Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Megtudná valaki mondani, hogy mi a nyavaja ez a képernyömön???" Még 27 óra, 16 perc és 07 mp"
Miér azután megszünik a gazdaságiválság???? Minden kétség kizárva... a H.E hozza be.
Lebuktál! Nem olvastad eddig a lapot!
Nem is!
Az pont a szülinapomig hátralévő időt jelzi! :yes:
Most pár perce kapcsoltam be...................
Már megint miböl maradtam kiiiiiiiiiii?????
Nem. annyi van még hátra a képernyőd élettartamából. Manapság a gyártók visszaszámlálókat tesznek az elektronikai cuccokba, hogy azok elromlást szimuláljanak, s persze mindezt minimum a garancia lejárta után egy nappal. Az a céljuk ezzel, hogy ösztönözzenek Téged egy új termék vásárlására. Itt is ez folyik éppen, csak egy kis bug okán véletlenül láthatóvá vált a számláló.
Na ez olyan mint a vicc:
-Doktor úr! Mennyi van még hátra? - Tíz. -De tíz micsoda? Év? Hónap? Nap?? - 9...8...7...6....
Be b.....na mint trójának a faló, ha monitort kéne vennem, mikor kenyérre is alig telik :rinya:
De rájöteeeeeeeeeeeeeeem Népszavazás lessz? Már megint kormány csere??
Én most cseréltettem szélvédőt. Kormányt is kellett volna cseréltetnem??
Én már semmin sem csodálkozom :nemtudom:
A kormányt viszont oszlopostól.
Ejnye azzal óvatosan kell bánni mint a nővel... finoman besegíteni, kisegíteni. Nem úgy mint ahogyan az emberrablók, csak belöknek a hátsó ülésre, aztán meg kirúgnak a kocsiból, persze a viadukt tetejéről.
Szerintem szimplán elhíztak a modik és ennyire várják a tavaszt...
Tartsátok titokban: egy előttem szóló ötletéből merítve, megmutathatnánk, hogy habár fölül a hajó, azért a víz az úr: és direkt szétOFFolhatnánk minden topicot míg el nem árulják mi ez a visszaszámlálósdi Idézet: „direkt szétOFFolhatnánk minden topicot” Negatív hozzáállás, nem javaslom
Elfogynak a modik. Már nincs egy darab sem!
(Le is lehet kapcsolni a visszaszámlálást.)
Akkor szétonoljuk! Mindenhova teszünk egy két "értelmes" hozzászólást, és annyi munkát adunk nekik, hogy már ők is alig várják majd, hogy leteljen az idő.
(Bár ha elfogytak akkor lehet rosszalkodni, itt az idő! Majd holnap letagadjuk)
Ezt a mondatot nem lehet csak úgy hányaveti módon leírni! Ezt csak pontoson idézve szabad! (...mint minden klasszikust!)
"Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"
Hali, visszaszámlálásra tipp: ( de tényleg nagyon tipp)
Az újabb munkával és örömmel teli hét kezdete?? Mert pont vasárnap 24:00, vagy hétfő 00:00, kinek hogy tetszik... Vagy már kaptunk választ??
Rossz tipp, számolj utána! Bár pl. az amcsiknál vasárnappal kezdődik a naptári hetük.
Nem, mert szombat 24:00 vagy vasárnap 0:00.
llaci. Ez az idézet egy republic szám kezdete.
Ja, tényleg, péntek van...
Úgy látszik túlságosan beleéltem magam a hétvégébe... De akkor is, ez most mire jó?? Túl kevés volt a hozzászólás az OFF topicban, vagy mifene... Szal: Ezmiez??
Igen, igazad lehet, jön a tavasz!
Milyen szám az a republic?
Én Petőfi versnek ismerem. (bunkó, műveletlen vagyok!) Idézet: „itt is jelen van a páka maffia???” Ez jó szöveg volt
Republic - Húzd barom, húzd
Ez a szám kezdődik ezzel az idézettel.
Idézet: „Majd holnap letagadjuk” Inkább fogjátok rá a nyuszira
Vagy Géza bácsi átiratában:
Idézet: „Habár fölül a gálya, S alul a víznek árja, Azért a víz van alul! ” |
Bejelentkezés
Hirdetés |