Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
a csokiüvegek 1000L esek a falvastagságuk 100mm..
ha rásüt a nap 10 perc alatt el is olvad.. 1 "üveg" elég lenne?
A Fórum egész területén TILOS ALKOHOLT FOGYASZTANI nem hagyhattam ki
rám ne nézzetek én anti piás vagyok
De komolyan :yes: Ki akarta fogyasztani? Én csak árultam... Topi lehet hogy csak nézegette volna
És felelőtlen és túlzott mértékű alkoholfogyasztásra buzdító vagy azzal kapcsolatos fonémák, szótöredékek közolvashatóvá tétele.
- Szép mondat mi? Ha sokat cseverészek itt, nem leszek kész. Ma még aludni is akarok...
Ezt még tizenévesen lehet, hogy be tudod tartani. De majd az egyetemen / fősulin...
Hajjaj aludni??? Itt már versenyfutás van az idővel Én ma nem alszok megyek teleportálós buliba
Fogadjunk?
Én akár egy házibulit is kibírnák úgy hogy mindenki a földön mászik :yes: Topi: mit alkotsz ha szabad megtudni?
Topi, csatoltam egy képet. Ez most paranormális dolog, vagy ennek így kell lennie?
zoly15 ne zavard nekem se mondta el legyünk türelmesek Ja amugy ha nagyobb leszel más lessz a véleményed! Én is most ugy érzem hogy eljött a teleportálós buli ideje, rég volt ilyen
Idézet: ez milyen? „teleportálós buli ideje” Majd kiderül mit fogok gondolni
ajjaj sztem majd ha nagyobb leszel iszunk aztán valahogy hazaesünk
Na innen látszik, nem láttál még felsőoktatást...
Teleportálás az a folyamat, amikor a buliba még bemész, de már nem tudod hogy jutottál haza az ágyadba. Ezt csak a kiválasztott önkontroll nélküliek "élvezhetik"
Van egy játék részegedj okosan a neve beszálltam én is... 5km-et teleportáltam haverral
Idézet: „de már nem tudod hogy jutottál haza az ágyadba” Szerintem ebbe semmi poén... De aki rombolja magát a saját dolga Értem már miért "teleportál"
Én sem látok benne semmi értelmet... Én jobban szeretek kacagni ilyenkor azokon, akik mindenkit szeretnek és mindent meg tudnak magyarázni.
Néha ezt is kell amugy egy pár közösségi oldalon valentin nap alkalmából tettek olyan funkciót hogy küldj szivet, ide is kellett volna küldj IC-t vagy ellenállást
Nektek is pacáz a töltötollatok, akarom mondani az egeretek? Bővebben: Link
Na jó, elárulom!
0:00:00-kor előjön egy új szavazás: Idézet: „Szeretnéd tudni, hogy mi a meglepetés? - Igen - Nem - Milyen meglepetés?”
Feketét vérzik az egereeem. Act2k! Miért? Miért ... kellett???
legyen benne az is, hogy MI AZ A MÁTRIX :d ha már a szavazásból ugyse tudjuk meg mi a meglepetés
Azt mindenki tudja mi az a mátrix... (A mátrix, egy halmaz vagy sorozat elemeit tartalmazza, sorokra és oszlopokra bontva.)
Ja meg hol is az a White Rabbit? Vagy túl előre szaladtam, messze még a húsvét?
A-a! A MÁTRIX egy pénztemető, pláne, ha nagy fényerejű RGB ledekből építed!
Sziasztok!
Ezt a topikot találtam a legmegfelelőbbnek a kérdésemhez, szóval felteszem ide. Keresek egy kézikönyvet egy PII-2300 rev.2.1 alaplaphoz, nincsen véletlenül valakinek, aki el tudná nekem küldeni digitalizált formában?
Én olyan boldog voltam, hogy előléptettek a munkahelyemen és rohadt módon megemelték a bruttómat. Erre most nézem a 2009-es nettó bérkalkulátorral, hogy jó nagy rohadt görénység ez a magyarországi adózási rendszer.
Ha valakinek a fizetése 80.000 bruttó, akkor a fizetése 80%-át megkapja, de ha valakinek 1.000.000, akkor az csak 42%-át kapja meg. Ez valami annyira bunkó dolog, hogy az nem igaz... Nekem majdnem, hogy megduplázták a bruttómat és alig kapok majd 30.000-el többet?!? Pofám leszakad! Nem csoda, ha mindenki siet a munka után feketézni (és itt nem a kávézásra gondolok).
ma bontottam egy multifunkciós nyomtatót és a szkenner részből kitermeltem a kis fénycsövet az inverterrel és a tartójával együtt. Faca kis világítás lett belőle. csak rákötöttem egy 5V-os telefontöltőre és remekül világít. Ez lett az új éjjeli lámpám. Ahhoz, hogy lássam mit írok a gépen, meg ne essek hasra a kupiban, arra tökéletes. Rakok egy képet, ahol a teknőcömet is szépen megvilágítja. Élőben azért jobban világít, csak a teló leveszi a fényerőt, mert túl sok a fény.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |