Fórum témák
» Több friss téma |
Mielőtt kérdezel, a következő két dolgot ellenőrizd!
I. A helyes tápfeszültségek megléte.
II. A kimeneten van-e egyenfeszültség.
Élesztés.
Ez már ránézésre is alkalmatlan volna szubhoz. Ez sajnos nem olyan egyszerű, hogy kinézünk egy szubszűrő kapcsolási rajzot és megépítjük. Célszerű előtte megmérni a szubláda átvitelét, hogy aztán megfelelő szűrőt tudjunk tervezni hozzá. Persze ezt csak akkor érdemes, ha valami használható cuccot szeretnénk csinálni
Na ja
Király vagy, szamóca, ennél több segítség Petikének már az lenne, ha megfognád a kezét, mikor forraszt...
Szerk.: Remélem nem az lesz a következő kérdése, hogy Neki nem ilyen fémházas potija van, hanem műanyag, azt is így kell...?
Köszi de azért a forrasztás egyedül is megy(még).Egyébként köszi szamóca jó lett.
És nem a képen szereplő potim van
Mért? Akkor most tényleg igaz, hogy azoknak a potikat fordítva kell bekötni?
Rég jártál erre tata. Sokat kihagytál ám. :yes:
akkor mégsem olyan erős. a gyár is úgy reklámozza hogy 15kW-os
Sziasztok!
Volna itthon nékem egy sztereo Blaupunkt TA-40 típusú autós erősítőm, méghozzá teherautós 24V-al. Nem kell neki szimetrikus táp, hanem csak 24V. Mely tartalmaz: -2db TDA2052-t -1db LM307T-t -3db 25V 2200uF -1db MC 4558CN A kérdésem a következő lenne, milyen feszültségig mehetek el a táplálással a trafóban?5A bizti van benne, ez alapján úgy számoltam, hogy 150W elég lenne trafóban. Pufferkondik kellenének elé?Tápegység gyanánt?Ha igen mekkorák?2*10 000uF? És ezek mind 4Ohmon , ha 8Ohm ot kötök rá akkor kb 40W jönne ki? Előre is köszi!
Helló mindenkinek. Ha nem ez a megfelelő hely akkor bocsánat. A keresőben nem találtam hasonló problémát, új témát nem akartam nyitni és úgy érzem, hogy itt tudni fogják a választ.
Van egy Panasonic mini hi-fi, aminek van hang bemenetele. Az ámítógéppel van összekötve. A probléma az, hogy ha nagyon feltekerem a hangerőt a hi-fi-n akkor sípol. Mint a mikrofon szokott. Mitől lehet? Ámítógépen a hangerő kb 40%-on van. Erről van szó: http://panasonic.com.au/content/library/files/F001746.pdf Előre is kösz.
És mikor hallgatod a zenét akkor a számitógépbe még nincsen csatlakoztatva mikrofon?
Húúú... még szégyelem magam. Ez nekem meg se fórdult a fejemben. Köszönöm a tippet, probléma megoldva.
Sziasztok! Kinek mi a véleménye erről? Nem tudom hogy ilyen izmos lehet!
Bővebben: Link
Házibuliba jó sztem.Meg arra, hogy másnap sípoljon a füled tőle:
Akkor nem érdemes megvenni?
Mire szeretnéd használni?!Az a fő kérdés, meg neked milyen elvárásaid vannak egy rendszertől...... Nem ismerem a zenei izlésedet.
Nekem például ha hangfalakról beszélünk zenehallgatásra, akkor a Wharfedale Diamond szériától felfelé jutnak eszembe dobozok. Ezt a rendszert akkor veném meg, ha lenne pincém mondjuk és oda hétvégi bulikra, arra tökéletes lenne.
Csak én attól félek hogy úgy járok mint a múltkor! Vettem 2 db sal hangfalat szürke 25 cm hangszóró volt benne és egy nagy pielzo ,de a pielzo nem bírta sokáig pár hónap múlva recsegett a pielzo! És ha jó látom ebbe is az van!
Szerintem ez sem húzná sokkal tovább.A Sal dobozokat meg ismerjük, nem szabad tőlük sokat elvárni.Szobai normál hangerőn viszonylag sokáig szólnak, úgyahogy.Nem szabad őket hajtani.
De mondjuk még mindíg nem tudom, hogy szobában otthon szeretnél e zenét hallgatni?Mekkorában?Stb... de mutatok pár hangfalat amit én nyugodtan megvennék: http://www.vatera.hu/jamo_studio_180_hangfalpar_161374398.html http://www.vatera.hu/jamo_studio_180_hangfalpar_25000ft_160705920.html http://www.vatera.hu/wharfedale_8_4_hangfalszett_plusz_center_bal_j...2.html Ezek nem rossz hangfalak, sztem.Én ilyesmiben gondolkoznék.
Nekem inkább PA hangfal kéne azért néztem az előző kombinációt. 60.000Ft-om van rá.
Hát akkor neked kell eldöntsed!
Sok sikert hozzá!
2*300W ja...
Alatta írja a műszaki adatoknál a végfokra hogy 100W/4ohm szinusz. A dobozok pedig 8 ohmosak vagyis azokra már csak 50W. EZ a vicc kategória és még pénzt is kérnek érte. ui. Ebből meg lehet élni? Nekem is ezt kéne csinálnom...
Kb! Én nem venném meg az biztos.
Idézet: „teljesítmény-vezérelt szellőző” Biztos kinyitja az ablakot nagy teljesítményen nehogy kirázza a kittet Ócskavas az egész
Köszönöm. Akkor lemondok róla.
Gyűjts még hozzá 30-40 -et és vegyél normális PA cuccot. A DJ börzén is nézz körül. Sokkal jobban járnál egy minőségi használt cuccal, mint egy ilyen borzalommal.
Oké az lesz
Sziasztok.
A linkelt kapcsival kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem,hogy a BC 546 és BC 556 tranyók valamiféle áramkorlátot képeznek tehát rövidzár ellen van? Vagy rosszul értelmeztem? pa300
sziasztok!
egy 2x600 wattos erősítőhöz milyen trafó kellene és kb mi az ára??? Twinline 1200 Konkrétan Ha a trafó kiment létezne hogy egyéb dolgok is megfőttek azt tippelném igen Köszönöm a segítségeteket!!! SZIASZTOK!! |
Bejelentkezés
Hirdetés |