Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sziasztok! Régen szóltam Hozzátok, de mindig bele olvasok, hogy mi folyik itt.
Nyilván most is segítség kellene, hiszen itt mindig tudott valaki, valami okos megoldást. Segítsetek nekem valami linket találni egy olyan gyártóhoz, aki olyan szórólapokat (reklámokat, kézbe vehetőt persze) tud készíteni, ami prizmás előlappal van ragasztva, így két-három szögből nézve, más és más képet láthatunk! Remélem értitek. Köszi! googa ui.: Nemsokára írok egy cikket, egy okos dologról, amin éppen dolgozunk, remélem felkerül! Sziasztok!
No én meg két napja keresem a 12v-os adapteremet. Már gondolkodtam is, hogy nyitok neki topikot: Hol van a 12v-os adapterem? címmel. És erre megelőztek!
Idézet: „A kerékpárszervizek általában az emberi lustaságból élnek meg” Most vettünk biciklit a gyerekeknek x pénzért, és tök szívás volt, hogy mondták csak akkor érvényes a garancia, ha 3000 forintért beállítják a szervizükben a kerékpárt. Végül is valahol jogos lenne, hogy beállítanák a gyerekre x pénzért, de hogy még én legyek megzsarolva, ráadásul a gyerek sincs ott. Nomeg a kerékpár össze volt rakva meg be is volt állítva. Ez eléggé cseszte az egész család csőrét, és hazahoztuk garancia nélkül.
De én tényleg nem találom. Segítsetek HELP!:help:
Na kipakolok a fiókból.
Összeszedtem, amim volt Feltettem ide: Bővebben: Link Igen, a sakkórás én voltam
Egyébként 6. lettem, és egy MOTOROLA PMR készüléket kaptam. (~20k) (talán megemlíthetném, hogy nem pont a konstrukcióról szólt, és szerintem ezt más is érezte.)
Na, igen, az a szervízek egy másik kategóriája. Valami ismerős révén leszerződnek egy multilánc hipermarketjével, és nem csinálnak szinte semmit azért a pénzért, viszont nagyon jól elélnek ebből, két 15-ös kulcs, pár csavarhúzó meg egy kombináltfogó társaságában. Mert kb. ennyire van szükség a 'beállításhoz'. Csak azt nem értem, hogy ilyen esetben miért engedi meg a Fogyasztóvédelem, hogy a gyökér áruház 20k-ért hirdesse a biciklijét, mikor valójában 23-24k-ba kerül, ha garanciát is akarsz rá.
És arról ne is beszéljünk, hogy a kijelölt szervíz 30 km-re van !
Ezt sem értem, hogy miért Neked kell ide-oda vinned/szállítanod a terméket, hogy a már eleve törvény által előírt garanciális és jótállási feltételek egyáltalán teljesüljenek. Ilyen alapon veszel egy 500k-s LCD televíziót, be sem fér a kocsidba, és szólnak, hogy vidd el a szervízbe, mert ott rakják bele a biztosítékot, és csak utána lehet használni és onnantól él a garancia...
Normális kerékpár szaküzletben ez úgy néz ki, hogy odamész, kiválasztod a bringádat, amihez kapsz segítséget is a jobb helyeken, egy 20-30 percet nézelődsz, kifizeted azt a vételárat, ami az árcéduláján szerepel, közben menetkész állapotba hozzák a járgányt, beállítják a Te igényeidhez, aztán mehetsz. Igényesebb üzletben mondják, hogy egy hét vagy 100-200 km megtétele után gurulj vissza egy ellenőrzésre, átnézik a csavarokat, mozgó alkatrészeket, nincs-e valami probléma, mindezért nem kérnek plusz pénzt, majd mehetsz isten hírével, legközelebb garanciális probléma miatt kell csak visszamenned. Normális esetben ez így működik.
Szerk.: Van olyan üzlet is, ahol még egyes alkatrészeket is lecserélnek Neked a kerékpáron, ha pl. nem tetszik a nyereg, vagy másik pedál kell, ilyesmi. A vételárat ilyenkor a lecserélt alkatrész és az új alkatrész árának különbségével korrigálják, de a szerelésért egy fillért sem kérnek, még akkor sem, ha olcsóbb alkatrészt kértél rá, mint az eredeti!
Annó amikor zárás előtt pár perccel beestem biciklit venni (nem multihoz), akkor azt mondták hogy holnap menjek vissza érte addigra beüzemelik. Sajnos elfelejtették, úgyhogy kellett várnom 15 percet viszont adtak ajándékba egy lakatot kárpótlásul...
Ebédidő lévén, most már lemerem írni a tegnapi vacsorámat. Az egész úgy indult, hogy a hétvégi gombás-húsos ebédből megmaradt gombaszárakat megcsinálom leveskének. Emlékeztem, hogy a mélyhűtőben van valamilyen maradék szárnya származék (bőr, nyesedék... ez is az egyik filézés után). Kiolvasztás után látom, hogy 2 darab jó kis húsos, tüdős, kövéres farhát. Nosza! Lefejtettem róla a kövér darabkákat, bele egy kis lábasba, s már sült is ki a zsírja. Közben egy kisebb fej vöröshagymát apró kockákra vágtam, s a kisült zsírba dobtam, meghintve egy csipet őrölt fekete borssal. Miután üvegesre pirult, hozzátettem a farhátat, s felöntöttem 4 pohár vízzel plusz adtam hozzá egy kávéskanál sót. Első forrástól számítva, 10 perc után hozzá öntöttem a felkarikázott gombaszárakat, s adtam hozzá 2 kávéskanál vegetát, majd további 10 percig rotyogtattam. Mikor kész lett, a levélből kivéve, abban kifőztem kis cérnatésztát.
Első fogás: Champions tik soupe á la "a.s." Második fogás: Tik cuit á la moutarde Könnyű kis vacsora volt. :finom:
Jó neked! Én meg itt állok a hűtő előtt tanácstalanul, mint egy kisközség...
Melyiket melegítsem meg? (A Nejem mindig egy hétre előre főz.) A húslevest, vagy a gulyást? És másodiknak? Körömpörkölt, tejfölös csirke, pacal, paprikáskrumpli... Melyiket? Egyszer így fogok éhenhalni...
Van ilyen üzlet, én is ilyenbe járok. Sőt méd segített abban is hogy tippet ad szereléshez. Most néztem az asszonynak biciklit, munkaezköz lényegében, hóban fagyban sárban jégen menni kell vele, külső fedett részen tárolva télen nyáron. A hátsó kereke nem tetszett, erre lecseréljük, beszámítjuk és még mindig a bizonyos határ alatt lesz. Van rajta elsó hátsó sárvédő, alumínium persze, füstvékony. Van ezen kívül egy masszív csomagtartó, mivel munkájából kifolyóan kell ezért jó dolog. Zokszó nélkül az első csomagtartót is felteszik, nem itthon kell szenvedni vele, persze ez ingyen. A lényeg az utcaába lakik a tulaj, bármi baj van tudunk neki szólni. Persze kisebb javításokat meg tudok csinálni én is de a külőzés sosem ment.
Hali!
Kérdem tőletek, mint kívülállóktól, hogy ez mit jelent? (kép) Mániákus gyűjtő/építő lennék? Vagy ez még kevés hozzá?
Van még hely a szobádban? Mert akkor kevés.
Van.
De a szobám 4.5X5m Így még rengeteg a hely.
Szia Szerintem ez még nem az...
Én már közeledek ehhez az álapothoz. A képeken nem látszik 2 db prometheus és 3 Orpheus.
Ez a kép nekem azt jelenti, valószímű úrhajós vagy az ISS-en, vagy sikerült megoldanod a gravitációeltérítést. Esetleg nem találtad a rajzolóprogramban a deréxögű forgatás funkciót.
Egyébbként azt jelenti: igen, fertőzött vagy. Néhányan életük végéig sem gyógyulnak ki belőle.
:yes: Igen, ez már az, amikor a lappangó, mélyben megbúvó mániákusz gyűjtögetusz a vele szimbiózusban élő, mániákusz alkotikusz kezd a felszínre törni. Másik ismertető jele (tünete), amikor az egyén, a számára szükségtelen dolgok láttán, mégis az "Ez nekem kell!" című felkiáltással, ellenállhatatlan birtokolitusz vágyakozuszt érez a holmi iránt.
Vagy a képernyőt is el lehetne fordítani.
Feltűntél, kedves Vanish OxiAction2k?
És az aszonyusz ilyenkor fejedre koppintusz. Ezt kifelejtetted! [quote] Másik ismertető jele (tünete), amikor az egyén, a számára szükségtelen dolgok láttán, mégis az "Ez nekem kell!" című felkiáltással,
Valahogy így? :hide: (webkamos)
Ó igen, az a gyógyítására tett kísérlet, de ez csak felületi kezelés, a hatása nem tartós. (szerencsére)
Értem én hogy mos, de ki az a webka? meg vasal is?
Bővebben: Link :google:
Sziasztok, jó éjszakát mindenkinek.
Egy olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy a Tiket Restaúrant melegétel utalványt le lehet e vásáolni a Teszkóban?
Szerintem le lehet, de fontos hogy legyen közte olyan kaja amit a meleg étkezési utalványra adnak. pl. péksütemény. De biztos ami biztos elven én elsőnek rákérdeznék.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |