Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Köszi, igen tudom, hogy kicsit már aktualitását vesztették már.
Keresek alternatív forrásokat, gondoltam megkérdezem..
Helló!
Rendeltem egy pár alkatrészt, és online kártyával fizettem. A postai szállítást választottam, de nem kaptam számot, úgyhogy nem tudom nyomon követni. Kb hány nap míg megérkezik? Köszi.
A rendelési visszaigazolásban lévő rendelési számmal keresd az ügyfélszolgálatot, mindenben készséggel segíteni fognak, minden könyvelt küldeményként került feladásra.
Az ügyfélszolgálat ezen fórum keretein belül adatvédelmi okokból semmilyen rendeléssel kapcsolatos információt nem fog tudni adni, de telefonon / személyesen / e-mailben bármikor. A hozzászólás módosítva: Júl 1, 2015
Rendben! Köszönöm!
Sziasztok!
Az imént telefonáltam UT-90A műszer után, mert a múltkor szóltatok, hogy rendelés előtt egyeztessek. Az oldalon 20 darab felett van elérhető mennyiségben, telefonon viszont nemláttak bennt egyetsem. Töröm a fejem, mivel szombaton mennék pestre, a maradék két nap viszont áttudnák nekem venni személyesen. Hogyan tudom meg, hogy melyik műszer elérhető nálatok? Aztmondta a hölgy, ha van készleten, egy nap alatt ottvan náluk. Telefonba nemszeretnék felsorolni több típust. Mondjuk EZ? A hozzászólás módosítva: Júl 8, 2015
Szia!
Az UT-61A multiméter is gyorsan fogyó, de még van készleten több darab is. Külön lefoglalást nem tud az ügyfélszolgálat fogadni, a legegyszerűbb egy rendelést leadni rá, azzal lefoglalásra kerül a raktárban a tétel automatikusan.
Sziasztok !
Hamarosan szükségem lenne IRS2011 IC-re, DIP tokozásban. Mennyiért tudnátok beszerezni ?
Hali!
Bár nem sűrűn rendelek a HEStore-tól, de most rendeltem, és személyesen mentem érte. Egészen gyorsan le is zajlott a dolog, ezért köszönet is. Node most nem ezért akartam írni, hanem hogy rendkívül csinos (visszafogottan fogalmazva) kishölgy volt a pult mögött..
A helyedben nem nagyon terveznék rá, elég macerás, ráadásul 1500 feletti ára lenne.
Nagyon szépen köszönöm, hogy utánanéztél !
Sziasztok.
56nF/400V fólia kondit be tudtok szerezni? Köszönöm.
Illetve SF68G Diódát be tudnátok szerezni?
Köszönöm.
Sziasztok!
Nézelődés közben észrevettem, hogy a kiteknél a nem szerelt és a szerelt kit egymást helyettesíti. Tehát a nem szerelt kitet a szerelt társa helyettesíti, és fordítva. Ez direkt van így?
Igen, direkt. Ha nem a maga a megépítés a lényeg, akkor triviálisan helyettesítik egymást. Mivel külön cikkszámon futnak, a raktárkészletük is különbözik. Vagy van ezzel valami bibi?
Semmi gond sincs, csak érdeklődtem.
Az 56nF már nem nagyon járatos érték, esetleg nem rakható össze (22+33) -ként?
Úgy már lenne rá lehetőség. Milyen raszterre gondoltál?
10,16mm (4 raszter) lenne a furat távolság. Sajnos meglévő nyákba kellene nekem. Nem is létezik már ilyen érték?
Az európai beszerzéseik mostanában már inkább metrikus egységben számolnak (RM5, RM7,5, RM10, stb). Az egy jó kérdés, hogy ezek valóban takkra annyiak-e vagy csak kerekítve adják meg a colos tutit. Tapasztalat szerint az a tized milli már nem oszt, nem szoroz. 56n-t én friss áruban nem látok, elfekvőben még létezhet valahol.
Szaktársak! Rajta, rajta, segítsünk a bajba jutotton!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, _vl_ kolléga a segítségemre sietett, és megírta, hogy ITT még lehet kapni, megrendelésre. Köszönöm még egyszer.
Sziasztok!
Erről a vezetékről kérdeznék. Mekkora feszültségre javasoljátok? 500V ra kellene nekem. Láttam van nálatok külön sortiment szinenként ilyen típusból, csak vékonyabb. Amire szükségem volna az "6" szín, 0,20 -0,25mm2 keresztmetszettel, tömör réz. 15-20 méter mindegyikből. Ugyanilyet szövetfonattal betudtok szerezni? Köszönöm előre is. : )
Több probléma is van:
1, a linkelt vezeték NEM erősáramú 2, 0,25-ös méret sincs vagy 0,14 vagy 0,35 3, a merev vezetékektől "borsódzik a hátunk", nem szívesen tartanánk. Ilyen "speciális" igényekre vannak kifejezetten vezetékekkel/kábelekkel foglalkozó cégek.
Sziasztok!
Örömmel tudatjuk, hogy a Hestore.hu alkatrész webáruház ügyfélszolgálata bővülés okán elköltözött! A rendeléseket ezentúl a 1163 Budapest, Cziráki u. 26-32. EMG Ipari Park (Főépület, földszint, főbejárat mellett balra) vehetitek át! Ügyfélszolgálatosaink továbbra is készséggel állnak rendelkezésre telefonon és e-mailben egyaránt. Tömegközlekedéssel az Örs vezér teréről kb. 5 perc alatt juthattok el hozzánk, az autóval érkezőknek pedig külön jó hírrel szolgálhatunk: nem kell többé parkolóhelyet "vadászni", mivel az Iparterületen belül és környékén is kényelmesen meg lehet állni, akár tehergépjárművel is! Bővebb információt, térképet és a nyitvatartást honlapunkon megtaláljátok: http://www.hestore.hu/
Köszönjük szíves észrevételét. Az adatlapot kiegészítettük.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |