Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1001 / 3611
(#) DuMatyi válasza tungsram hozzászólására (») Feb 3, 2010 /

Régi reklám paródia: Kovács István vagyok, 20 éve háztartásigép-szerelőként dolgozom... és már baromira unom!
(#) bankimajki válasza tungsram hozzászólására (») Feb 3, 2010 /

Nálunk azt hiszem brummos a hálózati fesz., mert amikor felkapcsolom, akkor villog a neon. Hát hogy van ez. Szerintem amikor mozog a villyanyoszlopon a kábel, akkor változik az áramerősség, mert egy pár elektron leesik róla. Nem jó az egyensúlyérzékük
(#) tungsram hozzászólása Feb 3, 2010 /

Tamás fejét egyik oldalt hagyományos samponnal mostuk meg. A másikra meg nem volt idő....
(#) DuMatyi válasza bankimajki hozzászólására (») Feb 3, 2010 /

Az elektronok ugyanúgy szeretnek hintázni, mint a gyerekek...
(#) bankimajki válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 3, 2010 /

Ezt honnan tudod? Netán elektronnak érzed magad?
(#) bankimajki hozzászólása Feb 3, 2010 /

Gondolom, itt is sokan agyaltak már a megújuló energiák használatában. Arra lennék kíváncsi, hogy a fórumtagok körében ért el valaki valamilyen területen valamilyen eredményt? Amit esetleg lehetne reprodukálni? Az olyan ötletek is jövetnek, mint pl a feketére festett 200l-es hordó... Hátha valaki merít belőlük ötletet. Én mindíg agyalok, de sokszor odáig jutok, hogy mire elkészítem, kb annyit bele kellene ölni anyagilag hogy már oda a haszon. Mostanság a napelemes cuccokat tanulmányozom, és az üzemanyagcellákat. Lehet nyáron nekikezdek valami ilyesmi projektbe.
(#) nagy hoho válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 3, 2010 /

Köszi! Ismerve magamat most rövidre zárom a biztit össze rakom a vasalót aztán a büdös életben nem kerül rá sor. Ezért akarom most véglegesen meg javítani. Addig is a lepedő alá tesszük a vasalni valót és reggelre készen van csak nem szabad mocorogni mert akkor gyűrött lesz.
(#) idlob válasza nagy hoho hozzászólására (») Feb 3, 2010 /

Nézz körül dugasztáp tarfókban (bár lehet a 105°C kicsi ide), meg nálunk a sarki műszaki boltban is volt egy ideig, csak nem tudták, hogy mi az.
De szerintem elműködik anélkül is, a miénknek amikor összeégett a hőfokszabályozó pogácsája hamarabb kezdett a burkolata légnemű anyaggá válni, mint h. a hőbizti kioldott volna.
(#) nagy hoho válasza tungsram hozzászólására (») Feb 3, 2010 /

A Lakatos Ibolya az kátrányos helyzetű?
(#) nagy hoho válasza idlob hozzászólására (») Feb 3, 2010 /

Ennél szét égett a pogácsa túl melegedett a vasaló és kiolvadt a bizti ami 240 °C-os.
(#) Rober_4 válasza bankimajki hozzászólására (») Feb 3, 2010 /

Tegnap volt itt ez a gyertyás dolog, annak nézz utána

Egyébként én is álmodtam valami ilyesmiről, de mire felébredtem kiment a fejemből. Pedig jól jött volna ma az önkormányzatnál, a városi energia-munkacsoportvezetők megbeszélésén, ahol közölték velünk, hogy minden csoport (a két karbantartó srác a suliban, és én mint "tanár"), tehát, hogy oldjuk meg iskolánk energiaellátási gondjait, egy gondosan megírt munkaterv alapján, csökkentsük távhő, áram és vízfogyasztásunkat legalább 30%-al a következő évben. Csökkentett számításaink alapján becsüljük meg fogyasztásainkat előre, és ez alapján rendeljük meg az energiákat a szolgáltatónál, melyek túlfogyasztása esetén kötbért rónak ki ránk. (iskolára) Persze ha félreértettem valamit elnézést.

A megbeszélés értelméről, előkészítettségéről, még csak annyit, hogy vagy 70-en ültünk egy teremben, tanárok, tűzoltók, igazgatóhelyettesek, óvónők és az előadás elején a mellettem ülő fazon meglepődve megkérdezte: Úgy látom ide nem csak karbantartók jöttek.
(#) DuMatyi hozzászólása Feb 3, 2010 /

Egy kis matematika...
(#) _ampervadasz_ válasza tungsram hozzászólására (») Feb 3, 2010 /

Üdv mindenkinek.

Elképesztő, hogy ez nekem miért nem jutott eszembe?!

A "brummos az akkumlátorom" volt az egészben a legjobb!
(#) nagy hoho válasza bankimajki hozzászólására (») Feb 3, 2010 /

Ami kézzel fogható ingyen energiát szolgáltat az pl. a sörkollektor. Tavasszal kezdem építeni. Addig még meg kell innom 150 doboz sört.
(#) idlob válasza nagy hoho hozzászólására (») Feb 3, 2010 /

Egy sörkollektor jelen.
(#) KTobi válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 3, 2010 /

Nincs fél órája, hogy elolvastam szerbül, délben kapta apám.
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Feb 3, 2010 /

Jóéjt mindenkinek, az elektronemisszió legyen leveletek.
(#) DuMatyi válasza KTobi hozzászólására (») Feb 3, 2010 /

Én meg ma este kaptam.
(#) Mzolee hozzászólása Feb 3, 2010 /

Nemtudom hogy érdemes e titeket ilyenkor ilyesmivel zargatni , de van ötlete valakinek, hogy honnan keríthetnék egy nyomorult csövecskét a kontakt spray-mre? Elveszett..
(#) KTobi válasza Mzolee hozzászólására (») Feb 3, 2010 /

Vízipisztoly :violent: ?
(#) Mzolee válasza KTobi hozzászólására (») Feb 3, 2010 /

Hát szerintem abban van legalább 3-as külső átmérőjű cső
(#) kobold válasza Mzolee hozzászólására (») Feb 3, 2010 / 5

Nálam a féktisztítón golyóstoll betétje van, kimostam, megmelegítve rányomtam, le sem tud esni...
(#) llaci56 válasza kobold hozzászólására (») Feb 4, 2010 /

Ez a válasz megér 50 pontot!
(#) mark.budai válasza Mzolee hozzászólására (») Feb 4, 2010 /

Én 230-as vezeték szigeteléséből vágtam rá egy ~3cm-es darabot, az pont jó hozzá.
(#) Moderátor hozzászólása llaci56 hozzászólására (») Feb 4, 2010

Megadva.
(#) llaci56 válasza (») Feb 4, 2010 /

Kobold! Felezünk?
(#) Frankye válasza llaci56 hozzászólására (») Feb 4, 2010 /

Sajna, 5 pontot nem tudunk adni...
(#) Georgee válasza llaci56 hozzászólására (») Feb 4, 2010 /

1 pontot én is kérek (pont adó)
(#) Georgee válasza Mzolee hozzászólására (») Feb 4, 2010 /

Bemész a tesc*ba és egyet zsebre teszel
(#) Frankye válasza Georgee hozzászólására (») Feb 4, 2010 /

Tessék. (Szavad nem lehet, még piros is...)

pont.jpg

Következő: »»   1001 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem