Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Arduino
A klónok CH340 Soros-USB illesztőjének drivere (Letöltés)
Lapozás: OK   857 / 857
(#) cua válasza vargham hozzászólására (») Szo, 0:21 /

Dehogy, olcso klonokat hasznaltam (es foleg ATMega2560-t a sok IO miatt), azokon ch340 van. Arduino kategoriaban nekem jo tapasztalatom van a kinai klonokkal, nem ugy mint az stm32 csaladnal.
Mondjuk egy ideje (tavaly ota) ravakultam a PICO panelekre, azota nem nagyon volt a kezemben mas..
(#) vargham válasza cua hozzászólására (») Szo, 9:25 /

Nekem is jó a tapasztalatom. De nem ez volt a kérdés.
Az eredeti kérdésfeltevőnek próbálunk segíteni, ahhoz pedig tudni kellene, hogy NEKI milyen hardvere van.
(#) cua válasza vargham hozzászólására (») Szo, 12:32 /

Igazad van, en felteteleztem, hogy klon-rol beszelunk, nem is emlekszem, hogy Arduino-bol lattam-e valaha hivatalos gyari valtozatot.
De egy kep valoban sokat segitene ezugyben
(#) vargham válasza cua hozzászólására (») Vas, 8:23 /

Munkahelyi POC hardverhez eredetit veszünk. Úgyhogy elég sokfélét láttam már.
(#) cua válasza vargham hozzászólására (») Hé, 0:09 /

Ha munkahoz kellene en sem jatszadoznek a klonokkal Egyszeruen nem eri (erne) meg fejlesztesi idot pazarolni a klonok esetleges problemaira.
Nekem szerencsere ez mind hobby, igy nem tragedia ha belefutok ilyen-olyan hibakba, korlatokba, azzal is tanulok valamit. A legfontosabb tanulsag az volt, hogy legyen mindenbol legalabb egy eredeti is, igy konnyu osszevetni, ha valami gyanus.
Nem akarok belegondolni mennyi penzt dobtam mar ki az ablakon mindenfele fejlesztoi panalekre. Cserebe szinte minden van a fiokban ami kellhet, sosem kell varnom a postasra
A hozzászólás módosítva: Hé, 0:11
Következő: »»   857 / 857
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem