Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Az biztos, hogy nehezen éli túl, bár néha sikerül.
Hát persze! Hogy erre nem gondoltam. És már mehet is a címkézés után a boltba a trágya. Ez ám a tiszta, hatékony, korszerű üzem.
A hozzászólás módosítva: Máj 9, 2014
Mégis csak újrahasznosítható a fólia. Csak ne legyen finnyás a tehén.
Bizony! Persze úgy lenne jó, hogy zacskóba tenni a növényt, megetetni a tehénnel, majd ha kijött a tehénből, eladni, és a trágya kiszórása után megint bele a füvet, megint mehet a tehénbe.
Ja, és a zacskós tejről se feledkezzünk meg! A hozzászólás módosítva: Máj 9, 2014
Jelentem ma voltam vérvételen. Kedden ultrahang esetleg bioxia. Csak ne félnék!
Én meg letekertem a Zsáka-Komádi távot oda-vissza potyára. Téves infót kaptam egy buliról és nem volt ma.
17.-én garázsvásár lesz a vasúttörténeti parkban...
A hozzászólás módosítva: Máj 10, 2014
Nézd a jó oldalát: Ha nem árulsz, akkor féláron be tudsz menni a parkba és végig tudod nézni a teljes kiállítást. És még börze is van hozzá...
A vonat nem jó? Leszállsz az Istvántelek megállónál, és odasétálsz...
Csak előtte 6km-t sétál a batyuval a vonatig. Gyakorlat, nehezített menetfelszereléssel.
Utána lesz ideje kiszuszogni magát a vonaton. Az 500W trafókat nem ilyenkor kell elsózni...
A hozzászólás módosítva: Máj 10, 2014
Mondok még jobbat nem csak garázsvásár lesz hanem el is akarja a híres Amerika törölni a kézírás tanítását. És ne izguljon senki át fogjuk venni tölük a technikát.
A gyerekel elmegyünk ha felébredtek. Délutáni szieszta van. Utörö vasút vagy alami hasonló!
Hiába gyakorolsz, mi már nem tudjuk elfelejteni a kézírást.
"Ez a ki mozgás mindenkinek kell.."
Egyszer; de gyúrok a következőre! Jó kis esti séta volt (időre!).
De tekertél egyet ebben a csodálatos szeles időben.Testmozgás sosem árt... jobban bírod majd a falvésést,meg a kábelhúzást.
Idézet: „jobban bírod majd a falvésést,meg a kábelhúzást” És az asszony sem fog könnyen lefárasztani. És nem mellesleg nem kell esti mese, mert magamtól esek be az ágyba. A hozzászólás módosítva: Máj 10, 2014
Én minden este így fekszem le. Kölyökkoromban csodálkoztam,hogy édesapám hogy bír elaludni 2 perc alatt.Most már tudom...
Idézet: „magamtól esek be az ágyba” Akkor talán a lányokra sem maradt volna erő. A hozzászólás módosítva: Máj 10, 2014
26 éves létemre nincs csajom. Persze hogy alvási nehézségeim vannak.
Akik még emlékeznek a nőcis sztorimra azoknak talán mondtam, hogy este 10-re mentem és 2-kor mentem. Aztán reggel irány a közmunka.
Ne félj én se tudok aludni. Jó mondjuk én föálású apa létemre korán kellő vagyok.
Na nem hitem volna,hogy van még olyan megye ahol van még Adsl2 telefonkábelbe erőszakolt Iptv.
Azt hittem csak én vagyok bolond,hogy ennyi alkatrészt cipelek.
Volt osztálytársam tett egy ígéretet, hogy az apósának beajánl, mint szárító kezelő. Drukkoljatok.
Sok szerencsét, remélem sikerül.
Én meg holnap megyek felvételizni, remélem sikerül. Kicsit félek a szlováktól. A magyar és matek az megy. Csak sikerüljön.
Teményszárító? Az csak szezonális. De hátha más munka is akad ott. Hajrá.
A hozzászólás módosítva: Máj 11, 2014
Sok sikert!
Hova felvételizel? Hogyhogy szlovákot tanulsz? |
Bejelentkezés
Hirdetés |