Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Csöves erősítő készítése
Ne feledd betartani a fórum viselkedési szabályait, és a topik megmaradásának feltételeit. [link]
A téma átmenetileg fagyasztva lett, hozzászólni nem tudsz!
Vagy bonthat régi TV-kből. Bővebben: Link
igen ,én is úgy kezdtem,aztán magam kezdtem barkácsolni ,képek...
Nagyon cukik! A sasszid is szép, masszív! :kalap: Csaknem van esztergád, maród?
Csak igy tovább! a virus már benned van...énis készitettem fából,habár mindig valamilyen fémmel kombinálomegy példa
1-1,5mm-es textilbakelit, és egy jó adag csőszegecs.
Én a 2x100w-osom táppanelét csináltam ilyen technológiával, a csőszegecsek nagyrészét is nekem kellett előállítanom vékony rézcsőből...(.BI : 178Ft/m)
nincs,csak nagy az ismeretségi köröm,ezért is jó ilyen fórum,ha értelmes segitőkész emberek lakják CNC munka
Köszönjük, igyekszünk mindenáron megtartani a színvonalat. Amúgy üdvözöllek köreinkben. Ha még nem találtál volna rá, felhívom a figyelmed erre.
Szia,
üdv a csapatban! Gratula az első csövesedhez, nekem kifejezetten tetszik a PY-s egyenirányítás, és az , hogy nem a sokkal egyszerűbben kivitelezhető diódás egyenirányítást választottad.
gondolom a börzére utaltál...priviben kifejthetnéd,hol, mikor,vannak eladó cuccaim,de akár cserebere is,habár segitettem már sok kezdőnek,ellenszolgáltatás nélkül is, nemcsak erősitőt lehet csövekkel késziteni Tube DAC project
Nem csak börze lesz, annál több.
Vagy mondjuk egy fülest
Forrléc,amit a képen látsz azt a HAM bazárban vettem(persze aranyozatlanul)
Szia Ferikém!
Örömmel látlak itt .
Ezek után csak szerényen megemlítem, hogy én is dolgoztam, bár a késztől még messze állok ...
Vizont 1-es vaslemezzel soha nem fogok dolgozni, max csak "U"-alakú szassziként
Gratulálok, látom termékeny a hétvége. Én is most fejeztem be, tökéletes lett, lehet dobozolni.
Köszi! Az utolsó oszcillogram a torz csatival készült? Szép lett egyébként, bár nekem ezek a potigombok nem bejövősek ...
igen az Overdrive csatival készült, a potigombok nekem sem tetszenek, de egyenlőre ez van, bármikor lecserélhetem ha tudok szerzni. Nem akarok 1700 ft-ot adni darabjáért. Gábor is ezt mondta, neki sem tetszenek a gombok. Gagyi.
cső! elfelejtettem a skypét bekapcsolni,ide tévedtem,lehet származik belőle valami jó,csak az a frány a 300B készülne el már
Mostanában nagyon lazsálsz , vagy mindig másba kezdesz .
csirkefej , nem tudom ez tetszik-e? Régebben volt az elektroartnál 135 Ft-ért is, de most nem láttam már náluk
robogó mánia van most,úgynézki elviszik az ÉL 84-et
Itt nézz körül és itt megrendelheted
nem olcsó........,de egy jó esztergályos ismerős sokat segithet
látom a csövek TAD-osak,a trafókat nem Anno Feribá készitette?
"Feribá" utolsó "tanítványa" felelős a trafókért! ezért a hasonlóság. (gondolom a szögalu az ismerős?)
Ahogy Kocos mondja, a trafókat én csináltam, a vasak valók Freibá utolsó tanítványától..
A potisapkáért nem akarok ilyen sokat kiadni. A végcsövek TAD -osak. Az előfokcsövek tungsram.
Még az a potisapka is jobb, mint csak a poti tengelye.
Az én véleményem erről: Nekem jobban tetszenek azok a gombok, amik most rajt vannak, mint a csirkefej. Retrolabsaudio: Azt a fülest Te csináltad?
Idézet: „Nekem jobban tetszenek azok a gombok, amik most rajt vannak, mint a csirkefej.” De ezek a konok zenészek nagyon elkötelezettek a csirkefej mellett (Lásd : VOX, Fender, Hi-Watt ... ) Bővebben: Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |