Fórum témák
» Több friss téma |
Ez szerintem speciálisan ebbe a füzérbe gyártott led! Egyébként nekem van 1-2 ilyenem FEHÉR színűben! Elég szép fénye van!
Sziasztok
A kép elég gyenge minőségű Ez ugye termisztor(1 kép) fekete színű k4r7 3.8w (4.7 ohm 3.8 watt-os) És cserélhető-e erre(2.kép) ezekkel az adatokkal 3n3 M Up4kV~BS415 WKP 400V~GPF<---ezek mit jelentenek?>
Szia!
A Kép2-n lévő alkatrész egy kondenzátor, tehát nem lenne jó helyette (3,3nF, 4kV).
Köszi, és a bekötése a termisztornak Ugyanaz mint az ellenállásnak?
Ezek a méretűek csak fekete színben fordulnak elő?
Gondolom ugyan ilyen értékűeket kell keresni a cserénél ,igaz?
PC-tápokból lehet kibányászni ilyeneket, vagy veszel újat: a lap alján.
Van még két dióda r2k 78 és RU20a 77 (ez valószínű zéner dióda)ezeket ugyan úgy kell kimérni mint a sima diódákat?
Sziasztok!
Segítséget kérek a képen látható nyolclábú IC beazonosításához. Egy varrógép, Columbia-4500 (NDK) elektronikájában lakik, a tű pozicionáló részben. A gugli nem hozott értékelhető eredményt. Köszi!
Köszönöm! Aki tudja hogy kell keresni annak milyen egyszerű! köszi!
Szerintem B2761 vagy TAA2761 lesz,gugli csak a TAA2762 hozza.
Bővebben: Link
Hello
egy Hall-t vadászok azt mondták hogy a PC ventilátorban van(gondolom a 3 lábú csatisnak). Van az állórész melett egy 4 lábú ic ,panelen melette van egy H betű tokról annyi tudok leolvasni hogy 1F6 vagy IF6. Az első betű már nem látszik. Az a HALL szenzor?
Sziasztok!
Egy alkatrészt vadászok.Ez van ráírva : H W1 47z1 Piros színű és kerámia kondenzátor formája van. Egy tranzisztor emitter kollektora között volt. A tranzisztor egy trafóval nagyfeszültséget csinál stroboszkóp villanócsőnek. Emitter kollektor között nagyfeszültség indukálódik. Gondoltam varrisztorra ,de nem találok róla neten semmit. Ha valaki tudja milyen alkatrész akkor segítségét várom. Üdv : Laci
Ez egy keletnémet gyártmányú germánium tranzisztor. Kersés: Adatlap az első találatban
Szia!
Ez egy 38V-os varisztor. Bővebben: Link
Kaptál egy linket az adatlapról. Megnézted? Ott van, 7. ábra!
Sziasztok
Van egy ilyen termosztátom a következő gond van vele, vagy velem! Nem tudom beállítani úgy, ahogy a képen is van, hogy a pont után számot írjon ki, csak egész lépéseket tudok vele lépni. Ha valaki ismeri tudna küldeni egy magyar leírást róla.
Kerdes hogy melyik tipus. Mert van olyan ami ki tud jelezni tizedest, es van ami nem. A kis mereshataruak kijalzik, de a nagyobb mereshataruaknal nem lehetseges. Sot ertelme sincs, mert a pontoosaga roszabb mint a legkisebb kijelzett ertek.
A jobb és balszélső gombok 5 mp -es egyidejű nyomásával a menübe lehet lépni,ott talán van méréshatár állítási lehetőség.
Van egy 16-lábu ic-féleségem amire az van irva, hogy mc1413bd ctan748 valaki megtudná mondani, hogy mit lehet helyette berakni amit nálunk is lehet kapni a gogle nem adott ki semmit rá. Üdv: laci!!
Szia!
Ez jó lesz helyette. |
Bejelentkezés
Hirdetés |