Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1552 / 3602
(#) belganarancs válasza KTobi hozzászólására (») Feb 10, 2011 /

Iván..
(#) KTobi válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 10, 2011 /

És ha egy gépet többen is használnak?
(#) DuMatyi válasza belganarancs hozzászólására (») Feb 10, 2011 /

A végén betelik 3 oldal Ivánnal (bárcsak így lenne - 45 szavazat), és az újonnan jött emberek megkérdezik, hogy ki az az Iván?
(#) vicsys válasza deguss hozzászólására (») Feb 10, 2011 /

Iván! (Iván a király!)
(#) sooty válasza deguss hozzászólására (») Feb 10, 2011 /

Iván (71)
(#) Rober_4 válasza sooty hozzászólására (») Feb 10, 2011 /

Nekem nem megy a szavazás
Az első emailomra küldött mailjukról leszűrte a szolgáltatóm a megerősítéses linket. A freemailosra küldöttel meg egyszerűen nem tudok már bejelentkezni.
A franc egye meg később megpróbálom.

(közben beléptem, de azt írja már szavaztam...)
(#) reloop válasza deguss hozzászólására (») Feb 10, 2011 /

Iván megvolt.
(#) deguss hozzászólása Feb 10, 2011 /

Köszönjük! Szépen alakul.
Ha a hátralévő 7 nap alatt sikerül még 150 szavazatot összeszedni, Iván lesz a nyerő. Természetesen a Hobbielektronika találkozóra elrángatom. Egyebet csak ő ígérhet.

Kedves OFF-topic-lakó, ha még nem tetted meg, tedd meg hát most. #917687
(#) mateakos válasza deguss hozzászólására (») Feb 10, 2011 /

Iván
(#) rockersrac hozzászólása Feb 11, 2011 /

Iván, 84. voltam, szavaztam, mert Iván a király! :=))))
(#) SALáta válasza deguss hozzászólására (») Feb 11, 2011 /

Iván, 85. fél perc alatt megvolt, segítsünk neki fél percet.
(#) zoly15 válasza deguss hozzászólására (») Feb 11, 2011 /

Rávettem magam én is a regisztrációra 91 --> Iván
(#) MaTe193 hozzászólása Feb 11, 2011 /

Szép napot!
A napokban indult egy kísérletezős blog,melyben a második videó az enyém... Főként a fiatalabbaknak ajánlom,de az idősebbeknek sem tiltott.(Legfeljebb a nevetéstől fognak fulldokolni. )Bővebben: Link. Remélem ez nem minősül OFF-nak! :hide:
Máté.
(#) janikukac válasza MaTe193 hozzászólására (») Feb 11, 2011 /

Érdekes Máté.
(#) zoly15 válasza MaTe193 hozzászólására (») Feb 11, 2011 /

Nekem bejön! Jól megcsináltad az előadást! Ezt a "Peltier" elemet sosem tudom hogyan kell kimondani, sajnos most sem jutottam előrébb mert vízhangos a terem
(#) janikukac válasza zoly15 hozzászólására (») Feb 11, 2011 /

Én még csak egyet nem értek: Máté, miért írtad, hogy vicces. Szerintem épp nem kiröhögendő, hanem érdekes mutatvány. Grat !
(#) DuMatyi válasza zoly15 hozzászólására (») Feb 11, 2011 /

Peltyié. Francia
(#) MaTe193 válasza janikukac hozzászólására (») Feb 11, 2011 /

Köszönöm a válaszokat!
A viccek majd a következő utáni videóban lesznek .(mármint megjelenési idő szerint).Örülök,hogy tetszik.Videó minden kedden lesz,versenyre lehet jelentekzni,aki sokat old meg,az jutalmat kap! Szerintem Pöltyié.De nem tanulok franciát,valahol hallottam.Következő videó látványos lesz,gázok viselkedése nagyfeszültségű környezetben.[OFF]De psszt! Ez majd csak kedden derül ki! :hide:
(#) mark.budai válasza deguss hozzászólására (») Feb 11, 2011 /

Hajrá Iván!! (94. szavazat)
(#) DuMatyi válasza MaTe193 hozzászólására (») Feb 11, 2011 /

Hmm, lehet. Valószínűbb, sőt biztos! Nálad van a helyes megoldás. A Depréz műszer is "döpré".
(#) janikukac válasza MaTe193 hozzászólására (») Feb 11, 2011 /

Okés. Sok sikert, és további szép eredményeket - jó tanulást !
(#) janikukac válasza janikukac hozzászólására (») Feb 11, 2011 /

Amúgy én is gőzerővel készülök versenyre , mégpedig műszakira. Munkám lesz egy stereo TDA 2003 erősítő, VU meterrel, + extra basszusra villogó ledsorral. A verseny március 4 azthiszem, de lehet félreértettem.
(#) Rober_4 válasza MaTe193 hozzászólására (») Feb 11, 2011 /

Én is gratula!
És nyugodtan dobj egy linket ide is, ha kész vagy, hogy megnézzük! Szerintem senki nem háborogna érte...
(#) deguss hozzászólása Feb 12, 2011 /

Hát ezt elgondolni is csak legmerészebb álmaimban mertem volna... Eszméletlenül jók vagytok! 97-nél állunk!!
Ha az így megy tovább, Iván lesz a tiszteletbeli tag a találkozón...
Példa értékű összefogás. Persze még legalább ugyan ennyi szavazat kéne, hogy ne legyen hiábavaló a munkánk, és biztosan ő nyerje. Mert persze mások is hajtanak az állásra ezerrel... De sikerülni fog, higyjetek benne Ti is, és segítsetek!
(#) poros válasza deguss hozzászólására (») Feb 12, 2011 /

Sajnálom, már többször próbáltam belépni de nem enged. Még jelszó emlékeztetővel sem.
(#) Dániel X válasza deguss hozzászólására (») Feb 12, 2011 /

Ment egy szavazat!
(#) blackdog hozzászólása Feb 12, 2011 /

Sziasztok!

Ez talán nem OFF az OFF-ban
Itthon kínlódok 3 napja 38-39 fokos lázzal. Fáj a fejem mint az atom, gondolkodni semmi erőm. Hiába eszem a láz csillapítót és fájdalom csillapítót szinte semmi hatásuk.
Nos:
Hogy egy teljesítmény tranzisztor vagy szabályzó IC vagy nagyobb terhelésnek kitett PIC/AVR jól működjön kell neki hűtőborda.
Most azon gondolkodom, hogy mekkora hűtőbordát kellene a homlokomra ragasztanom, hogy elvezesse a fölösleges hőt és ismét jól legyek
A hideg vizes merítés csak pillanatnyi megoldás volt és főként színben hozott változást.
Már unom, hogy az elmúlt 3 hónapban 3 hetente kiüt a takony.
Csodaszert... valaki...!
(#) SALáta válasza blackdog hozzászólására (») Feb 12, 2011 /

Sok minden létezik, C vitamin bevitel növények fogyasztásával. Propolisz. Hirtelen két dolog, nagy mennyiségben a csipke is tartalmaz c vitamint.
(#) blackdog válasza SALáta hozzászólására (») Feb 12, 2011 /

1000 mg C vitamin, marék marketing csodaszer...
De semmi... Még a műhelybe sem megyek le.
Pedig gondolkodom a -1700V fesz. megpuszilásán. Biztosan kiüt mindent
(#) Rober_4 válasza blackdog hozzászólására (») Feb 12, 2011 /

Csirkehúsleves. Forróvizes lábáztatás, ha már a lázon túl vagy, rengeteg folyadék, hogy kimenjen a sok vacak gyógyszer, meg fölösleges c vitamin. Ha köhögsz köptető, meg orvos. Az orvost lehet félben és egészben is elfogyasztani.
Következő: »»   1552 / 3602
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem