Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Igen, ez is tökéletes megoldás!
A másik, amit még szoktam, hogy a távirányítható, dimmerelhető konnektorba dugom be. Akkor szintén megmarad a fényerő szabályozás lehetősége és emellett az ágyból ki lehet kapcsolni
Ok, 10db-ot félreteszek neked. Majd keress privátban, ha jönni akarsz érte (Bp. XVI.)
Mitől aggályos ez? A csipesz a műanyagra van ragasztva, távol az áram alatt levő részektől.
Mutatom a sajátot, felújítás előtt
Nagyon szépen köszönöm, jelentkezem privátban.
Így már értem. De így még a fa is rázhat.
Nálam viszont hibátlan a vezeték szigetelése. Letörtem a csipesz maradékát, eltávolítottam a csőszegecset és (úgy emlékszem), hogy ki lehetett tolni a foglalatot és rövidebbre venni a vezetéket.
Miért nem cserélitek ki a vezetéket is ? Miért ragaszkodtok a 30-40 éves dróthoz ?
Más dolog 1-2 helyen javítgatni, mint 16+ foglalatot szétszedni, újravezetékezni, stb. Akkor már inkább menne a kukába. De ha a szigetelés egyébként ép, csak egy kicsit elcsúszott, azt még szerintem érdemes javítani. Ezek a fényfüzérek a 30-40 évüket valami dobozban elrakva töltötték, megkímélve.
Nekem 8 .
Sziasztok!
Keresek a képen látható fém elosztó vég záró elemét. Mert az sajnos hiányzik. Vagy komplet elosztó is jó.
Talán a Kontakta gyártotta ezt a típust, ha jól látom.
Kontaset a pontos neve. MEglepő módon még gyártják. https://www.kontaset.hu/kapcsolat A hozzászólás módosítva: Dec 29, 2023
Ez így van, és Szentesen gyártják az "óragyárban".
Mivel minden szentesi tök jó fej, lehet ha írsz nekik, adnak ajándékba a lomosból.
rá próbálok most nézem az oldalát eddig nem néztem hát ott a gyártó neve és típus száma.
Keresek a képen látható alumínium dobozokhoz hasonló dobozt, egy darabot.
Nem villanyszerelési célra kell, hanem rádióamatőr koaxkábelek lesznek benne összekötve. Budapesten, Egerben, vagy Foxposton tudom átvenni. A hozzászólás módosítva: Dec 31, 2023
A legjobbkor.
Az első képen lévőből épp a napokban tettem be egyet a színesfémhulladékos ládába, a héten menne a méhbe. Az alsó "nyaka" viszont nincs meg, csak maga a doboz és a fedél. Ha így is megfelel, még "megmentheted" .
És hol találhatom meg? A nyakhiány nem probléma
Apropó, Pécsről írt egy srác, hogy 80db van neki, és nem tud vele mit kezdeni, mert a MÉH-ben nem veszik át. Ez csak amiatt jutott eszembe, hogy írtad, hogy a színesfémes cumók közé tetted e. (Sajnos nekem Pécs nagyon kiesik) A hozzászólás módosítva: Jan 1, 2024
Ha valakinek akadna olyan GPU hűtője, ahol a rögzítő furatok középpontjai egy 43mm oldalhosszú négyzet sarkai, azt köszönettel elfogadnm. Azért írtam ilyen körülményesen le ezt, mert "külföldi aranyemberek" ezt hole pitch-nek nevezik, magyarul még nem kellett használnom, ezért csak konyhanyelven tudom
A GPU az többnyire video-kártyán szokott lenni?
Megnézem, ha tényleg az.
Az alu doboz keresésem megoldódott helyben, hála NGY fórumtársnak és a kollégájának!
Sziasztok, egy PC ATX tápegységre lenne szükségem első körben arra, hogy kipróbáljam azzal a gépemet, tehát nincsenek se teljesítmény se egyéb igények azon felül, hogy működjön. Ha Budapesten elérhető messzeségben van (XII. ker-től), elmennék érte. Köszönöm.
Azért mégis elárulhatnád, hogy mit kellene megtápolnia, mert ha valaki eléd tesz mondjuk egy 150W-os HP Microserver tápot (az is ATX), akkor nem fogsz örülni.
Meg, hogy mi a hibajelenség, mert ha mondjuk permanens zárlat van valamelyik tápvonalon és ráindítasz, azzal csak a tápegység zárlatvédelmét teszteled és ha véletlenül nem jól működik, akkor drága lesz a teszt. A hozzászólás módosítva: Jan 4, 2024
Szia, a gép rövid idő után kikapcsol. Van amikor már a BIOS alatt, van amikor később. A táp hibát gondoltam kilőni vele.
Ha nem oldódik meg jövő hét elejéig akkor keressél meg privátban, biztosan találok valamit. (212-es busz vonalán átvehető)
Img tanácsit kiegészítve két fotó a gép belsejéről jól jönne: az alaplapról és a tápról. A hozzászólás módosítva: Jan 4, 2024
Nagyon köszönöm, img kolléga már feltett keresztkérdéseket, ha szükség lesz a tápra jelentkezem!
Annyi derült ki, hogy egy GPS450 van benne, az instant cserére érett. Vagyis volt egy régebbi GPS széria (Delta tervezésű belsővel) ami kiváló konstrukció volt és a gyári, gagyi elkói minőségire cserélése után kb. elnyűhetetlenné vált, de ez szerintem nem az.
A többi alkatrészt háromszori rákérdezésemre sem árulta el, biztos szupertitkosak az összetevők, a nagymama receptje szerint. A hozzászólás módosítva: Jan 4, 2024
Működő állapotú Dell Optiplex GX280 típusú számítógépet keresek.
Természetesen az esetleges postaköltséget megfizetném.
Nem számít. A m3-es "készletemből" jó eséllyel másban is tudok majd neki segíteni ha megkeres.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |