Fórum témák
» Több friss téma |
Üdv!
Egy kis segítség kellene.lépésről lépésra uazt csináltam mint amit leírtál,de mikor elindítom az lcdhype-t a tálcán jelenik csak meg,semmi ablak,jobbklikkel is csak kisméret meg bezárás van,és azokra sem történik semmi,csak feladatkezelőből tudom kilőni...egyébként XP+SP2 van fent.van vmi tipp,hogy mit baltáztam el?
Szia.próbáld meg,hogy 2* klikkelsz az ikonra.ha nem megy,írj.üdv
a progi elindul, megjelenik a tálcán, és ott van a futó folyamatok között...azért ráklikkeltem 2x de semmi
Pedig kellene, hogy működjön, esetleg próbáld meg az
LCDHype 0.5 -s verziót. Ebben azonban az 1.0-ás Nokia drájver van, tehát le kell külön töltsed és kicsomagolnod a 2.0 -ásat az LCDHype\controller\om6206 könyvtárba. Valószínű a Windowsod problémázik. Ha így sem menne, akkór fordúlj a fórumon a programozójához. (ViRuSTriNiTy)
helló! én is össze fogok rakni a jövőben egy ilyen.ez a kapcsolás jó lessz hozzá? és amint azon az oladlon látható,az LCD-n saját szerkesztésű képet nem lehet megjeleniteni?
ebben az lcd hybe-ben látom sok mindent lehet kijelezni. pédául érdekelne a winapm VU meter. de azt hogy kel megcsinálni hogy menjen is? nincs ehez a progihoz valami magyar leirás?
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy lehet rákötni pc-re egy A2618 -as kijelzőjét? Lábkiosztás és vezérlés érdekelne, és hogy milyen progival műxik? Vagy legalább a típusát meg tudná vki mondani?
Itt van PIC-hez kapcs.rajz + forráskód.
Köszi!
nem tudna nekem valaki ajánlani egy olcsóan beszerezhető, kéztől egy nokia LCD-t? 3210, 3310, 3410
Miért nem veszel egy hibás telefont jó kijelzővel? Vatera, TeszVesz... Vagy vehetsz új LCD-t pl. a Speedshopban.
mert külföldi vagyok, és ide drága a posta, és még az lcd is drága. ha ezt összeszámolom akor már tudnák is venni belőle egy működő nokiát. csak én anniyt nem adok érte
Értem. És odakint nincs valami hasonló árverési oldal?
nemsűrűn. vagyis biztos van de én nem tudok róla. És ha már itt tartunk akkor ki ért ehez az lcd hype-hez olylan jól? és aki magyar? mert látom h. nagyon sok opció van benne pl: érdekelne hogy lehet megoldni hogy az lcd-n kijelezze a CPU hőmérsékletét. Rákattintok 2x és valami szöveget ad nekem. de azt még bőviteni kell nekem. és azt nem tudom h. hogy kell.
Ugy tudom kell valami program amivel at lehet jpg,bmp stb-t konvertalni.Igy meglehet sajat keszitesu kepet is jeleniteni.Majd utannanezek.Engem is erdekel, de uC-re.
ez a drájver ezt hova kel tenni? vagy mit kell evel csinálni? a fórumba irta is valaki h. egyszerű az lcd hype használata, és még van hozzá help is! ez igaz de sajnos nem magyar!
Üdv.
Valaki tud nokia 3510-es kijelzőhöz valami leírást, dokumentációt? Én eddig csak 3510i-hez találtam...
Sziasztok !
Kaptam egy Nokia 3300-as LCD kijelzőt. Szeretném müködésre bíni, de infót nem találtam róla. A tipusa Epson L 1F 10085. Sajnos az Epson oldalán sincs adatlapja. Epson Előre is köszönök minden segítséget. A fórumokon is csak kereső hozzászólásokat találtam. És elnézést hogy nincs köze a fórum címhez.
Sziasztok!
3510i kijelzővel megoldható ez a "játék" vagy mondjak le róla?
sziasztok!
Ugyan nnem nokia, de szeretnék megkérdezni egy-két dolgot. SIemens A55-ös telefnonomnak a kijelzőjének a lábkiosztását tudná valaki ismertetni? (gugli nem volt most a spanom ![]() És annyit még, lehet-e eztis LPT portról vezérelni mint a nokiáét? üdv: Uli
hi
nekem nem müxik a progi :/ mindent ugy csináltam,, ahogy mondtad... letölt, felrak stb. stb. de valami ilyet ir: "Floating point division báj zero" Mi lehet a gáz? üdv: uli
jajj de joo! elindult!! tök zsír, kössz szépen a segítséget!
még egy kérdés. Nem találom a kijelzők kközt az olyat ami nekem kéne.
Nokia 5110-es telefonról van szó. kössz: uli ![]()
A Nokia 3410/3310 -et válaszd ki.
Itt a rajz:
köszönöm szépen! és még egy kérdésem lenne, ha nem probléma. A kijelzöt megofrdítva nem tudom elkülöníteni a kijelző lábait
![]() Tehát a kijelző hátán sok sok kis osztás van, és nemtudom hol vannak ez egyes lábak határai. Képet megpróbálok feltenni, denemhiszem, hogy nagyon látszana valami. Ilyenkor hogy állapiítsam meg melyik micsoda? ![]() üdv: Uli |
Bejelentkezés
Hirdetés |