Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Szia. Sajnos a meghajtó áramkör nincs rajta. Talán a meghajtó ic rajta van,de áramkör a fűtésnek nincs.
Egy Cappy-ért (üdítő) elvihető az alábbi Hp7760 nyomtató (Táppal együtt) és Compact 1769cm 17" crt monitor.
A monitor biztos, hogy jó. A nyomiról nem tudom, tinta kéne bele...
Szia ! Helyileg merre ? A nyomtató érdekelne .
A hozzászólás módosítva: Feb 19, 2017
Merre vagy? Engem a monitor érdekel, ha nem vagy nagyon messze.
Szia! Engem is érdelnének, ha előttem lévők nem viszik.
Szia!
Köszi a választ,akkor meghagyom másnak a lehetőséget. Üdv Kiborg A hozzászólás módosítva: Feb 19, 2017
Akkor engem érdekelne a nyomtató, megy privát.
Felajánlanék 1db PL500 elektroncsövet és még 3 más fajtát. Bontandó foglalatokat tudok még adni.Postázni nem szeretném de ha nagyon muszály.....
A hozzászólás módosítva: Feb 19, 2017
Daewoo 62cm-es képcsöves televízió vihető Vácon. Működik, távirányítója is megvan. Posta viszont nincs hozzá. A legközelebbi lomtalanításig aktuális, kb. 2 hét.
Toroid postaköltség ellenében vihető. A meglévő értékeket nem tudom mert leszedtem a feliratot.
Zolika60 viszi a monitort és Kirally-é pedig a nyomtató.
Holnap megnézetem a postán mennyi az annyi.
Szia! Vinném a tv-t, nálunk mindig tv probléma van... Személyesen megyek érte. Kérlek írd meg privátban mikor lehet elhozni és egy pontos címet.
Szia !
A toroid engem is érdekelne, a csomagolásra, feladásra mert az is pénzbe kerül vagyis u.n. postaköltségként 2500 Ft-ot utalnék, ennyit érne meg nekem. Természetesem az előttem lévőt illeti, ha nem gondolja meg magát.
Vissza léptem, mert kaptam itt a munkahelyemen egyet. Gyűjteményt meg nem szeretnék belőle. Így meghagyom másnak a lehetőséget.
Én is visszalépek, mert mégsem tudok mostanában elmenni érte.
Szia, engem érdekelne a nyomtató. Köszönöm.
Továbbra is van egy monitor és egy nyomtató ami egy Cappy fejében elvihető....
Ha egyben elviszed a kettőt akkor csak egy Cappy, de ha külön - külön akkor egy - egy Cappy az "ára" ...
Helyileg ha budapesti akkor érdekel!
El is tudok érte menni! Üdv!
Tatabányáról ingyen elvihető egy Lg porzsák nélküli porszívó.A motor rendszeresen túlmelegedett az utóbbi időben illetve 2x lett rajta szakadás javítva,tehát motor cserére szorul vagy felújjításra.Postázni nem szeretnèm.
Melyikre pályázol?
A nyomi lehet, hogy elkelt. - foglalt... Tehát jelenleg a monitor a szabad préda. Üdv
Mindkettő ha kiderül mi lesz a nyomival.
Köszi!
Hello. Ha valahogy megtudjuk oldani engem érdekelne a porszívó. Köszi
|
Bejelentkezés
Hirdetés |