Fórum témák
» Több friss téma |
Telux ledből azért még nincs millió fajta, nem sokan gyártják. Például itt szinte az összes led 70mA-el megy. Bővebben: Link Valószínű, hogy a képeken látható is ennyivel megy.
A hozzászólás módosítva: Nov 20, 2013
Köszönöm a segítséget, olyanom van is itthol!
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat.Megpróbáltam 70mA-el és igen erős vörös fénye van.Ezek szerint tényleg Telux led.
Üdv !
Segítség kellene nekem egy dióda híd értékeinek megfejtésében! Esetleg ha jól sejtem megfelel a helyére greatz is 35A-es, egy orosz akkutöltőben van és egy ha jól látom 16 secunderes trafó végén pihente ki a működtető füstöt 6/12 voltos a töltő és ahogy elnézem 3 A-es már amennyit kitudok venni egy orosz feliratból. Mellékelem a fotókat, köszönöm előre is a segítséget ! A hozzászólás módosítva: Nov 22, 2013
Kicsit tévedtél csak a dióda 10A es.De itt van a katalógusa is megnézheted.
A hozzászólás módosítva: Nov 22, 2013
Szia!
Ez 10 ampert bír el, ha jól meghűtöd: Bővebben: Link.
Köszönöm szépen de én a töltőre tippeltem a 3A-t nem a diódára De a táblázatért örök hálám
A töltő ampermérője 10A-ig mutat, tehát ebből indulj ki!
Sziasztok,
a fejlámpám valami okból bedöglött, valószínű hogy az IC lesz a ludas, de hogy milyen típus azt nem tudom. Az SY-166 ami alá van írva nem mond semmit a Googlenak se. Valakinek valami tipp? :/
Helló.Egy olyan kérdésem lenne hogy erre az ic-re hogyan keressek rá vagy mi lenne a feladata?Van belőle itthon pár új és nem tudom mire valók.Google-ban próbáltam keresni nemsok sikerrel.Remélem tudtok segíteni.Köszönöm a válaszokat előreis.
Tessék. Szovjet IC, a 7400-nak felel meg. Bővebben: Link
Köszönöm a választ,így már legalább tudom ennek a relikviának is a feladatát,besorolását.
Elnézést de tényleg nem tudom akadt még egy hasonló ic is ezt sem tudom milyen típus a felső számsok ugyan az de alulra más van írva.Itt a kép nemsokkal másabb ic,de nem tudom meghatározni a típusát.Mégegyszer is előre köszönöm a válaszokat.
Az alsó szám a gyártás ideje. HH/ÉÉ formában.
Köszönöm,már megtaláltam rá a választ egy kis útmutatással.
Ha nyomógomb a bekapcsolás és van két fényerő (meg villogás) állapot, akkor sajnos mikrovezérlő, amit hiába derítesz ki, a programja nincs meg.
Tisztelt Fórumozók!
Szeretném a segitségeteket kérni az alábbi képen lévő alkatrészről.van belőle 4 db . és nem tudom mire használhatom . Köszönettel
Ez egy szép, régi Semikron tirisztor. Az átmérőjét nem tudom a képről, de ebben a kivitelben 100A körülieket gyártottak. Ha 4db-od is van, akkor akár két vezérelt hídhoz is alkalmas, pl hegesztőtrafóba egyenirányítónak. (persze + 2-2 diódával.)
Üdv mindenkinek! Erről a panelról lenne szó, így első ránézésre megállapítható hogy mit csinált? Talán több fokozatú erősítő?
Szia!
Ez egy Orion színestévé kelet-nyugat raszterkorrektor-áramköre. Van benne egy szép Darlington-tranzisztor.
Értem, szóval így egyben nem sok mindenre jó. Köszi a választ.
Azért a két szép grafitos trimmer se kutya.
Nos, még itt lenne egy másik kütyü is, amiről még ötletem sincs, mi lehet... Szét is szedtem.. Eléggé földönkívüli szerkezetnek tűnik...
Egyébként ott figyel egy harmadik trimmer is a borda mögött A hozzászólás módosítva: Nov 24, 2013
TV-ből késleltető művonal.Arra való hogy a kép és a hang egyszerre érkezzen a néző fülébe és szemébe.De nem biztos hogy arra való.
Nincs véletlenül a tetején felirat: dealy line? A hozzászólás módosítva: Nov 24, 2013
Ez egy késleltető. TV-kben használták, arra való, ha megnézed, az adó által kiadott jel annyi utat tesz meg, hogy mire odaér a vevőhöz, egy csomó idő telik el. Azt hiszem, a kép és a hang összehangolásához használták.
Valahogy így működik.
De igen van, gondolom a DL kezdetű számsor a delay line.. A tetején ez van: PHILIPS 84771 BB8405 DL701
A legpontosabb meghatározást Proli007 írta anno, Itt.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |