Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Az Onkyo-nak eszébe jutott,a házimozi erősítőmön 3 fokozatban állítható a fényerő.
![]()
Én még nem láttam olyat, amin ne lenne álítható a kijelző fényereje.
![]()
Talán ha kielemezteted... Na de félre a tréfát bele szokták ütni a hivatalos pecsétet. Onnantól már az üzlet felelőssége de ha már 10-20 éves bolt akkor nem biztos hogy érdemes csalniuk.
Sziasztok!
Holnap már nyitva lesznek a boltok?
Igen.
Létezik hogy valakinek krónikus tömeg undora legyen? Annyi az ember a szolnoki fesztiválon mint a Szigeten, de senkihez nem mentem oda. És ez nem csak most van így.
Ez igen. Nagyon szép iparművészeti darab.
![]()
Létezik, tömegiszonynak hívják orvosi körökben, de szerintem ez normális dolog ilyen esetben. De miért kellene odamenni idegenekhez. Abból jó nem lesz, senki nem akar haverkodni így.
Az a baj hogy alapjáraton kerülöm az emberek társaságát.
Én már 20 éves koromban sem mentem ilyen helyekre. Tömegből nekem épp elég a börze, meg HET.
A mai világban nagyon sok ember így van. Talán a mellékelt kép írja le, hogy miért.
Az én esetemben ez így hangzik: bármit teszek nem vagyok elég jó senkinek. Ezért nem is hiányzok nekik.
Te jösz álandóan ide lelki problemákkal, tehát ezt elég furcsa tőled hallani.
![]()
Csupán szeretném megérteni a dolgokat. Vagy ez ekkora probléma? Tudnék még mit mondani de nem amortizálom még jobban a fórum színvonalát.
Idézet: Elég baj. Néhány csajt azért inzultálhattál volna. „de senkihez nem mentem oda” ![]()
Én fordítva látom: akinek nem vagyok elég jó, annak értékelési zavarai vannak (nem tudja felismerni az igazi értéket, mert saját magát is leértékeli). Szemléletváltás, és megváltozik a világ!
![]()
Nem probléma, de ne legyünk álszentek.
Most hogy lement a tűzijáték egy normált milyen magasra lőnek, és egy olyat amiket a végén szoktak?
Az előbbit én 100m re saccolom, a legnagyobbakat úgy 400mre.
Bár én csak online követem már vagy 10 éve, én is csak saccolni tudom, de szerintem a 400m kissé irreleváns. A 100m kb. reális szerintem.
Így ablakból nézve a saccolás is nagyon csalókás. De jó innen messziről nézni az ablakon át, legalább nincs tömeg
![]()
Ehhez képest, velem nyitott szemmel beszéltél.. : ) Én kevésbé értek a drótokhoz, mint te..
Kicsit rákurkászol a NETen ... A home verziójú 2 kategóriás bombák 20-35 m, a "fesztivál" bombák 100-650 m magasságban robbannak .
link Idézet: „Így működnek a profi tűzijátékbombák Kilövéskor feketelőpor begyújtásával lövik fel a csillagokkal és szétvető töltettel megtöltött bombát, amely a tervezett magasságban elég. A tűzmozsarak nem lövik fel a bombát, hanem közvetlenül a vetőcsőből vetik fölfelé a szikracsóvát. A római gyertyák (csőbe rendezett kisebb bombák) 10-200 méteren robbannak, a bombák 130-650 méteren.” |
Bejelentkezés
Hirdetés |