Fórum témák
» Több friss téma |
El lehet "lejmolni" demonstrációs célra?
Szervusztok!
Van egy JBL1006ASP IC-m. Feltehetően motorvezérlő, de nem tudok hozzá adatlapot nézni, mert minden "izé" csak eladni akar. A PDF helyen pedig mindenféle akkutöltőket mutogatnak, ami egészen más, csak a 3 kezdőbetű azonos. Kiderítené valaki, hogy mi ez (adatlap). Én direkt elsz...am 1 órát a kereséssel, de csak a vérnyomásom ment fel. A hozzászólás módosítva: Márc 29, 2021
5 1/4"-os floppy meghajtóból való? Több mint 30 éves IC.
Mit szeretnél vele csinálni? Ma már van egyszerű és olcsó megoldás ezeknek a fejmozgató motoroknak a működtetésére. A Floppy fejmotor nem sok mindenre való. Nagyon gyenge és unipoláris. Anno a középsuliban, ha valakinek sikerült szereznie egy rossz 14 lábú DIP tokos IC-t az kitűzte az iskolaköpeny gallérjára. Ha sikerült 16, vagy 24 lábút, na az király volt. A hozzászólás módosítva: Márc 30, 2021
Közlegény= Akinek semmije nem volt
Őrvezető = Ellenállás Tizedes = Dióda Szakaszvezető = Tranzisztor Őrmester = NE555 ... Vezérőrnagy = Pentium processor
Idézet: „Vezérőrnagy = Pentium processor” Vagy MC68000....
Nincs különösebb szándékom vele, csak tudni szerettem volna,mi, s esetleg mire jó.
Ez dip, 28 lába van.
Az a pentium proci nem tépte le a gallért, vagy lehajolva adott egy pofont?
Mikor én a középsuliba jártam, még csak a led volt a menő. Valahonnan kaptam egy marék rossz piros ledet. A vonaton leszólított egy fickó, honnan van, van-e még? Megdumáltuk, legközelebb a maradékot felesben kicserélte jó ledre Idézet: „Vagy MC68000....” Csak a kettő között eltelt 25 ev...
Van Sportszelet pendrájvom. Ajándék. Egy napig bírta.
Sziasztok!
Ez milyen ic lehet semmit nem találok róla. Esetleg valaki tudna küldeni róla adatlapot ha valaki felismerné? Segitségeteket előre is köszönöm!
Milyen készülékben van?
A 4116 jellemzően memória.
Pic alatt található megy egy radarnak az adó egysége.
Én is erre gondoltam. De nekem pl a 4-es lábra kapom a pozitivat szóval ez nem lehet szerintem.
Én sokat olvasok, de keveset írok. Amikor ezt a topikot böngészem, gyakran felmerül a kérdés bennem, miért érdekli a kérdezőt, hogy "ez milyen alkatrész" ? Ráadásul a hozzászólást nem is értem. Megérne egy nyelvtani elemzést.
Sziasztok.Van pár darab LCD-kijelzőm szeretném életre kelteni őket..Volt már valakinek dolga vele,vagy valami ötlet.Köszönöm.
T6963 vezérlő pdf-jét nézegesd (nem tudom, mivel akarod vezérelni), elég faék. A kontrasztfesz értékét, polaritását érdemes lett volna megnézni még beépített állapotban, de kiszenvedhető...
Mi a külömbség trimmerpoti és sima potméter között?
A hozzászólás módosítva: Ápr 5, 2021
A sima poti előlapra szerelhető és bármikor állítható , trimmer meg nyákra kerül és csavarhúzóval állítható . De ha egy ilyen kérdés felmerül részedről akkor az én kérdésem miért kell neked a hanggenerátor ?
A mérete, de a trimmer 1-2× tekerésre, beállításra való, a "normál" pedig állandó tekergetésre. Pongyolán, nagyjából.
Régi hangszóróknak szeretném megnézni, hogy hány hz-ig bírják. Egyébként nagyon köszönöm a válaszokat!
Egyébként kezdő vagyok, úgyhogy azért is.
Ahhoz a méréshez kéne egy frekvencia mérő is + egy hangnyomás mérő mert kb15Khz felett már csökken a füled érzékenysége (gyengébben vagy egyáltalán nem hallod a hangot)
Azért cserélték le őket mert kicsi volt a kontraszt.A helyén nem szeretnék méregetni,mert ha mellényúlok az kb.50 milla/óra.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |