Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » EAGLE NYÁK tervező
Témaindító: csonthulye, idő: Dec 1, 2005
Témakörök:
Eagle leírások a neten:
Eagle alkatrész-könyvtárak: http://www.snapeda.com
és a leírás hozzá.- http://www.piclist.com/images/www/hobby_elec/e_eagle.htm - http://pa-elektronika.hu/hu/cikkek/75-eagle.html
Lehet pontozni, de nem arányítottan. Intézem.
Sziasztok!
az lenne a kérdésem,hogy alkatrész tervezésnél lehet valahogy létrehozni nem köralakú "furatot" ? Pontosítva a dolgot téglalapra lenne szükségem!
Szabadon nem tervezhető, de pont ott ahol a furatokat adod meg, ott pont van ovális, hatszög kör sőtt a legelső pont a négyszög.
Hol is van ez pontosan? De te ugye nem a PAD -nek az alakjára gondolsz? Mert nekem konkrétan a furatnak az alakja kell hogy legyen téglalap és nem a PAD.
Akkor egyszerűen rajzolsz egy téglalap alakú furatot az alkatrésztervezőben.
És a nyák gyártó cég marógépe tudni fogja hogy hol milyen alakban kell? Melyik rétegre kell akkor azt rajzolni?
Egyébként olyan jellegű furatra gondolsz, mint amik
Idézet: könyvtárban vannak? Csak mert ott vannak pl négyzet alakú furatok is. „holes”
Ott sem találok! Lehet nem jól fogalmazok! Azt szeretném ha a lyuk a panelon téglalap alakú lenne! pl. szeretnék egy 20mmx100mm lyukat a panel közepére! Ezt a gyártó kimarja, csak valahogy ennek szerepelnie kell a terven amit a marógép értelmezni is tud!
Most ugrott be! Lehet a Dimension Layer -en kéne ezeket létrehozni? Mert az Eagle3d úgy emlékszem akkor megcsinálja frankón! Azt nem tudom ezt ha megcsinálom az alkatrész tervezőben és utána lerakom az alkatrészt akkor is megcsinálja e de mindjárt kipróbálom!
Sajnos nem jött be! Halott ötlet! Ez csak akkor működik ha direkt a panelon csinálja az ember!
Illetve mégis! Ha szól az ember, hogy a Dimension réteg a panel körvonal és kontúr marást kér akkor szerintem menni fog a dolog!
Az úgy jónak hangzik, hogy a Dimension rétegen rajzolod meg. Csak az a kérdés, hogy a gép ebből tudni fogja-e, hogy neki azt ki kell marnia.
Természetesen majd előtte egyeztetek a céggel! Köszi!
Sziasztok!
PIC18f1320-nak keresném az .lbr adatait, tud vki segíteni A cadsoft letöltésekben sajna nincs
Nekem alapból van a microchip mappába QFN28 és SSOP20 tokban 18F1320. Egyébként meg Cadsoft honlapja. microchip.lbr
Üdv! Nem találtam eagle-hoz magyar leírást, pedig végigkutatattam a netet. Tud valaki ebbe segíteni. Most tettem fel először. Légyszi!
Köszönöm
Csak ebben a témában keresés gomb használatának az eredménye.
Hello!
Olyan kérdésem lenne hogy az eagleben lehet alkatrészlistát csinálni a felhasznált alkatrészekből? Ha igen akkor megosztanátok velem ,hogy hogyan?
Üdv!
Van egy ilyen ulp, ami megmond egy csomó információt a nyákról, például alkatrészlistát is készít: statistic-brd.ulp
Köszi szépen. azt még elárulhatnád hogy miután elindítom ezt az ulp-t hova rakja az infokat mert nem találom sehol.
Az ulp ablakának bal alsó sarkában a "Save report" gombra ha rányomsz, akkor te adhatod meg hogy hova mentse.
hi!
egy buta kérdés, hogyan lehet pl a maxim könyvtárban lévő dil tokos max232es power pinjeit előcsalni a kapcs.rajz szerkesztőben? Köszi
Invoke gomb, aztán katt az ic-re, a többi onnan egyértelmű.
Üdv.!
Az "Invoke" gombbal, majd az alkatrésze való kattintással.
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, megvan az Eagle 5.3-as verziója és nincs benne túl sok alkatrész. (ellenállás) schematic-nál tartok még csak, ezért abba kellene nekem valami könyvtár. Találtam ezt az oldalt, de innen nembirok letölteni valamiért. Tudtok valami más oldalt erre a feladatra?
A resistor mappába nincs elég fajta ellenállás vagy az rcl/resistor ban? Milyen ellenállás kéne?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |