Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Érdekességek
Úgy az egész, de legfőképpen a kalapáccsal dolgozók előtt le a kalappal!
Gondolom gyakoroltak egy keveset. Ilyen precízen megmunkálni egy zománcos cserepet csak egy kalapáccsal nem semmi mutatvány.
Lenyűgöző! A kalapácsos ember ujjain azért volt egy-két sérülés.
Nem csoda, kb. hatéves kora óta csinálhatja. Meg lehet nézni, hogy a harmincegynéhány év alatt hányszor üthetett félre.
Bővebben: Link Mit szóltok hozzá.
...azaz az árán kívül semmi?
Erre most milyen választ vártál?Minőségi alkatrészekből van összerakva ez látszik a képen is,hifi high end kategória hogy miért ez buta kérdés...
Én nem vagyok benne ennyire ebben a témakörben, de az ár megdöbbentett.
De ezek szerint ez a 100ezer fölötti ár akár reális is lehet, értem.
"Szerencsére" nincs ennyi pénzem ilyesmire, így nem áll fenn a veszélye, hogy pórul járjak. De köszi.
Konkrétan: semmi. A High-Endben éppen az a lényeg, hogy nincs "szűk keresztmetszet" , azaz nem gagyi műanyag házba építik, nem az első prototípust dobozolják be, hanem mindenből a lehető legjobb kerül bele. Kerül - amibe kerül. Na ez a cucc - nagyon messze van tőle. Itt a fórumon is látok szintekkel igényesebb munkákat kézi és cnc-s kivitelezésben is. Az ilyesmit hívják átverésnek.
Tudja valaki mi ez a cucc? Van ennek valódi magyarázata is, vagy ez is csak varázslás? (csalás)
Jobb híjján:
Bővebben: Link Ha sok sört iszol, menni fog a hasad. A hozzászólás módosítva: Aug 11, 2015
Itt arról van szó, hogy messziről jött ember azt mond, amit akar. Amikor meg odamész, meghallgatni az erősítőt, lehet leüt a csávó és viszi a pénzt... Ez ugyanaz, mint a TeleShop. Nagyon-nagyon sokan bedőlnek az ilyennek. Odaraknál mellé egy TDA2030-at hangszínszabályzóval, nem szólnál neki, hogy melyik szól, még aki építette, lehet ő is a TDA2030-at választaná, hogy "annak jobb a tere, meg olyan hangokat hall, amiket eddig nem is vett észre a zenében, meg tudja fogni a zenét, érzi a karmester izzadságának a szagát, stb." Hosszú ez a témakör, vannak elég durva fanatikusok is. Véleményem szerint meg kell találni a középutat, legyen minőségi kondi, minőségi kapcsolás, félvezetők, hangsugárzó, hanganyag, de ne milliós nagyságrendben. Ez már csak vagánykodás.
Vizet szerető macskát még nem láttam én se.
Amúgy elég elolvasni figyelmesen a Wikipédián a Magnézium-szulfátról a leírást.
Én kettőt is ismerek, az egyikük beül a kádba, ekkor meg kell nyitni neki a csapot. Játszik a vízzel, ami aztán alatta folyik el, felfogja a testével. De ez a macska csóválja a farkát, ha jó a kedve, meg imádja, ha végigporszívózzák.
Igazából nekem nincs fülem ehhez, így nem is mondom azt, hogy az egyik nem jobb, mint a másik.
Inkább csak az ár hökkentett meg. Írja az eladó, hogy a 2*4 db kondi 20e Ft volt (nem vonom kétségbe ezek profiságát, mert -ahogy írtam- botfülű vagyok ehhez), de pl. az általatok linkelt TDA2030 meg 150 Ft. De nincs jogom pálcát törni senki fölött, max. én nem ilyen erőlködőt veszek majd, hanem az erősítős topikban lévő rajzok közül választok egyet. Köszi mindenkinek a reakciót! A hozzászólás módosítva: Aug 12, 2015
Utálom a dobozolás részét az építésnek, de ezt felírtam a to-do listámra.
Jól néz ki! Viszont a "No user servicable parts inside." nagyon is érvényes.
Teljesen frankó. Öntöttem már átlátszó polietilént. Eszméletlen forró lesz kötés közben, de ebben a cikkben is kitár rá a srác (108 fok!).
Igazán egyedi megoldás. Bár a gyanta többe kerül, mint a beltartalom. A ledes megvilágítással együtt igazi művészi alkotás. Mindig csodáltam azokat, akik ilyen szépen képesek elrendezni az alkatrészeket térben.
Jó ötlet, egyedüli probléma, hogy az elkókat nem lehet kicserélni. Igaz, így talán ki se szárad?
Én már annak is örülnék ha a csatornafedelek értelmes helyen illetve magasságban lennének,még azt is nagyon távolinak érzem.
Egy kissé messze van a valóságtól. Szép és jó. De: Mi van, ha keresztbe felbontják, mert viszik a vizet? Mi van, ha kábelszakadás van? Mekkora energiát kellene rajta áramoltatni, ha tele a sáv? Egy teljes sávot hol lehet ennek fenntartani? Városban biztosan nem. Sok buktatója van. A magyar közműalagút találmánnyal kombinálva lehetne benne valami, de kérdés - megéri-e? Sokkal jobban bizonyítottak eddig a nagy energiasűrűségű megoldások. Ez majdnem olyan, mint egy villamos, Ami kötött pályán haladhat. Értem én, hogy csak töltősáv, de ez nálunk biztosan nem rentábilis. Amúgy elég régi ötlet már.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |