Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   172 / 3601
(#) Frankye válasza MPi-c hozzászólására (») Szept 9, 2008 /

Idézet:
„Letöröm a gyerek derekát, hogy így ijesztgeti a gyanútlan, chatelgető bácsikat! Azért meg külön számolunk, hogy nem tanulta meg a Btk-t”

Ez nagyon jó volt!!!!
(#) Frankye válasza levii hozzászólására (») Szept 9, 2008 /

Egy szóval sem mondtam, hogy nekem nem tetszett, mert a magam részéről ezt is az Inetrnet egyik elfajulásának érzem, és mint ilyen ellen (főként, mint "lányos apa", akinek szintén van egy felelőtlen, 17 éves lánya!) én is szíves örömest lépek fel minden megengedett eszközzel. (Sőt, olykor nem megengettel is!) Próbálok küzdeni, és tény, hogy ha csak egyszer is elriaztotta azt a perverz állatot (bocsánat, az állatok nem perverzek!), már megérte!
(#) wg_kezdo válasza levii hozzászólására (») Szept 9, 2008 /

Hát, mint szintén "lányos apuka" nem tudom szépen kifejezni magamat mit csinálnék az ilyen perverz alakokkal.....
Amúgy rossz belegondolni, hogy mit hozott az internet a nyakunkra. Szabadon kihasználhatják a fiatal lányok tudatlanságát és tapasztalatlanságát mivel úgy tudnak kapcsolatba kerülni velük, hogy senki sem tudja megvédeni őket.
Éljen a liberális szabadság.
Nemsokára szabadon lehet a gyerekeknek fúziós reaktorokkal kísérletezni, mert joguk van a tudáshoz.
Azért valahol meg kéne húzni a határt.

(Másik oldal: amikor csak hülyítik a csajt vagyis esze ágában sincs semmi olyat tenni csak beszélget.
Ilyet is láttam sőt olyat is, hogy osztálytársak szórakoztak a másik apuka számítógépén. Bizonyítsa be, hogy nem ő volt fent a neten. Itt is lassan be lesz vezetve az objektív felelősség. Akié az előfizetés az felel mindenért.
Na ekkor fogok visszatérni egy erdőbe)
(#) zenetom válasza huba hozzászólására (») Szept 9, 2008 /

Mennyi user van torrenttanyán?
(#) Szebence válasza zenetom hozzászólására (») Szept 9, 2008 /

Max user: 4096 Jelenleg: 3755
(#) zenetom válasza Szebence hozzászólására (») Szept 9, 2008 /

Hány torrent van eddig? Seedelik vissza rendesen?
(#) Sergei válasza zenetom hozzászólására (») Szept 9, 2008 /

8482
(#) Szebence válasza zenetom hozzászólására (») Szept 9, 2008 /

Esetleg nem vagy kíváncsi, hogy mennyit tltöttünk eddig fel és le?
(#) zenetom válasza Szebence hozzászólására (») Szept 9, 2008 /

Inkább küldjetek egy meghívót
(#) mex válasza zenetom hozzászólására (») Szept 9, 2008 /

Hello. Gondolom tisztába vagy a torrentezés szabályaival...
Szóval tudok küldeni,mások is kaptak már tőlem az oldalon,csak seedelj is,ne égjen a bőr a képemről.
Küldj egy cimet.
(#) zenetom válasza mex hozzászólására (») Szept 9, 2008 /

Szia, köszi, a cimem az ami az adatlapomba van, arra küldd!
Nyugodj meg visszafogom seedelni
Nem most kezdtem , sajnos tudom milyen az amikor nem seedelnek és Te iszod meg a levét, anno küldtem osztálytársamnak meghívót, ő csalt valamilyen hekker progival és engem rugtak ki
(#) zenetom válasza zenetom hozzászólására (») Szept 9, 2008 /

Találtam fent a padláson egy csöves rádiót
(#) _ampervadasz_ válasza mex hozzászólására (») Szept 9, 2008 /

üdv! Légyszives adj egy kis HELP DESK -et nekem, mert nemtudom hogyan kell visszafelé SEED elni?
Csak azt vettem észre igen hamar, hogy az arányom 0.75 -re esett vissza, és ez azért aggaszt
(#) zenetom válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 9, 2008 /

Egyszerű. Ha letöltötted a torrentet, akkor "otthagyod" a torrentet a kliensben (gyanítom hogy uTorrent), meg a fájlt is amit letöltöttél.
(#) KTobi hozzászólása Szept 9, 2008 /

Valaki le tudná nekem írni, hogy működik ez a torrentezés? Annyit tudok róla, hogy ez egy illegális adatok cseréjére szolgáló dolog, és rengeteg dolgot le lehet tölteni róla. Gondolkodok, hogy belekezdjek-e, még ilyet nem csináltam.

Üdv. Tóbi
(#) mex válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 9, 2008 /

(#) huba válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 9, 2008 /

BitComet_V1.02- ed van. 13 Torrentet sheedelsz ugyhogy nincs baj. Lehet hogy pillanatnyilag nem kell senkinek amid van.
(#) _ampervadasz_ válasza zenetom hozzászólására (») Szept 9, 2008 /

Akkor jó! ÉN BitCommet -et használok az megfelel a célnak? Egyébként van X mennyiségű torrentem és abból csak egy tölt felfelé, illetve csak annál az egy darabnál van SEED. Atöbbi csupa nulla, illetve egy kettőnél van PEER, és az összes nyil sárga nem zöld.
(#) Hujikolp hozzászólása Szept 9, 2008 /

Erőtér. Nem semmi :eek2:
(#) _ampervadasz_ válasza huba hozzászólására (») Szept 9, 2008 /

Kössz Huba! a meghívő megköszönése topicban megköszöntem neked a meghívót csak tudd

Azért válaszoltam ilyen későn, mert a helyi hálózatomban termett egy belsőhiba és végig söpört az egész hálózatomon! A belsőhiba forrása a D-Link adapter megdöglött!

Annyira sokminden van ami kellene, és nem birom kivárni, nagyon sokminden van itt, az elején csak érdekességből kivántam meg azt a meghívót is, amikor láttam a hsz-t de azt nemtudtam hogy így megfogom az isten lábát! Ha türelmes vagyok akkor már a derekáig is elérhetek mjad!

Neked is kössz mex!
(#) titi válasza Hujikolp hozzászólására (») Szept 9, 2008 /

Mi ez? Red-Alert 3 előzetes...?
(#) vtsoftware hozzászólása Szept 9, 2008 /

Nem épp teljes OFF de valaki meg tudja mondani hogy mennyi a szabvány hangtechnikai rack méret?

Azt tudom hogy 19" de azt nem tudom hogy milyen magas, széles, mély/hosszú.
(#) _ampervadasz_ válasza huba hozzászólására (») Szept 9, 2008 /

üdv Huba!

Amikor töltök, van SEED, de amikor végez akkor a SEED is nullára áll be, így kénytelenvoltam levenni a letötltésí sebességet, hogy fenntudjam tartani a SEED -et, mert már 0.38 -on van az arányom
Így a bónuszom tovább növekedik, mert ekkeor 0.3 ad/h alatt, az egyébkénti 0.1/h helyett, így tartok most 1.5 bónuszpontnál. Így ha meg lessz a 10 pont akkor kiválthatok egy 200mB -os feltöltést. :yes:
(#) idlob válasza vtsoftware hozzászólására (») Szept 9, 2008 /

Részben tudok válaszolni, egy U=44mm (tehát egy 88mm-e s az 2U-s) mélységre nincs szabvány csak maximum, ha jól emlékszem 10U, tehát 440mm, szélességre meg 19".
Ittenség van egy kevés a Wikin a másodiktól az ötödik bekezdésben l...améter
Csatotan pedig egy lomexes doboz adatlapja.

p78.pdf

(#) vtsoftware válasza idlob hozzászólására (») Szept 9, 2008 /

Köszönöm szépen
(#) zsezsa hozzászólása Szept 9, 2008 /

sziasztok!!! miújság??? nálatok is meleg volt ma???
(#) Kovidivi hozzászólása Szept 10, 2008 /

Jézusom!!! milyen témák születnek manapság :o csak pislogni tudok
más: tudja valaki, hogy hogyan lehet (BIOS nem engedi...) egy laptop procijának a sebességét csökkenteni? 1.9Ghz-en ketyeg most, de pl. filmnézéshez bőven elég lenne 800MHz-is , és így talán tovább bírná az akksi...
Köszi
(#) Tomi20 válasza Kovidivi hozzászólására (») Szept 10, 2008 /

Az Asus laptopok ezt alapból tudják. A szorzót felezi meg, így a proci sebessége is csak a fele, bár nem számít túl sokat az akkunál, inkább a kijelző fényereje befolyásolja jobban.
(#) Kovidivi válasza Tomi20 hozzászólására (») Szept 10, 2008 /

Elvileg a proci elég sokat fogyaszt... ha csökkentem a sebességét, nem növekszik az akku használati ideje? le kellene tesztelni. kíváncsi vagyok, mennyi lenne a különbség! a fényerőszabályzásra van egy nagyon jó kis progim, így teljesen le tudom húzni Akkor tovább gondolkozok, hogy hogyan tudnám a notim rábírni, hogy pl. sima mp3 lejátszás folyamán ne legyen leterhelve a gép, és ne csak max. 2órát bírjon... valakinek ötlet?
(#) Tomi20 válasza Kovidivi hozzászólására (») Szept 10, 2008 /

Akkor máshogy fogalmazok: Van egy Asus laptopom, ami fele proci sebességgel kb negyed órával bírja tovább, de a gép nagyon belassul. Kijelző fényerő számít kb fél órát. Én úgy tudom, hogy nem egyszerű dolog menet közben a gép ezen paramétereit állítgatni, ha tudja gyárilag akkor tudja, de egy sima progi nem képes erre...
Következő: »»   172 / 3601
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem