Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1811 / 3610
(#) karesz01 válasza nagy hoho hozzászólására (») Feb 19, 2012 /

Szia!Szép a fogas de a botod milyen fajta?Én mostanában akarok venni egy jó szettet.üdv.
(BALZER párti vagyok )
(#) zenetom válasza Imi65 hozzászólására (») Feb 19, 2012 /

(#) _ampervadasz_ válasza Frankye hozzászólására (») Feb 19, 2012 /

Tudom miért: Olvadás van, a szomszéd azt akarta mondani, no én mentem a postára a nyugdíjért, de beszakadt alatta a jég, és no é... -ig jutott el, te meg nem is vetted észre, hogy eltűnt mert a bárkáddal voltál elfoglalva!
(#) _ampervadasz_ válasza nagy hoho hozzászólására (») Feb 19, 2012 /

Amit elfelejtettem: Szép, szép fogás. Látni errefelé is hasonló termeteket, de csak a kis ágakon.
(#) Rober_4 válasza zenetom hozzászólására (») Feb 19, 2012 /

Abból a tüzesből kérnénk megint két korsóval, mint a múltkor! :pirul:
(#) Norberto hozzászólása Feb 19, 2012 /

(#) zolika60 válasza Norberto hozzászólására (») Feb 19, 2012 /

Ez is régi hiányt pótol. Már aggódtam, hogy miért is nincs ilyen amikor akkora szükség van rá.
(#) Norberto válasza zolika60 hozzászólására (») Feb 19, 2012 /

Tudom. Világbéke. De én nem ebben hiszek és nem is törekszem rá.
(#) zolika60 válasza Norberto hozzászólására (») Feb 19, 2012 /

Nem akarom felsorolni a két dolog közti lehetőségek listáját, mert nem férne egy oldalra.
(#) _ampervadasz_ válasza zolika60 hozzászólására (») Feb 19, 2012 /

Sok lenne a selejtes zongora, bár akkor még felhasználható lenne az a sok huzal trafó, vagy ellenállás tekeréshez.
(#) zolika60 hozzászólása Feb 19, 2012 /

Vicceset is láthatunk a jobb szélen a gugli hirdetések között. Bővebben: Link
Hányan tudjátok olvasni?
(#) zolika60 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Feb 19, 2012 /

A zongorákkal semmi bajom.
(#) vicsys válasza zolika60 hozzászólására (») Feb 19, 2012 /

A kuglival, szinte mindenki és így még humoros is: Bővebben: Link
(#) zolika60 válasza vicsys hozzászólására (») Feb 19, 2012 /

Igazad van így még jobb.
(#) _ampervadasz_ válasza zolika60 hozzászólására (») Feb 19, 2012 /

Nekem sem, csak hát most abba gondolj bele, hogy a sok H betűs, elkezdi otthon ugyan ezt, akkor annak mi lesz a vége? Legalább fellendül a zongora ipar és majd az emberek azt fogják mondani egymás között:
Húú B. M. Pisti ha nem fogsz vissza magadból akkor elhegedülöm a nótád egy zongorán.

Egyébként meglehet dönteni egyszerűen ezt a rekordot, csak egy szintetizátor kell hozzá, meg egy frekvencia számoló.
A vizsga biztosnak meg egy oszcilloszkópról kell megszámolnia a teljes hullámokat.
(#) zolika60 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Feb 19, 2012 /

Vagy egy vibrátorral kell kezelni a billentyűt.
(#) jani1987 hozzászólása Feb 19, 2012 /

Látta már valaki ezt a videót? http://www.youtube.com/watch?v=f3nWQqPL4G0
(#) _ampervadasz_ válasza jani1987 hozzászólására (») Feb 19, 2012 /

Most már igen.
(#) Norberto válasza jani1987 hozzászólására (») Feb 19, 2012 /

Nekem elég jó humorérzékem szokott lenni (mármint nem divatkövető, meg majmolós fajta, mint az átlag fiataloknak manapság), de úgy érzem, hogy ezzel a produkcióval kb. a hangszert és úgy ám blokk a zenét, mint művészetet becstelenítik meg. Kb. ilyesmit érzek.

Szóval ez már nem pihentagyúság, és hasonló, ez már egy bizonyos minimális agyi szint alatti. Szerintem.
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Feb 20, 2012 /

Ez aztán a magas szintű művészeti tevékenység. Biztos celeb lesz mindkettő. Szép új világ.
(#) Rober_4 válasza jani1987 hozzászólására (») Feb 20, 2012 /

Még véletlenül sem arra mozognak, mint ahogyan a zene miatt kellene! Persze nem próbáltam ki otthon, de ez csak trükk...
(#) Rober_4 válasza Norberto hozzászólására (») Feb 20, 2012 /

Mármint, hogy megnézik lassított videón és az alapján megszámolják? Most mi van? Nem volt egy ketyere ami hitelesen megmérte volna, akár optikai úton, akár spektrumanalizátorral? És ez így hiteles?
Ráadásul egy azonos billentyű leütéséről van szó, vagy hang leütésről? Mert van 10 ujjam, ha másodpercenként lefogok 10 hangot, ami azért még a bénának is megy az 10*60=600 leütés. Ha meg nem azonos billentyűről van szó, akkor meg minek vacakol a többivel közben? Viszont az utóbbi esetben meg hihetetlen, hogy másodpercenként 9* leüti a billentyűt...
És ez a nő a Guines bizottságának a tagja?
Hát elég lesújtó, de köszi a videót! Persze ha tévedek javítsatok ki!
(#) zolika60 válasza Rober_4 hozzászólására (») Feb 20, 2012 /

egyik esetben sem tévedsz.
(#) Norberto válasza Rober_4 hozzászólására (») Feb 20, 2012 /

Lesújtó?!? :taps:

Olyan sok kérdést tettél fel most, hogy gyakorlatilag nem tudom eldönteni, hogy most végülis te mire fókuszáltál... a nőre? Hogy bejön-e? Vagy mi?

Elárulom, a produkcióhoz a nőtől, annak létezésétől, vagy a számlálási módjától el kell vonatkoztatni. :yes:

Én azt nem értem amúgy, hogy jópár hete, néhány hónapja, bármit linkelek be, vagy mutatok meg, csak a fujjogást olvasom, meg az erős kétkedést, meg gyanakvást, meg a negatívumok keresését... ezentúl erőteljesen elgondolkozok, hogy egyáltalán bármit is írjak ide a HE-re, bár már így is eléggé visszafogtam az aktivitásomat (10-edére, 20-adára) a korábbihoz képest... hajrá-hajrá, jó irányba haladtok...
(#) zolika60 válasza Norberto hozzászólására (») Feb 20, 2012 /

Egy feltett videóról alkotott véleményeket ne vedd már magadra. Nem rólad szól ugyanis, hanem a témáról. Ezen kár megsértődni. :yes:
(#) Rober_4 válasza Norberto hozzászólására (») Feb 20, 2012 /

Ne haragudj, nem téged akartalak megbántani, még át is néztem, a hozzászólást, hogy még véletlenül se vedd magadra! Csak agyaltam rajta! Oda is írtam, hogy köszönöm hogy belinkelted, meg ilyenek, lehet, hogy túl nyersen fogalmaztam, ne haragudj, nem volt szándékos! Mostanában olyan nehéz smilet választani, amióta elrakták a hozzászólás alól. Sajnos nekem is van elég bajom mostanában, úgyhogy még véletlenül sem szeretném, a barátaimat megbántani!

Egyébként meg eldobolni el lehet a percenként 400-at, de fel kell kötni hozzá a gatyát!
(#) Rober_4 hozzászólása Feb 20, 2012 /

Az egyik kisfiam rajzolt focista figurákat, mondtam neki, hogy beszkennelek egy párat, meg hogy legyen már belőle játék... Aztán most itt tartok. Rúgjatok gólt!Foci.swf
(Rákattintani egyet, majd nyíllal irányítani)
(#) zoly15 válasza Rober_4 hozzászólására (») Feb 20, 2012 /

Ez de kemény lett, a labda az általam nem várt irányokba indult el
(#) _ampervadasz_ válasza Rober_4 hozzászólására (») Feb 20, 2012 /

Sziasztok.

Bár nem vagyok focista, ráadásul nem is szeretem, de ez tetszik, bár itt ahogy nézem bármilyen irányban elhagyhatom a pályát, a félóráig nyomom a fel nyilat, majd ugyan annyi ideig a le nyilat, akkor visszatér a figura.
Még valami, koordinációs problémák itt is vannak, valami Tutorial szerűt lesz majd hozzá?
Másik téma: Ma is voltam fényképezni, kicsit jobb fény viszonyok között egy pici rizikót is vállalva.
(#) mate_x hozzászólása Feb 20, 2012 /

Sziasztok!

Ha valaki nagyon unatkozik és jó matekból, akkor segíthetne nekem kiszámolni a csatolt összeget A 101325 és a 22,6 az mindenhol állandó, csak a számlálóban és a nevezőben lévő szorzó tényező nől mindig 1-gyel.

kérdés.jpg

Következő: »»   1811 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem