Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Üdv
Tegnap készült el egy új nixi csöves órám, gondoltam megosztom veletek. Amiben az a különleges, hogy kézzel festett kalocsai minták vannak. Kíváncsi voltam, hogy nézne ki egy ilyen "stílus", egy ilyen órán. Egy ismerősöm festette, aki ilyen, hasonló dolgokkal foglalkozik. A hozzászólás módosítva: Dec 20, 2012
Nekem kimondottan tetszik! Szokatlan, de jó.
Ez több mint profi minden elismerésem !
A doboz váz az miből van ?
Szia!
Le a kalappal,nagyon szép lett!
Nagyon szép munka.
A doboz 3mm -es fehér plexi, cnc-n vágva, majd spéci plexiragasztóval összeragasztva.
Itt van még pár fotó, közte egy valódi carbon dobozos. A hozzászólás módosítva: Dec 20, 2012
Köszönöm mindkettőtöknek! A két kiálló panelt még le akarom cserélni kisebbre, SMD alkatrészeket használva.
Gratulálok, nagyon igényes kivitelezés.
(Jó pénzért a várban kellene árulni, mint magyar kurriózumot.)
Fel van adva a lecke a többieknek (nekünk) Akkor is, ha ez nem arról szól, kinek van nagyobb...
Jól néznek ki! A dobozolás főleg tetszik.
Egyszerűen nagyszerű
Szerkesztve! A hozzászólás módosítva: Dec 20, 2012
Sziasztok! Én is gányoltam ma egy dmx 512 vezérlőt és hozzá 4 lámpát. A lámpák ideiglenes megoldások, csak a teszt kedvéért lett összerakva,a végleges verzió majd power rgb leddel lesz megoldva.Bővebben: Link
Nagyon jól néz ki!
A hozzászólás módosítva: Dec 20, 2012
Üdv
Ez nagyon jó lett.Gratula.Ha szépen megkérlek megosztod velem a led meghajtó részt?Az UDMX az nem gond de a ledes rész az jól jönne nekem. Előre is köszönöm. Üdv Norbi
Tökéletes munka! Gratulálok hozzá!
Ez figyelemre méltó munka! Gratulálok hozzá, élmény már a képeken látni is!
Gyönyörű munka.
De...! Nem csak azt kell nézni, részeiben milyen gondos a kivitel, hanem az egész egységét is látni kell. Nekem ez a mértékű eklektika (stíluskeveredés) már elviselhetetlen. Mintha szmokingot vennél egy profi ASICS futócipőhöz. Mindkettő páratlan a maga nemében, de együtt erősen vitatható. Nekem a többi dobozolás sokkal jobban tetszik, és a "kockás" a kedvencem.
Üdv!
Előkészülök a jövő nyárra, ezért összeraktam egy kollektor vezérlőt, hiszterézis állítási lehetőséggel. Olcsón akartam kihozni, ezért kapott olcsóbb dobozt, de működik.
Azt a rohadt... Úristen! Ez egyszerűen lebilincselő. Nagyon-nagyon el van találva. Rettentő jó ízléssel van összeházasítva e két dolog. Minden elismerésem, és tiszteletem!
Igen, van igazság abban amit írtál. De ez csak csak egy próba volt. Elképzelni valamit más, mint mikor már előtted van készen az a valami és akkor látja az ember, hogy valójában milyen. Sajnos fa dobozt még nem tudtam csinálni,pedig az a vágyam.
Most irígy vagyok de nagyon ! Nagyon szép munka! A CNC is csak azt csinálja amit az ember mond neki .... Ha hozzáértő kezeli - lám milyen szép dolgok születnek meg alóla.
Én csak felujitottam egy kis plazmagömböt.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |