Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Üdv!
Köszönjük az érdeklődést! A keresett alkatrész itt rendelhető meg : 2,2 µF / 100V A termék beérkezési ideje, átlagosan 3-5 munkanap.
Van esetleg fejlemény az ügyben?
Köszönjük a türelmet. Jelenleg ez a típus rendelhető meg áruházunkban : Link
Köszönöm szépen! Erre gondoltam.
Megvalósítható lenne, hogy (pl. tranzisztorokat) tokozás szerint lehessen szűrni? Továbbá SMD vagy TH kivitel szerint?
Az MP1620 tranzisztor adatlapja helyett egy Texas Instruments teljesítmény erősítő applikációs anyag van megadva. A hozzászólás módosítva: Jún 11, 2016
Kedves Szárnyas,
Köszönjük észrevételed. Az adatlapot javítottuk oldalunkon.
Sziasztok!
A Hestore-ban kapható REF198-as IC milyen pontossági osztályba sorolható? Az adatlapja szerint háromféle létezik belőle - E, F és G, rendre +/-2, +/-5, +/-10mV pontossággal. Sajnos nincs erre vonatkozó jelölés a Hestore-os terméklapon, de fontos lenne tudnom, hogy pontosan mit is vennék. Köszönöm előre is!
Sziasztok!
Ehhez a házhoz tartozik elem csatlakozó is? Bővebben: Link 12V-os elemhez kellene (23AE) Előre is köszönöm!
Sziasztok,
Ilyenből lenne 90 fokos panelba ültethető változat? (Az a baj hogy egyelőre nem sok kéne belőle csak vagy húsz...) Köszönöm
Kedves zenetom!
A megadott távirányító házban nincsen elem foglalat.
Üdv!
90 fokos panelba ültethető változatból a következő típust tudjuk javasolni: Link
Köszönöm!
Összehasonlítom az eredetivel!!
Köszönöm, ez nem teljesen jó, ennek csak egy NO kontaktusa van, nekem kellene mellé egy NC is...
(COM--NO--NC)
Ennél a készletnél mintha nem lenne összhangban a cím és a megjegyzés... (DC motor?)
A hozzászólás módosítva: Júl 14, 2016
Köszönjük az érdeklődést. A keresett csatlakozó jelenlegi beszállítóinknál nem elérhető. Amint sikerül beszereznünk jelentkezünk.
Üdv ! Köszönjük az érdeklődést. Az említett programozó helyett a követező terméket tudjuk javasolni: Link
Köszi, továbbítottam, és úgy látom már javítva is lett!
A hozzászólás módosítva: Júl 25, 2016
Helló!
Technikai, szortiment észrevétel: Az elmúlt két rendelésemben nem azt az alkatrészt kaptam, amit a kosárba helyeztem, illetve ami a számlán szerepel. Kérem a szortírozó kollégákat, hogy jobban figyeljenek oda. (A beültetésnél bizony bosszúságot okoz, és ha olyan alkatrész, aminek a paramétere nem megfelelő, nem építhető be.) A hozzászólás módosítva: Júl 25, 2016
Rendkívül gyorsan és legmesszebbmenőkig együttműködő tájékoztatást kaptam telefonon.
Hadd mondjam el, hogy sehol nem tapasztaltam még ilyen gyors (néhány perc!!) és korrekt ügyintézést, mint a HeStore-ban. A kolléganő teljes mértékben a megoldást, illetve a megoldási lehetőségeket kereste. Ennyire gyors reagálású ügyintézést még nem láttam. Le vagyok nyűgözve. Na ezért is ragaszkodom a HESTORE-hoz. Természetesen senki sem tévedhetetlen, ami a szortimentet illeti. És ahogy kezelve lett ez az észrevétel, az a pillanatnyi enyhe bosszúság is rögtön elszállt. A legnagyobb tisztelettel: Bácsi Zoltán
Már az a tény, hogy egy fórumon lehet jelezni ilyen-olyan ügyeket a bolttal kapcsolatban, sokat elárul az üzletmenetről.
Sziasztok!
Kis feszültségesésű diódát keresek 5-10-15A terhelhetőséggel.
Bővebben: Link
Schottky diódát keress. De ezért nem kéne az Ügyfélszolgálatot ugráltatni. A hozzászólás módosítva: Júl 25, 2016
Ilyesmit keresnék: Bővebben: Link
Örülök az örömödnek - annak ellenére, hogy engem hetek óta nem hívtak vissza. Igaz én eladni szeretnék - persze olyan dolgot ami zömében HEStore-os alkatrészekből áll, de ez úgy tűnik nem érdekel senkit.
Az észrevételedet továbbítottam, az ügy ismerete nélkül annyit tudok csak mondani, hogy a viszonteladásnak minden esetben komoly feltételei vannak.
Terméktámogatás, Tanúsítványok (pl. CE tanúsítvány, RoHS, EMC ha szükséges, stb.), Garanciális feltételek, célcsoport elemzés, és így tovább. Csak ezeknek teljes megfelelősége esetén van arra lehetőség, hogy a HESTORE viszonteladója legyen egy terméknek, vagy termékcsaládnak. A HESTORE saját viszonteladói és külföldi partnerei okán erre mindenképpen készen kell állnia az adott beszállítónak. Ha ezeknek mind megfelel az adott termék, akkor bizony zöld az út. Hamarosan keresni fog a beszerzési osztály. A hozzászólás módosítva: Júl 25, 2016
Köszönjük az érdeklődést. A következő terméket tudjuk javasolni: Link. Az alkatrész átlagos beérkezési ideje 2-3 nap.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |