Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Van benne bizti,de nem ér semmit ilyenkor...
Valóban, de az leginkább árammérésnél jöhet jól... Ellenállásmérésnél ha jól tudom úgy működik a dolog, hogy a műszer ismert feszültséget kapcsol a 'kimeneteire', majd megméri az átfolyó áramot, és ebből számolja az ellenállást. Ilyenkor meg nyilván nem egészséges ha a műszer kapcsaira feszt adok külsőleg...
szerk.:remélem ez még nem minősül offnak az off topicban...
Jé újabb zárós/törlős topic jött létre és hát persze hogy nincs egy fél órája hogy regisztrált a kedves témaindító
A Real Player 10 automatikusan fel ajánlja az ilyen típusú oldalakon a letöltést.
Meg másra is jó.
Kösz.
Kipróbálom és írok, hogy sikerült.
Uhh nem is figyeltem... Kapott legalább valamilyen megkülönböztető jelzést?
"én vagyok helikopter" Erről jut eszembe:
- Két infravörös tehén ül a villanypoznán és zoknit heggeszt. Mi ebből a tanulság? - ???? - Térdig érő szélben nem lehet havat kaszálni! ) Na, de jó lenne egy olyan smile, hogy a kis figura felyén egy olyan pirossas-fehér propeller clock forog
Ja, szuper!
De ez nem nagy kicsitt? Amgy hová kell írni a kérvényt, hogy legyen ilyen a HE gyűjteményben?
Amúgy tényleg.. Nagyon ki vannak szolgáltatva..Így nem lesz nekik semmi motiváció hogy csináljanak valamit. Furcsa ez a fejlődés :gumicsirke: Najó azért én se vagyok egy öreg róka
A babszi, meg az áramlopó után még milyen érdekesség jöhet? De az utóbbi az kemény volt email címmel ilyet beírni! Valaki beszól a ÁSZ-nak, és találnak valamit nála, akkor drága vagánykodás volt.
Menni kéne aludni holnap TZ Petőfiből :no:
Idézet: „még milyen érdekesség jöhet” Az emberi hülyeség határtalan
Pedig van belőlük bőven. Pl.
Valahol olvastam hogy ez csak kamu volt. Mert ojan szervezet nincs is. De akkor is. :bummafejbe:
Ez azért durva...
Úgy kell annak a tagnak aki ilyeneket ír...
Na kipróbáltam és fantasztikusa program. Már csak egy olyan progi kellene, amivel a videókat egybe tudnám faragni. Most a movie maker megy, de csiga lassú
Még felfelé megy az idő, nem is lefelé.
Egyértelmű szívatás, nem kicsi.
Idézet: „Kérjük maradjon a helyszínen amíg egy nyomozó csoportunk megérkezik az Ön otthonába, és vegye fel kapcsolatát az ügyvédével.” Ez az egy mondat is több (száz) sebből vérzik! "maradjon a helyszínen"... Majd bolond lenne! "-------------- || -----------"... majd pedig "nyomozó csoportunk megérkezik az Ön otthonába ... És ha nem is otthonról volt?! Aztán: Nyomozó csoport -> nyomozócsoport Ügyvédével -> ügyvédjével Vegye fel kapcsolatát -> vegye felk a kapcsolatot Továbbá ilyesmire nem figyelmeztetik, hogy lépjen kapcsoléatba az ügyvéddel! Ezzel együtt az ilyen undorító alakok ellen minden eszközzel kellene küzdeni! A minimum büntetés a deflorálás lenne - szerintem! (Lehet, kicsit középkori nézeteim vannak?!)
Beirtam a googliba az ügyosztályt, de nincs semmi találat.
(lehet annyira titkosak )
Letöröm a gyerek derekát, hogy így ijesztgeti a gyanútlan, chatelgető bácsikat!
Azért meg külön számolunk, hogy nem tanulta meg a Btk-t :nezze:
Valakinek kell torrenttanyára meghívó? Mivel engem Sergei- hívott meg, úgy érzem hogy valakit nekem is illik meghívni. Üdv.
Háát, ha már így ajánlod a vak világba, akkor lehetne szó arról hogy engem hívsz meg oda?
Igen. A tiéd. Legyél jó tanyás. Adatlapban levő címre mehet?
Ok elhiszem hogy csak átverés volt de nekem azért tetszett
Igen, köszi!
Nagyon köszönöm, neked is jó tanyázást!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |