Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Na oké, de akkor innentől ha az önvezető autó balesetet okoz akkor én leszek a felelős mert én utasítottam arra hogy menjen el B pontba?
Egy csavarhúzó nem önvezető autó
A felelősség az első balesetnél fog kiderülni, és hogy milyen jogi szabályozást fognak alkalmazni. Kérdésednél maradva ismét, a 4-es metro "önvezető". Ha egy szerelvény mondjuk belerohan az elötte levőbe, ott ki lesz a felelős?
Valami rémlik még nekem, hogy a Klauzál utcában lakott valamikor Német László. Lehet, hogy tévedek.
Anno a Kossuth utca 20-ban laktam. A pártház és és a papírbolt közt. Mint látom még megvan a ház.
Sziasztok. Érdeklődni szeretnék hogy tud-e valaki valami olyan képalkotó/szerkesztő programot amivel sérült nyákrajzot (szkennelt) helyre lehetne pofozni. Itt most a helyre pofozást úgy kell érteni hogy több vonal nagyon pixeles és néhol "összeér" így ez nem használható rendesen.
Valami olyasmi kéne ami "retusálja" a fotót annyira hogy kisimuljanak a vonalak ne legyen ilyen pixeles.
Egy rajzolóprogramban megnyitod, beállítod háttérnek és újrarajzolod. Töltsd fel ide a képet, alkotunk neked valamit.
Most sprint layout 6-ba beraktam háttérnek de elég sok türelem kéne ezt ujrarajzolni.
Gondolhatod nekem mennyi munkám volt paintbe újra vonalazni és feliratozni.
Hajrá! Minél előbb elkezded, annál előbb végzel.
A hozzászólás módosítva: Szept 7, 2019
Most segít egy kolléga valami programmal retusálja a képet hogy ne legyen ilyen vészes.
Így néz ki Eagle alatt és PDF mentésben.Vezetősáv 0.4-0.6-0.8 .
A hozzászólás módosítva: Szept 7, 2019
Sajnos csak a .jpg-t tudtam megnézni, én Sprint Layout-ot szoktam használni tervezéshez.
De hálás köszönetem amiért nekiálltál ennek az igen pepecselős melónak.
Remélem valamelyik börzén egyszer összefutunk.
Nagy üveges sörre vendégem vagy.
Idézet: „Nagy üveges sörre vendégem vagy.” EGERHET 2020 jó alkalom
Csak lazán kapcsolódik: Meg azt is mondta, hogy fura hobbijaik vannak a pestieknek.
Sziasztok! Autó vásárlás előtt vagyok,szeretnék érdeklődni,hogy milyen autó a Toyota Corolla Verso 2.2 D-4D (2006-os)? Mit tudnátok róla mondani, megéri a pénzét? A válaszokat előre is köszi!
Van valami különös ok, ami indokolja a dízel vásárlását? Ha nincs, akkor benzinest vegyél, dízelt jellemzően az vesz újan aki nagyon sokat megy vele. Nézz meg pár használt autó hirdetést, már 3 évesen bennük van százezer. Hogy a Toyotánál honnan datálódik a megbicsaklás a minőségben meg nem mondom (legtöbb autónál a 2000-es év környéke) de már a Toyota sem az ami régen volt, Kia, Hyundai simán verik megbízhatóságban.
Nálunk volt a cégnél. Járt mocsárban, vitt 800kg-os gépeket. Belül kellemes beltér. Németországban simán 220km/óra fölött mentünk vele folyamatosan. Bírt mindent. A D4D nekem nagyon bejött. Volt Aurisom ilyen motorral és a mostani RAV4-em is D4D. Az Auris elvolt 5-5,5l-el.
Erre mondták a fórumtársak, hogy fényesre kell csiszolni, és akkor lecsússzan.
Jelentkező még nem volt (csiszolásra, a másik végére gyakrabban)...
Pucuka hívta fel a figyelmemet erre. Nagyon szépem köszönöm, a többiek nevében is.
A magon csak ez van: Bodok_Zsigmond_Magyar_feltalalok_a_repules_torteneteben
Akkor kettőnk közül valaki hű_de_benézett_valamit.
Szó sincs róla.
Csupán azt jeleztem, hogy ott ez a könyv nincs fent, csak aminek írtam a címét.
Mivel az önvezető autók nagyon teret akarnak hódítani, lesz ott elég pénz arra hogy egy balesetnél az adott márka fizesse az esedékes károkat. De mire ez az idő eljönne, addigra ez a Föld már csak egy ipari szeméttelep lesz lángokban állva.
Szerintem "MEK" akart az lenni. Magyar Elektronikus Könyvtár.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |