Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Valahogy ezek a vezeték nélküli dolgok nincsenek rendesen védve. Nem igazán értek hozzá a számítógéphez is csak felhasználói szinten, de én is a szomszédok NET-jét használom. Három hálózatot látok innen az ablakból. Kettő nincs védve egy kér jelszót de ott meg a hálózat neve a jelszó. Úgy használom őket, hogyha valamelyik belassul, tehát használják átmegyek a másikra. Tudom nem teljesen etikus, de két éve amikor kaptam a laptopot és felfedeztem mi az ábra körbejártam a szomszédokat kié a Wifi, de mindegyik tagadta. Így használom engedély nélkül. Nálunk csak egy kábeltévés társaságtól lehet hozzáférést venni, ezért igen drága, így marad az ingyen NET.
Első blikkre nem biztos hogy jó lesz nekem a téma, de átfutom...
A LED-es kép fent lesz, amint ismét eljön a "pillanat"! :yes:
Csak küld el a doboz típusát. Természetesen marad a vezetéknélküli hozzáférés, de azt is védeni kell. De ahhoz tudnunk kell, hogy mid van.
Lehet azért védeni, a hozzáférést mindenhol, csak legfeljebb nem kapcsolják be, vagy hagyják a gyári jelszót. A jobbaknál kódolt adatvédelem is van. A beállításokat meg mindenhol csak UTP ről lehet megváltoztatni. (azt meg azért elég nehéz meghekkelni)
Feltettem volna már a képet, ha a körülmények adottak lennének hozzá...
Akkor röviden: Olyan ember tapasztalatára vagyok kíváncsi, aki szokott torrentezni. Milyen típusú modeme/routere van, és mennyire engedi a torrentezést? Ugyanis nekem van két modemem. Egy hasonló, mint janikukacnak, meg egy régi ADSL. Az ADSL-lel tudok feltölteni is, viszont nem tudja az adott sávszélt. Az újabb tudja a sávszélt, viszont alig-alig tud felfelé tölteni.
A torrentezés nem modemspecifikus dolog. Viszont a sebességek igen, de abban is leginkább a szolgáltató ludas.
Ehhez én nem értek. Csak annyit tudok a dologról, hogy nekem működik. Valószínűleg a gépem beállításai miatt. Elvittem egyszer egy hozzáértő barátomhoz, más ügyek miatt és ott szóba került. Azt mondta, jelentkezzek fel az ő hálózatára az biztosan nem megy. Hát ment. Bár kicsit lassan. Úgy látszik hacker gépem van.
Az nem semmi, én látok vagy 8 - 10 hálózatot, (szemben van egy tízemeletes 4 lépcsőházas) de csak egyre tudok felkapcsolódni.
Hehe, ezt mások is csináljak, nem is rossz ötlet.
Én a próbálkozókat szoktam logolni. Aztán ha nagyon unatkozok...
Kíváncsi lennék, nekem mennyire sikerülne. Azt gondolom erről, hogy a sokféle szoftver és hardver ami ilyenkor működik nem teljesen ugyanúgy teszi azt és ebből adódnak szerencsés és szerencsétlen helyzetek.Van ami akkor sem működik ha kéne és van ami akkor is ha nem. Az itteni háromból is volt olyan amire nem tudtam felkapcsolódni, de megpróbáltam később és akkor már ment. Azóta pedig mindig megy.
Én is úgy gondolom, hogy nem kellene a feltöltésnek függenie a modemtől, de jelen pillanatban úgy tűnik.
A kliens program szerint is a régebbi modem a nyerő...
Olvasom, olvasom, de nem értem. Talán Te...Bővebben: Link
Szia!
Ha nem tetted, állíts be port-forwald-ot a torrent kliensnek. A NET-et találsz leírást hozzá.
Én értem, viszont nem pont ez a téma. Na mindegy, aki szerelni szokott nálunk, majd segít, úgyis a monitor vacakol, ami úgy lehet a vidi kari miatt van.
Üdv!
Na ez mit tudhat?Bővebben: Link
Hali!
Ott van a pdf-ben, a "Fájlok:" feliratt mellett. Jó kis műszerecske, de megkérik az árát ennek a márkának elég rendesen.
Sikerült beállítani, köszönöm még egyszer!
Úr Isten, milyen csipás a szemem. Azt hiszem ilyen korán még sosem keltem a nyáron. Multkor pl 1kor..
Köszi, és bocsi Köbi, csak tudod, azt hittem, hogy ez nem modem kérdése...
Hi
Szereztem/kaptam egy labortápról egy rar csomagot. Ebben van egy .lyt kiterjesztésű file gondolom ez lesz a kapcs rajz de nem tudom mivel lehetne megnyitni. Ötlet valakinek?Segítséget előre is köszönöm.
Hi
Időközben nekem is sikerült Csak nem kevés találatot dobot ki azért mertem itt érdeklődni. A proteus prg nek a kiterjesztése, de azért köszönöm.
Urak, régebben amikor még lehetett picasa-t linkelni az apróba, valakinél láttam fiatra való felniket eladót, talán egy fészerbe láthattam, még meg is kérdeztem, nem cserélné e el, 40-ezer környékén árulta, ha valaki ismeri vagy talán magára ismer az illető, keressen meg legyen szives privátba, köszi.
Sziasztok!
Fenyőből mennyire lehet jó erősítő dobozt készíteni? Most van itthon fenyő léc, raknák el pár darabot, ha jó ilyen célra.
Szerintem tegyél, már csak az illata miatt. Én szeretem.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |