Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Ti csak enni mentetek Egerbe ? Hol van a képken az elektronika ?
![]() ![]()
Én is azért nézgelődtem gyanakodva mert, mert ez igaz:
Idézet: „Mihez képest késett egy órát? Én pl. 15 és 17 óra között szoktam ebédelni.” De a jókedv megvolt. ![]()
Volt ott némi elektronika is.
Idézet: „Ti csak enni mentetek Egerbe?” A szép és kedves új pultos leány anyai örömök elé néz állítólag, így csak ez maradt. Idézet: „Gratulálunk a kis jani1987 érkezéséhez.” Az majd jövőre. Ha fiú lesz be fogom mutatni a fórum legfiatalabb tagját.
Kálmán elszundított egy kicsit hazafelé jövet az Autóban, a Paparazzi fotót Milán készítette Róla. A kaktuszok Milán felé voltak fordítva, így Ő óvatosan utazott, Kálmán így nyugodtan tudott aludni.
![]()
Én itt inkább a nehéz napokra gondolok.
Nagyon jó hangulatú lehetett a képek alapján a találkozó.
![]() ![]() Jani! Biztos, hogy az összes fórumlakó szeretné tudni, hogy az asszonynál kommunista hatalomátvétel volt délen? ![]()
Aha. Tulképp c33 éve vagyunk "asszonnyal" (egyébként én el is vettem feleségül - még akkor).
Soha nincs képem ráfogni, ha nem megyek valahová. Nem mentem, mert nem tudok hozzátenni a rendezvényhez. De ha te nem mentél, akkor ne a nőt vedd elő, aki épp veled él. A hozzászólás módosítva: Júl 23, 2022
Én fotóztam, a főzéstől távol. Sírjon a szakács.
Semennyi, mert csak fél vállra vettem a hátizsákot, így nem feküdt a hátamra.
![]()
Arányaiban nem volt sok a hagyma, összesen 7 fejet pucoltam meg a 10kg krumplihoz.
![]()
Pedig nem olyan szomorú dolog a hagyma szeletelés.
![]()
Öröm könnyek, mert tudom , ha hagyma kerül az ételbe, akkor az biztos finom lesz.
![]()
Mi köszönjük a fáradozásodat, és hogy vendégeid lehettünk.
![]() ![]()
Én is köszönöm a szervezést!
Azért ha ezeket megtalálod a lomosba:
Idézet: „A tányéromat és a késemet ott hagytam.” Fanyelű reszelős kés, kenyér szeletelésre használt. A "ki evett a tányérkámból" kérdésre nem tudtam válaszolni. Idézet: „Minden megvan, hazahoztam.” Azért mosogatás közben, ha valakinél fennakad egy hercegi cimeres alpakka darab...
Mi ez a "hatalmas szörnyűség " a sok toriddal és csővel ?
Varttina erősítője.
Előtte meg az éjjeli lámpa.
Mögötte meg Paks II, csak az nem látszik.
Varttina azért csinál ám finomabb munkákat is.
![]() Kár hogy csak nézni lehetett, hallani nem.
Van az hogy visszanyalnak a fotósnak, de Feri bátyám, ha meg nem sértődsz, akkor én inkább Petrát választanám. Már csak a szerszámozottsága miatt is.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |