor az biztos finom lesz.
Mi köszönjük a fáradozásodat, és hogy vendégeid lehettünk.
Én is köszönöm a szervezést!
Azért ha ezeket megtalálod a lomosba:
Idézet: „A tányéromat és a késemet ott hagytam.” Fanyelű reszelős kés, kenyér szeletelésre használt. A "ki evett a tányérkámból" kérdésre nem tudtam válaszolni. Idézet: „Minden megvan, hazahoztam.” Azért mosogatás közben, ha valakinél fennakad egy hercegi cimeres alpakka darab...
Mi ez a "hatalmas szörnyűség " a sok toriddal és csővel ?
Varttina erősítője.
Előtte meg az éjjeli lámpa.
Mögötte meg Paks II, csak az nem látszik.
Varttina azért csinál ám finomabb munkákat is.
Kár hogy csak nézni lehetett, hallani nem.
Van az hogy visszanyalnak a fotósnak, de Feri bátyám, ha meg nem sértődsz, akkor én inkább Petrát választanám. Már csak a szerszámozottsága miatt is.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |