Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Az Onkyo-nak eszébe jutott,a házimozi erősítőmön 3 fokozatban állítható a fényerő. Nem is megy soha maximumon.
Én még nem láttam olyat, amin ne lenne álítható a kijelző fényereje.
Talán ha kielemezteted... Na de félre a tréfát bele szokták ütni a hivatalos pecsétet. Onnantól már az üzlet felelőssége de ha már 10-20 éves bolt akkor nem biztos hogy érdemes csalniuk.
Sziasztok!
Holnap már nyitva lesznek a boltok?
Igen.
Létezik hogy valakinek krónikus tömeg undora legyen? Annyi az ember a szolnoki fesztiválon mint a Szigeten, de senkihez nem mentem oda. És ez nem csak most van így.
Ez igen. Nagyon szép iparművészeti darab.
Létezik, tömegiszonynak hívják orvosi körökben, de szerintem ez normális dolog ilyen esetben. De miért kellene odamenni idegenekhez. Abból jó nem lesz, senki nem akar haverkodni így.
Az a baj hogy alapjáraton kerülöm az emberek társaságát.
Én már 20 éves koromban sem mentem ilyen helyekre. Tömegből nekem épp elég a börze, meg HET.
A mai világban nagyon sok ember így van. Talán a mellékelt kép írja le, hogy miért.
Az én esetemben ez így hangzik: bármit teszek nem vagyok elég jó senkinek. Ezért nem is hiányzok nekik.
Te jösz álandóan ide lelki problemákkal, tehát ezt elég furcsa tőled hallani.
Csupán szeretném megérteni a dolgokat. Vagy ez ekkora probléma? Tudnék még mit mondani de nem amortizálom még jobban a fórum színvonalát.
Idézet: Elég baj. Néhány csajt azért inzultálhattál volna. „de senkihez nem mentem oda”
Én fordítva látom: akinek nem vagyok elég jó, annak értékelési zavarai vannak (nem tudja felismerni az igazi értéket, mert saját magát is leértékeli). Szemléletváltás, és megváltozik a világ!
Nem probléma, de ne legyünk álszentek.
Most hogy lement a tűzijáték egy normált milyen magasra lőnek, és egy olyat amiket a végén szoktak?
Az előbbit én 100m re saccolom, a legnagyobbakat úgy 400mre.
Bár én csak online követem már vagy 10 éve, én is csak saccolni tudom, de szerintem a 400m kissé irreleváns. A 100m kb. reális szerintem.
Így ablakból nézve a saccolás is nagyon csalókás. De jó innen messziről nézni az ablakon át, legalább nincs tömeg
Ehhez képest, velem nyitott szemmel beszéltél.. : ) Én kevésbé értek a drótokhoz, mint te..
Kicsit rákurkászol a NETen ... A home verziójú 2 kategóriás bombák 20-35 m, a "fesztivál" bombák 100-650 m magasságban robbannak .
link Idézet: „Így működnek a profi tűzijátékbombák Kilövéskor feketelőpor begyújtásával lövik fel a csillagokkal és szétvető töltettel megtöltött bombát, amely a tervezett magasságban elég. A tűzmozsarak nem lövik fel a bombát, hanem közvetlenül a vetőcsőből vetik fölfelé a szikracsóvát. A római gyertyák (csőbe rendezett kisebb bombák) 10-200 méteren robbannak, a bombák 130-650 méteren.” |
Bejelentkezés
Hirdetés |