Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Jóreggelt neked is!
AVR -t még csak füstgépszintjén tudok programozni!
Én is még csak gyakorlom, de ezekkel a "8 lábas" cikkekkel nagyon jól lehet tanulni... összedobom próbapanelen, aztán ha megy akkor változtatgatok rajta... jó pár órát elszórakoztam már a PVM villogóval is. Nem az összerakással, hanem utána...
Nekem egyszerű dolgom van, becsatlakozatotm a hálózatba. Igaz termelek vele egy már ms. -ig egy kis felharmonikust, és utána már is jön a füst!
Ehhez semmilyen forráskód nem kell nekem! Ha mégis, Akkor iszom egy NaturAqat !
A szabadidő programozás is ennyire megy??
Jah küldöm minden MÁV-osnak Rihanna Shut up and Drive cimű számát ma is sztrájkolnak??
Ez jó...
Elképzelem a programot leirom az én verziómat ha nem akkor javíts EGY KETTO HÁOM FUSTOJJ
Létezik ilyen program, csak az ember fejében van a memória milyen meglepő. És ott fut le, a tranyó az ember keze, ami futtatja a progit... kézzel kötöd az IC-t tápra nem?
Igen az embernek meg kell teremtenie a harmóniát kínai füstölő cd4017, vagy a hagyományos esetleg ez az uj SPICE sztem mindenki látta a hiradót
Na ehhez már nekem még reggel van.
És a hiradó reklámot is csinál legális fű
Hogy lehet kiszámolni, hogy mekkora kutyaház kell egy kutyának? Berni pásztor...
Ha túl nagy a ház, akkor nem tudja felmelegíteni, ha meg túl kicsi, akkor nem fér el benne, nem tud vakarózni, megfordulni, stb...
A szabadidő programozás elég jól megy, olyannyira, hogy 25 óával kevesebb fizut kapok mert egy okos kolléga szerint. én meg csak annyit voltam. A tinta meg megetanult beszélni, és mást mondott biztos, mint ami a papíron van, szép ki december!
Na, erre kérem a pontot! szerk.: azt nemtudom hogy ma is sztrájkolnak e még, Frankye lehet tudna válaszolni erre! Ilyen számot meg nekérj, mert a végén még behozzák a a 15 éves milliárdos veszteségüket.
Nekem ezzel most nincs problémám, nállunk ha a tinta beszélni tudna...
Itt nállunk sok a tintás, és nagyon sokat raccsolnak!
Sztárjkolnak bizony.
24 óra kell ahhoz hogy visszaálljon a rend a asúti közlekedésben, így ha ma nem kezdik el a "helyreállítást/helyreállást" akkor még karácsonykor sem lesz vonatközlekedés. Szerintem pedig nem is lesz... de már a politika is beleszól a sztrájk okána helyrehozásába...
Sziasztok!
Lenne egy nyomtatóval kapcsolatos kérdésem. Van egy canon pixma mp-110-es multifunkcionális nyomtatóm. Ennek a szines része meg van bolondulva. Nem mindegyik szín működik mindig. Most csak a kékkel tudok nyomtatni, de az első lapot csak magentával nyomtatta. Ha kitisztítom a festékcsatornát, akkor a mosófolyadék átjön a fejen, de a magenta és a sárga szín a patronból már nem. Van ötletetek?
Lehet beleszáradt a tinta a szivacsba. Ha szivacsban tartja a festéket. Lehet hogy kontakthibás.
Szerintem a nyomtatófejben keress hibát, ne magában a nyomtatóban.
A nyomtatófejet tisztítottam ki, már sokadszorra. Mikor melyik színcsatorna működik. De most csak a kék működik. Ahogy fentebb is írtam, a mosófolyadék átmegy a csatornákon, a magenta és a sárga most nem. Volt, amikor másik színkombínációval nyomtatott.
Kontakthibákat kerestél? Lehet hogy a szalagkábel van megtörve. Lehet a csatival van valami.
Van egy nyomtatóboltos ismerősöm, hozzá szoktam járni, szokott mesélni. Ezeket mondogatja leginkább...
Nem hiszem, hogy a patron lenne kontaktos. Ha a patront belehelyezem és egy papírzspit tartok a fejhez, hogy kicsít "szívja" a festéket, akkor is csak a kék jön belőle. Máskor a másik színnel volt ugyanez.
Jaa. Akkor az csak a patron lehet.
Próbáldd meg másikkal ha lehetőséged van rá. Ha másikkal normálisan megy akkor a patronod lesz a hibás. Kérdés: töltötted-e már a patront? Mert ha igen, akkor előfordulhat hogy a festék részecskéi nem férnek át a - most nem jut eszembe mi a neve - récson ami a patron alján van, és engedi át a festéket... Lehet nem megfelelő bele a festék. Túl nagyok a festékrészecskék... nem tudom.
Idézet: „nem férnek át a - most nem jut eszembe mi a neve - récson” Egyszerűen csak: fúvókák Egyébként szerintem is a patron a "gázos". Erről jut eszembe: Mosás, töltés után lefuttattad a fejtisztító progit, lehet, hogy levegős még a fej?
szerwoodstock!
Ha már az allcutrace-k nál tartunk! MÁV: nem Magyar Államvasutak, hanem: 1.: Mindig Állunk és Várakozunk, vagy Mindig Álló Vonatok! Egyébként a jóbarátaim majnem nem tudtak bejönni... Ez az egy vizsga lehetőség volt... nem vicces... Ja! látom a villanypásztor topicot! Vajon neki is kell suba? nem fázik szegény? Azt hiszem, a fölös energiáimat megyek levezetni takarítás és mosogatás, meg ebéd segítségével!
Már én is unom... A multkor haverokkal az állomáson álltunk le vedelni és szidtuk a MÁV-ot , mennék nagyszüleimhez oda meg busz nem igazán jár, csak 50km-es kerülővel
Ok, értem én. eddig nem hozakodtam elő az álláspontommal ez ügyben. Alapesetben én tűzön-vízen át a munkavállalók mellett állok mert mi vagyunk a gyengébbek. Annak ellenére, hogy mi vagyunk többen, és nem a vezetőség. Nézzük csak az esztergomi $uzuki ügyét. Az még csak hagyján, hogy nem engedték megalakulni a szakszervezetet, EZZEL VÉTETTEK A MAGYAR MUNKA TÖRVÉNYKÖNYVE ELLEN, tehát a magyar jogrend ellen! Diplomáciai ügy sem lett belőle! Ezzel azt üzentük, hogy velünk ezt meg lehet csinálni, tényleg ilyen b*lfasz emberek vagyunk! Erre hab a tortán, hogy "véletlenül" koholt vádakkal kirúgták azt az illetőt, aki meg akarta alapítani! Mégis milyen mentalitás ez? Nem szabad engedni, hogy a TÖRTÉNELMI baloldal által kiharcolt érdemeket és jogokat, melyek minden dolgozót megilletnek, elvegyék (Lásd: Marx és Engels. Meg a történelemben az ipari forradalom c. fejezet Megjegyzem, sokszor vitatható módon szerezték meg a jogosultságokat, de ez mind munkavállaló, mint munkaadó oldalra érvényes! - történelmi távlatban gondolkodva! Nem aktuálpolitika!). Ennyire terrorizálhatóak meg zsarolhatóak vagyunk? Aztán a szegedi betegcsere ügye. Kit vontak felelősségre??? az ápolót, aki a beteget csak betolta. egyszerre csak egyet, tehát ha akarta volna, akkor sem tudta volna összecserélni a kartonokat! Megjegyzem, ezt kórházi gyakorlataim alatt láttam, és engem is műtöttek jópárszor - sajnos! Tehát a felelősök keresése mindig lefelé történik! Aztán: kivették azt a passzust, miszerint a melóba járás alatti baleset nem tartozik a mhelyi baleset körébe! Eddig ott volt! Pedig én nem jókedvemben járok ám arrafelé... Azért, mert dolgozni kell mennem! Ennem kell! élnem kell! Ehhez meg pénz kell! Szép lassan megnyirbálják jogainkat, aztán majd megint 14 éveseket dolgoztatnak a bányában??? - ld fentebb: történelem - Arról nem is beszélve, hogy az emberek többsége nem 8, hanem 10-12 órát dolgozik! Emellet örülhet, ha minimálbérre be van jelentve! 8 órában!
Ez volt a bevezetés! Sztrájkoljon, aki megteheti! DE! ne egy veszteséges állami cég apparátusa karácsonykor! Azzal az emberrel b*szik ki, akinek nincs kocsija és mást nem akar, mint nagymamához, szülőhöz elmenni az ország másik végébe! Tehát a saját kiszolgáltatott fajtájával! Sztrájkoljanak, de ne karácsonykor!!! nem a sztrájk ellen van kifogásom, hanem az ideje ellen! A helyett, hogy egymás felé fordulnánk, inkább elfordulunk egymástól. Ezért én is elfordulok a sztrájkolóktól. Ja és a magam fajta idiótákkal, akik iskolába járnak! Nekem szerencsém van. A Balaton volán nem sztrájkol! A környékbelieknél necces volt, hogy be tudnak-e jönni! Megjegyzem, hogy én is közalkalmazotti státuszba törekszem! A piac eszméletlen gyilkos! Ott aztán semmi joga senkinek, mert az a válasz, hogy nem muszáj itt dolgozni, van 100 másik jelentkező! Akkor is, ha igazam van! Volt hozzá szerencsém! Amit leírtam, mindenféle politikai hangnem nélkül írtam le! Ezt meg kívánom jegyezni! Igyekszem nem elfogultnak lenni! Én a magam részéről semelyik pártnak nem vagyok a tagja. Annyi, hogy a szélsőségeket minden oldalon elítélem Sőt, szimpatizánsa sem vagyok senkinek és semminek! Őszintén mondom. Na, megint rámjött a szájmenés... Matyi Szerk.: Frankye, még véletlenül sem vedd magadra! nem neked szánom! Ahogy olvastam, te sem vagy feltétlen támogatója ennek az egész folyamatnak!
Kipucoltam, légtelenítettem. Már nem tudom, mi lehet a hibás. Új patron is van benne...
Elnézést, hogy belekotnyeleskedek a témába, de nálam megtörtént a következő eset: állandóan elakadt a tálcában a papír, megállt a nyomtatás közben, egyik pillanatról a másikra nem látta a gép a nyomtatót! Hardver hiba gyanús volt, DE! egy uninstall a nyomtató teljes szoftverére nézve és újraindítás, telepítés, még egy restart, és azóta kitűnően működik!
Tehát: lehet szoftveres baj is! Matyi
Nem kotnyeleskedsz, minden választ szívesen olvasok. De én kizárnám a szoftveres hibát, mert a scanner működik, meg feketével tudok nyomtatni. Lehet, hogy egy új nyomtatófej megoldaná a problémát. De akkor már vehetek új nyomtatót...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |