Fórum témák
» Több friss téma |
Ne legyél benne 100%ig biztos hogy az biztosíték, várj meg mást, hátha felismerik másnak.
A jelölése F2, nézz körül, lehet hogy lesz F1 is, azzal hasonlítsd össze.
De én is úgy gondolom, hogy biztosíték. A hozzászólás módosítva: Jún 1, 2014
Igen kipróbáltam a másikat is abban is ugyanaz az ellenállás rossz.
Az F az a biztosíték áramköri jele a villanyászatban.Üdv!
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a képen látható SMD alkatrész milyen típusú normál alkatrésszel lehetne helyettesíteni? De ha netán valakinek lenne ilyen vagy helyettesítő SMD akkor érdekel az is. Előre is köszi. üdv PIXI
Sziasztok elvekben a képen látható narancssárga tárcsa alakú valami egy dióda. A kapcsolási rajzon legalábbis így szerepel. Vagy az oroszok módosítottak valamit talán? Egy VEF206-os rádióban van. Láttam már egykét furcsa alakú alkatrészt az oroszoktól, de ilyet még nem. Semmi felirat nincs rajta, csak egy fehér pötty. Valaki tudja mi ez?
Lehet termisztor.
Rajz nem mutat termisztort, de attól még lehet az. Mikre van kötve a két vége?
Megtaláltam, ez az: Bővebben: Link.
Igen, esélyes volt ez a 7GE.. szelén stabi.
Ez mi lehet? Szikraköznek, majd hosszúkás izzófoglalatnak néztem, porcelán vagy kerámia az egész. Ha ez segít, vasúti sínek mellet találtam.
Meg keresztbe fut egy szál, csak szakadt. Biztosìték, vagy izzó lehetett?
bizti
Hali!
Én tudom ezek milyen alkatrészek viszont azt nem hogy hol lehet őket kapni itthon :/ valaki esetleg tudna segíteni ? -PIC 12F1822 (SOIC Version) -EEPROM 24XX1025 (Any 1Mb version will be ok) (SOIC Version) -24LC512 -AT24C512
Mérd le ha egyirányba vezet akkor az dióda de ha ki van égve akkor nehéz lesz kitalálni.az orosz világban minden más volt mint most.
Chipcad kft -nél.
Köszi szépen Ez egyébként úgy működik hogy odamegyek és akkor mondom mi kell és adják, vagy regisztráció után kapok valami webáruház felületet ?
Kinézed, van-e raktáron, odamégy, leszámláztatod, kifizeted és a raktárnál (ugyan ott van) átveszed. Ha nincs raktáron, meg is lehet rendelni. Ekkor tételenként el kell érni az 1000 Ft nettó árat.
Köszi tehát ugyan úgy lehet vásárolni mint pl hestorenál /személyesen persze/
Összefoglalva:
1. Odamész, ha van, megveszed. 2. Regisztrálsz a honlapon, és webáruház módjára megveszed. Van szállítás is. Én már mindkét módot kipróbáltam.
Rendben köszi szépen!
Vasútbiztosító-berendezésben használatos "0,7-es" biztosító. Üveglappal volt lezárva és a helyén ólomzárral rögzítve. ( Váltófelvágásnál kiolvadt és bizonyítékként szolgált. )
és ez csak ott hever a vágány mellet? Amúgy még mindig rajta van az üveglap, csak a fotón nem látszik. Multkor egy hernyóból (BDVmot) származó fékbetétet találtunk ugyanott
Kidobták... bár ezeket annak idején le kellett adni felújításra. Amúgy a jelfogó helyiségben vannak felszerelve, sőt, az Integra-Domino rendszerben még a modul doboz is le van plombálva.
Sziasztok!
A képen látható alkatrész 1 dióda: BY170 A kérdésem az lenne, hány ampert bír, nem találtam rolla adatlapot. Köszönöm a segítséget!
Köszönöm!
Azért a kialakítása és a mérete alapján többet vártam (3-4a kb.) de igy gyorsan megveszi az irányt a kuka felé.
Hűtve tud ~1.5A-t is, nem kell lebecsülni a régi, masszív Si diódákat.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |