Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Armin van Buuren már mindenkivel dolgozott. Azért meghallgatnék egy Armin van Buuren feat Tiësto zenét.
![]()
Ja, a két legnagyobb.
![]() Armintól szerintem ez a legjobb: Armin van Buuren ft. Sharon den Adel - In and Out of Love. ![]() Szerk.: ez tán kettőjük műve: Armin Van Buuren - Eternity (feat. Tiesto)
Nekem is a kirakatrendező hölgyeményes közösködése tetszik a legjobban.
![]() Német srác is nyomja a yamcsin.
Nem találom a gyümölcshurkokat, mióta behalt a gépembe a vinyó. :no:
Belenéznék egy ilyen szinti belsejébe.
![]()
Nem, de aki ért hozzá biztos le tudja vele játszani.
![]() De én nem vagyok nagyravágyó, beérném ezekkel is: Bővebben: Link ![]() Szerk.: ez a kompozíció így kb. olyan bő másfél milka :hide:
A 900-as se rossz.
Viszont CDJ1000MK3-ason már játszottam (meg még egy pár másik márkán), és szerintem a Pioneer egyértelműen jobb mint a többi. Sokan mondják hogy minek annyi pénzt kiadni érte.. A válasz egyszerű: mert jobb. Mondjuk az ára tényleg húzós, de ilyen ez a szakma. Egy biztos, ha én DJ lennék, inkább összeűjtenék egy rendes Pio-ra, minthogy szenvedjek a Geminikkel meg a Numarkokkal. :yes:
Ha aranyból van akkor igen.
![]()
Az 1000-rest most is keresik használtan.
![]()
Ha MK3, akkor... Bővebben: Link
![]()
Nem tetszenek a Volkswagen kocsik, de azért ezt elfogadnám.
Ja még visszatérve, a Pio 1000MK3 is nagyon jó ám. :yes:
De ha már a technika engedi...
Meg mondjuk ezek 10 év múlva is szólni fognak, és a gombjuk meg a poti (ami inkább enkóder) se megy szét (ami a többi gyártónál katasztrofálisan gagyi). De annak ellenére hogy reklámokra se nagyon költenek, tényleg drága.
Meg a fogyasztói társadalom...
![]() Szerk.: bár nekem jobban tetszenek az ilyen lejátszók mint a bakelit. Ami szerintem érthető.
Én meg ezzel érném be. Bővebben: Link
Bár ezekhez nem értek, de azért jól néz ki, gondolom ez se olcsó.
![]()
Amire pályázok az most ez. Bővebben: Link
Látom ma kedvenc bemutató van. :yes: Csatlakoznák én is hozzátok! Az enyém ez.
No igen, én is szeretnék egy bányatavat, ahol lehet horgászgatni.
![]()
Ebből is látszik ízlések és pofonok között mekkora különbségek vannak.
![]()
Hát igen, jó is lenne..
![]() ![]()
Tőlünk 2 kődobásra van egy gödör, amibe nagy néha víz is van (és hal is). Ha tehetném akkor megcsinálnám halastónak. De egyenlőre csak terv. Hacsak nem dobnak meg több millával.
2, ha autó, akkor egy Ford Mustang.
Köszi, akkor küldhetem az adataimat a névre tételhez?
![]()
Ilyen? Bővebben: Link
![]()
Ezek méregdrágák. Én még mindig amondó vagyok (ez van..), hogy egy timecode+lemezjátszó. Elég retro, de szerintem nem a sok effektből, stb-ből áll a DJ-zés. Ja, és én is pár éve, mikor nem volt még mindenki DJ, elkezdtem vele foglalkozni. Mára abbahagytam, mert minek: ma már mindenki DJ... :no:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |