Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Igen igen, gyüjtöm "tonnaszámra" az információt, illetve a vizi KRESZ -t most tanulgatom, és többé kevésbé nem is nehéz megjegyeznem.
Köszi a segítséget!
Szia!
Én is freemail-os vagyok és kaptam! Köszönöm!
Nekem is a Spam-ekhez dobta!
Köszi! Én is minden jót kívánok az ünnepekre!
Nagyon szép ez a virtuális képeslap. :pirul:
Nahh így egy üveg vodka utánn utólag is isten éltesse minden kedves druszámat .
A névre szóló képeslapot nagyon köszönöm :worship: és én is mindenkinek sok sikert és kellemes ünnepeket . Üdvözlettel a "hobbielektronika eggyik ősmumusa vagy talán csak őslakója" !
Helló!
Sajnos nálam is ez a gond... Csak nálam nem néhány kbit/s-mal kevesebb. :no: Én is a T-nél vagyok, de 2048/192 helyett 1604/104 a net sebessége. Egyszer hívtam az ügyfélszolgálatot, akkor elvileg csináltak bent egy vonalmérést, ami miatt negyed óráig ott kellett állni a telefon mellett. Pedig nem is vagyunk annyira messze a központtól. Vezetékben mérve kb. 2km. Lentebb lakó haveromnak pedig gond nélkül megy a 4mbit-es nete is. Nem tudom, hogy engem akarnak átvágni, vagy a vonal tényleg csak ennyit bírna? Üdv, Arpy
Boldog név és/vagy születésnapot. Egy üveg vodka...ejnye-bejnye
Idézet: „névre szóló képeslap” Szerintem Dióda a karácsonyira gondolt
értem én, de egy képeslapra fel nem szoktak egy üveg vodkát benyakalni
Teccik tudni olvasni?
Első mondat egy gondolat a második a következő a harmadik meg a harmadik.
igen teccik tudni!
És teccik tudni kinek válaszoltam? Norberto-nak. A vodkát nyilván nem azért nyakaltad be (mármint a képeslapért) Ezért írtam neked a boldog születés/névnapot. Feltételeztem, az van. Kár volt leírnom?!
Mi mindent megpróbálunk házilag építeni... Néha megmosolygok én is...
ez egy ilyen szakma. Legalább megpróbáljuk. Van aki házilag elektroncsövet csinált!
RádióT-ben olvastam
Hááát gazdasági világválság stb amit lehet házilag
Egy biztos! Detektorost mindenből lehet csinálni!
Ma Tamás névnap van még egy pár percig és megünnepeltem . A jókívánságot pedig köszönöm.
Csak a mai világban vigyázznunk kell ugye arra mikor minő következtetést vonunk le és jelentünk ki mert a végén rosszul sülhet el még az ártatlan vicc is.
ÜDv! Jajj, ne értd már félre, sak egy ártalmatlan vicc volt, ott is van a smile, kifejezi a mondanivalóját!
Tessék kibékülni! szerk.: boldog névnapot!
Szia!
Sokat, boldogat!! Meg akartam kérdezni, hogy a naptár melyik napjára esik a Dióda nap!
lehet, hogy csőgyártásra kényszeülünnk, ha kifogynak a készletek Hasznos!
Szia!
Biztos nem lenne egy olcsó mulatság kisipari módszerekkel csöveket gyártani! Majd a kínaiak elkezdik, ha üzletet látnak benne! Már látom a hamis csöveket: egy hamis BD lesz benne, meg egy narancssárga LED a fűtésnek!
Ez nagyon jó! Nagyon tettszik!
HAHAHA! de jó! jót röhögtem!
A viccet félretéve: a hetvenes években készítettek FETRON-OKAT! Cső kinézetük volt de belül két kaszkódba kapcsolt FET volt! Ezekkel akarták kiváltani a telefontechnikai csöveket! Ennyire emlékszem. Azt sem tudom hol olvastam! Idézet: „egy hamis BD lesz benne, meg egy narancssárga LED a fűtésnek” Ezentúl már csak az lenne szép, ha az üvegbúra helyett celofánnal borítanák ezt az újdonsült műremeket...
Jó reggelt mindenkinek!
eotvospm nek drukkoljunk, hogy jó jegyet kapjon! Igaz elfelejettem hirtelen miből ír zh. -t , de akkor is drukkolok!
Látom minden hobbielektrós eltünt igy már nyugodtan beszélgethetünk az alkatrészhiányról. Élete során legalább egyszer minden hobbielektrós szenved alkatrészhiányban...
Jó Reggelt mindenkinek, ezt korán reggel nem hagyhattam ki
Egyszer valamikor ennek be kell következnie valamikor!
Mint hobbis itt lennék! -...ja és nállam is alkatrészhiány van, csak nemtudom miböl! Rend van a szobában így nemtudom, mi hiányozhat! szerk.: a macskát is megkérdeztem, de ő azt mondja hogy nemtudja...
Idézet: „....ha az üvegbúra helyett celofánnal borítanák ezt az újdonsült műremeket...” a TESOS UHT ( Ultra Hü**e Társaság) tejes falkon olcsóbb megoldás, a belsőfele már be van vonva aluminiummal, ergo megvéd az áramütéstöl.
Na reggelt', sziasztok...
Ez az alkatrészihiányos poén jó volt... Én is vagyok allcutrace hiányban, de nem tudom mikor jön meg a HEStore-tól. Vettem pár AVR-t... lesz min gyakorolni. Hopp, ez OFFtopik... jaaj... nem elektrózok... itt. |
Bejelentkezés
Hirdetés |