Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
Helló
inkább azt amelyik mellette van az valamivel jobbnak néz ki köszi
Szeva
Ez a 4-dik oldalon a legelső, ha az kell amit fureszknek mondtál akkor 1k2 helyére átkötés megy. Üdv ui.: - sprint layout -el tudod meg nyítni és nyomtatni - nyák mérete 22 mm X 27 mm - ic mellet van számozás, "1 2 3", ide 10k -s poti megy, a poti nyele feléd mutat akkor a baloldali az egyes láb, jobboldali a hármas, a maradék a kettes.
kösz szépen
amúgy ez az erősítő 9V-os elemmel működik?? Köszi
fel tudnád tenni valami más formátunban mert a sprint layout-al nem lehet kinyomtatni mert demo
Köszi
megcsináltam neked...
sziasztok!
lenne 1 nahgyon nagy broblémám karácsonyra kapok 1 lézernyomtatót..... de olyat ami be tudja húzni a 90g/M2 -es műnyomó papírt valaki tudna írni olyan fekete-fehér lézernyomtatót ami tudja kezelni ezt a papírt? előre is köszi
Szia!
A4-es méterben minden nyomtató be tudja húzni. Üdv!
szia!
akkor a nyomtatónak nem számít hogy milyen súlya van a papírnak? mert a régebbi fénymásolók begyűrik (tapasztalat)
helló
tudna nekem valaki csinálni ehez a kapcsoláshoz valaki nyákrajzot lehetőleg pdf formátunban? KösziBővebben: Link
mármint a tápegységek kötül a negyedikhez a 0.7volt-24volt és 50mA-2A-ig ehez kéne nyákrajz
Köszi
szia!
miért nem csinálod meg magad (lagalább megtanulod használni pl a sprint layozt-on) amúgy nem nehéz és ez egyszerű rajz is...
Hy most azonnal nekiállok és megcsinálom csak azt ird meg hogy a potik rajta legyenek-e a panelon
nem muszály elég ha csak nyákbaültethető sorkapcsot csinálsz neki meg a 2n3055-nek is
Zoly15: azért nem tanulom meg mert már egyszer meg akartam de nem jött össze sajna :no: ezért még várok egy kicsit meg nézegetem őket hogy megtanuljam :yes: Köszike
szia!
fureszk kolega csinállt belőle 1 cikket lesd meg és már csuklóból fogod ontani a nyákokat...
Itt a panelrajz ha nem tudod megcsinálni akár kész fóliát is tudok küldeni a fotomaratáshoz(de ezt majd priv-be)Hy
Bocs a panel lemaradt az elöbb csak a beültetést raktam fel.
sziasztok
a suli szertárából kaptam ma ajándékba 3 darab kék lapot, és nekem olybá' tűnt hogy ezek nyák lapok - ki akarták dobni őket, már nincs senki, aki tartsa az elektros szakkört, de én inkáb elhoztam őket. A/5ös méretű lapok, és a fua az, hogy ilyen világoskék papírral vannak leragasztva. van 2 darab, aminek mind a két oldala le van ragasztva, meg egy aminek csak az egyik. az egyoldalas hátulja barnás, és az elején egy helyen feljött az a kék papírszerűség, és alatta rézlemez van. ez akkor most egy nyáklap lenne? ha igen, akkor hogy lehet azt a kékséget leszedni, egyáltalán le kell e? (vasalásos technikával dogozom, lehet, hogy annál előny, ha van ez a papír rajta?)
az akék papír a fénytől védi a panelt mert ez foto maratáshoz készült és uv fényre érzékeny vasaláshoz úgy tudod használni ha avédő fóliát lehúzod és arézen lévő lakkot acetonnal vagy kromofággal lemosod
de ha én sima vasalásos módszert használok, és simán rávasalom erre, akkor utána a hiperolos marató uganúgy le tudja marni a rezet, ahonnan kell, nem? nem könnyebb papírra vasalni?
vagy előtte szedjem le valahogy ezt a kék papírt, és utána vasaljak rá?
kijavítottam az előző hszt már benne aválasz
Szia !
Idézet: „vagy előtte szedjem le valahogy ezt a kék papírt, és utána vasaljak rá?” Gondolkozz egy picit légyszi, ha a védőfóliára vasalsz az a rézre kerül rá ? Üdv!
logikus.
acetonos cuccot nem preferálok, ugye peroxidos a maratócucc --> TATP...olyan kromoizé meg nincs itthon. egyéb verzió?
Aceton helyett használhatsz lakkbenzint, még jobb is! Azt ugyan nem tudom, ennél van-e TATP hatás...
lakkbenzin van itthon, majd megnézem, van e benne aceton...először megpróbálom sima háztatársi benzinnel, hátha leszedi...
Hello!!Rávasalásos technikát szertném alkalmazni.Szlovákiából vagyok itt nem lehet kapni azt a műnyomó papírt amit olvastam(tiszalux fényes)ezt ajánlották az oldalon ahol olvastam a technikat.Szoval lezer nyomtatoval parositva jo a sima fotopapír is??vagy nem?
Gyakorlatilag bármilyen papír megfelel, aminek a felülete fényes. Akár egy magazin lapja is, vagy éppen az etikett-címkék védőlapja (amire fel vannak ragasztva a címkék)m a lényeg, hogy ne szívja be a papír a festékanyagot.
De ha egy ici-picit visszaolvastál volna a topicban, akkor még csak kérdezned sem kellett volna. Legalább 10-15 alkalommal írtuk már le... |
Bejelentkezés
Hirdetés |