Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Te is mész Osztopánba? Szeretnék becsatlakozni ha lehet.
A hozzászólás módosítva: Aug 17, 2023
9-én megyek Szentesre.
50 éves érettségi találkozó.
Megyek igen, de osztrakbol jovok hazafele, mert oda megyek ma kirandulni a lanyommal.
Vonattal inkább Orosháza (nagyon vicinális), vagy Hódmező felé menjél. Arra kis szerencsével láthatod a "vasvillát" is. Egy van az országban.
Azt hiszem busszal megyek.
Van egy gyors járat. másfél óra.
Nincsen is zöld pólója.
Ennyi "mosogatógép" mellé talán még is elmennék vigyorogni.
Csak óvatosan, mert 1 híján mind tanár (volt vagy aktív)!
Az őszi MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás listája frissítésre került.
Akik jelentkeztek, illetve részt vennének a 2023.10.30.-ra megszervezésre kerülő MVM Paksi Atomerőmű Zrt. meglátogatásában: 1. sany + 1 fő (2 fő) 2. bbb 3. BZS 4. torokj+ 5 fő 5. Pali79 + 1 fő 6. RuGooo + 2 fő 7. mollybolly + 1 fő 8. DRoland + 1 fő 9. Ötvös Csöpi 10. boyscout + 1 fő 11. mazso1988 + 2 fő 12. bzsozso2 + 3 fő 13. varttina 14. Igal + 1 fő Összes jelentkezés: 32 fő , szabad helyek száma: 8 Örömmel várom a többiek jelentkezését is! A hozzászólás módosítva: Aug 22, 2023
Kár lenne kihagyni a jelenlétedet.
Nem emlékszem hogy szokott lenni, te benne vagy a negyven főben? Idézet: „Kár lenne kihagyni a jelenlétedet.” Köszi! Idézet: „Nem emlékszem hogy szokott lenni, te benne vagy a negyven főben?” Nem hát! Csekélységem az üzemi területen "szokott" a társasághoz csapódni, mint jóhiszemű jogcím nélküli (bal)lábatlankodó.
Megjelenése ráadásul számottevő reklámértékkel bír.
A szabad helyekbe viszont szerintem ne számold be, mert akkor esetleg az utolsó ember azt hiheti, hogy már pont nem fér be. Na ezt kell úgy megfogalmazni, hogy ne értsék félre, de senkinek ne is zavarja meg az agyát.
Tavaly is bele volt, "civilként" volt jelen.
Más: Plázs az rendbejött árvíz után? Szombaton a csongrádi találkozó nincsen veszélyben?
Nincs veszélyben.
Feltárcsázták a héten a homokot. Lement a Tisza is. Iszap pakolását igaz lehet csinálni. De nem vészes, nagy a part. Igaz ma volt egy nagy felhőszakadás, biztos benedvesítette a homokot, igaz 37 °C fokot jósolnak szombatra erre . A rádiós talalkozó különben nincs veszélyben, ha fent lenne a Tisza akkor sem. A kemping területén van. A hozzászólás módosítva: Aug 23, 2023
Oda írsz fel ahová csak akarsz (a halállistádat kivéve ), de a TLK-nak leadandó listába nehogy bekerüljön a nevem!
Nincs olyan listám.
Oké, akkor oda nem adlak le. A hozzászólás módosítva: Aug 24, 2023
Hogyan sikerült, képek vannak?
Szerintem sültetek ezerrel...
Jó sikerült.
3 óra hosszát voltam a börzén. nem fáztam. Beszélgettem ismerősökkel, nézelődtem és vásároltam. Csak kisebb vásárfiát vettem. NYÁK-lap, néhány alkatrész, stb. Képeket nem csináltam a börzéről,de ha lesznek városi fotós által készített képek belinkelem. Viszont megosztom veletek, hogy amikor reggel lementünk, és amikor visszaérkeztünk a partra látszik mennyien jöttek.
Az önkormányzati fotós által készült képek ( az ismert közösségi oldalon):
Képek A hozzászólás módosítva: Aug 28, 2023
Szarvasi talalkozo most szombaton lesz.
Cuccok a kocsiban mar csak a családot kell bepakolni szombat reggel |
Bejelentkezés
Hirdetés |