Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1682 / 3607
(#) zolika60 válasza janikukac hozzászólására (») Júl 31, 2011 /

Valahogy ezek a vezeték nélküli dolgok nincsenek rendesen védve. Nem igazán értek hozzá a számítógéphez is csak felhasználói szinten, de én is a szomszédok NET-jét használom. Három hálózatot látok innen az ablakból. Kettő nincs védve egy kér jelszót de ott meg a hálózat neve a jelszó. Úgy használom őket, hogyha valamelyik belassul, tehát használják átmegyek a másikra. Tudom nem teljesen etikus, de két éve amikor kaptam a laptopot és felfedeztem mi az ábra körbejártam a szomszédokat kié a Wifi, de mindegyik tagadta. Így használom engedély nélkül. Nálunk csak egy kábeltévés társaságtól lehet hozzáférést venni, ezért igen drága, így marad az ingyen NET.
(#) zolee1209 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 31, 2011 /

Első blikkre nem biztos hogy jó lesz nekem a téma, de átfutom...

A LED-es kép fent lesz, amint ismét eljön a "pillanat"! :yes:
(#) pucuka válasza janikukac hozzászólására (») Júl 31, 2011 /

Csak küld el a doboz típusát. Természetesen marad a vezetéknélküli hozzáférés, de azt is védeni kell. De ahhoz tudnunk kell, hogy mid van.
(#) pucuka válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 31, 2011 /

Lehet azért védeni, a hozzáférést mindenhol, csak legfeljebb nem kapcsolják be, vagy hagyják a gyári jelszót. A jobbaknál kódolt adatvédelem is van. A beállításokat meg mindenhol csak UTP ről lehet megváltoztatni. (azt meg azért elég nehéz meghekkelni)
(#) zolee1209 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 31, 2011 /

Feltettem volna már a képet, ha a körülmények adottak lennének hozzá...

Akkor röviden:
Olyan ember tapasztalatára vagyok kíváncsi, aki szokott torrentezni. Milyen típusú modeme/routere van, és mennyire engedi a torrentezést? Ugyanis nekem van két modemem. Egy hasonló, mint janikukacnak, meg egy régi ADSL. Az ADSL-lel tudok feltölteni is, viszont nem tudja az adott sávszélt. Az újabb tudja a sávszélt, viszont alig-alig tud felfelé tölteni.
(#) pucuka válasza zolee1209 hozzászólására (») Júl 31, 2011 /

A torrentezés nem modemspecifikus dolog. Viszont a sebességek igen, de abban is leginkább a szolgáltató ludas.
(#) zolika60 válasza pucuka hozzászólására (») Júl 31, 2011 /

Ehhez én nem értek. Csak annyit tudok a dologról, hogy nekem működik. Valószínűleg a gépem beállításai miatt. Elvittem egyszer egy hozzáértő barátomhoz, más ügyek miatt és ott szóba került. Azt mondta, jelentkezzek fel az ő hálózatára az biztosan nem megy. Hát ment. Bár kicsit lassan. Úgy látszik hacker gépem van.
(#) pucuka válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 31, 2011 /

Az nem semmi, én látok vagy 8 - 10 hálózatot, (szemben van egy tízemeletes 4 lépcsőházas) de csak egyre tudok felkapcsolódni.
(#) janikukac válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 31, 2011 /

Hehe, ezt mások is csináljak, nem is rossz ötlet.
(#) janikukac válasza pucuka hozzászólására (») Júl 31, 2011 /

Na, megy: jetSpeed IAD Wp2 (POTS)
(#) vicsys válasza pucuka hozzászólására (») Júl 31, 2011 /

Én a próbálkozókat szoktam logolni. Aztán ha nagyon unatkozok...
(#) zolika60 válasza pucuka hozzászólására (») Júl 31, 2011 /

Kíváncsi lennék, nekem mennyire sikerülne. Azt gondolom erről, hogy a sokféle szoftver és hardver ami ilyenkor működik nem teljesen ugyanúgy teszi azt és ebből adódnak szerencsés és szerencsétlen helyzetek.Van ami akkor sem működik ha kéne és van ami akkor is ha nem. Az itteni háromból is volt olyan amire nem tudtam felkapcsolódni, de megpróbáltam később és akkor már ment. Azóta pedig mindig megy.
(#) zolee1209 válasza pucuka hozzászólására (») Júl 31, 2011 /

Én is úgy gondolom, hogy nem kellene a feltöltésnek függenie a modemtől, de jelen pillanatban úgy tűnik.
A kliens program szerint is a régebbi modem a nyerő...
(#) pucuka válasza janikukac hozzászólására (») Júl 31, 2011 /

Olvasom, olvasom, de nem értem. Talán Te...Bővebben: Link
(#) lapose válasza zolee1209 hozzászólására (») Júl 31, 2011 /

Szia!
Ha nem tetted, állíts be port-forwald-ot a torrent kliensnek. A NET-et találsz leírást hozzá.
(#) zolee1209 válasza lapose hozzászólására (») Júl 31, 2011 /

Köszönöm a tippet, utána nézek!
(#) janikukac válasza pucuka hozzászólására (») Júl 31, 2011 /

Én értem, viszont nem pont ez a téma. Na mindegy, aki szerelni szokott nálunk, majd segít, úgyis a monitor vacakol, ami úgy lehet a vidi kari miatt van.
(#) morzsa15 hozzászólása Júl 31, 2011 /

Üdv!
Na ez mit tudhat?Bővebben: Link
(#) Ricsi89 válasza morzsa15 hozzászólására (») Júl 31, 2011 /

Ami rá van írva.
(#) zenetom válasza morzsa15 hozzászólására (») Júl 31, 2011 /

Hali!
Ott van a pdf-ben, a "Fájlok:" feliratt mellett. Jó kis műszerecske, de megkérik az árát ennek a márkának elég rendesen.
(#) zolee1209 válasza lapose hozzászólására (») Júl 31, 2011 /

Sikerült beállítani, köszönöm még egyszer!
(#) janikukac hozzászólása Aug 1, 2011 /

Úr Isten, milyen csipás a szemem. Azt hiszem ilyen korán még sosem keltem a nyáron. Multkor pl 1kor..
(#) janikukac válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 1, 2011 /

Köszi, és bocsi Köbi, csak tudod, azt hittem, hogy ez nem modem kérdése...
(#) Baxi hozzászólása Aug 1, 2011 /

Hi
Szereztem/kaptam egy labortápról egy rar csomagot. Ebben van egy .lyt kiterjesztésű file gondolom ez lesz a kapcs rajz de nem tudom mivel lehetne megnyitni. Ötlet valakinek?Segítséget előre is köszönöm.
(#) janikukac válasza Baxi hozzászólására (») Aug 1, 2011 /

(#) Baxi válasza janikukac hozzászólására (») Aug 1, 2011 /

Hi
Időközben nekem is sikerült Csak nem kevés találatot dobot ki azért mertem itt érdeklődni.
A proteus prg nek a kiterjesztése, de azért köszönöm.
(#) Doncso hozzászólása Aug 1, 2011 /

Urak, régebben amikor még lehetett picasa-t linkelni az apróba, valakinél láttam fiatra való felniket eladót, talán egy fészerbe láthattam, még meg is kérdeztem, nem cserélné e el, 40-ezer környékén árulta, ha valaki ismeri vagy talán magára ismer az illető, keressen meg legyen szives privátba, köszi.
(#) Ricsi89 hozzászólása Aug 1, 2011 /

Sziasztok!
Fenyőből mennyire lehet jó erősítő dobozt készíteni? Most van itthon fenyő léc, raknák el pár darabot, ha jó ilyen célra.
(#) janikukac válasza Ricsi89 hozzászólására (») Aug 1, 2011 /

Szerintem tegyél, már csak az illata miatt. Én szeretem.
(#) Ricsi89 válasza janikukac hozzászólására (») Aug 1, 2011 /

Az biztos, hogy teszek el belőle, ha más nem, akkor polcot csinálok belőle, amire úgyis szükség van mindig.
Következő: »»   1682 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem