Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
a csokiüvegek 1000L esek a falvastagságuk 100mm..
ha rásüt a nap 10 perc alatt el is olvad.. ![]() 1 "üveg" elég lenne?
A Fórum egész területén TILOS ALKOHOLT FOGYASZTANI
![]()
rám ne nézzetek én anti piás vagyok
![]() De komolyan :yes: Ki akarta fogyasztani? Én csak árultam... Topi lehet hogy csak nézegette volna
És felelőtlen és túlzott mértékű alkoholfogyasztásra buzdító vagy azzal kapcsolatos fonémák, szótöredékek közolvashatóvá tétele.
- Szép mondat mi? Ha sokat cseverészek itt, nem leszek kész. Ma még aludni is akarok...
Ezt még tizenévesen lehet, hogy be tudod tartani. De majd az egyetemen / fősulin...
![]()
Hajjaj aludni??? Itt már versenyfutás van az idővel
![]() ![]()
Fogadjunk?
![]() Én akár egy házibulit is kibírnák úgy hogy mindenki a földön mászik :yes: Topi: mit alkotsz ha szabad megtudni?
Topi, csatoltam egy képet. Ez most paranormális dolog, vagy ennek így kell lennie?
zoly15 ne zavard nekem se mondta el
![]() ![]() ![]() Idézet: ez milyen? „teleportálós buli ideje” ![]() Majd kiderül mit fogok gondolni ![]()
ajjaj
![]() ![]() ![]()
Na innen látszik, nem láttál még felsőoktatást...
Teleportálás az a folyamat, amikor a buliba még bemész, de már nem tudod hogy jutottál haza az ágyadba. Ezt csak a kiválasztott önkontroll nélküliek "élvezhetik"
Van egy játék részegedj okosan a neve beszálltam én is... 5km-et teleportáltam haverral
![]() Idézet: „de már nem tudod hogy jutottál haza az ágyadba” Szerintem ebbe semmi poén... De aki rombolja magát a saját dolga ![]() Értem már miért "teleportál" ![]()
Én sem látok benne semmi értelmet... Én jobban szeretek kacagni ilyenkor azokon, akik mindenkit szeretnek és mindent meg tudnak magyarázni.
Néha ezt is kell
![]() ![]()
Nektek is pacáz a töltötollatok, akarom mondani az egeretek? Bővebben: Link
Na jó, elárulom!
0:00:00-kor előjön egy új szavazás: Idézet: „Szeretnéd tudni, hogy mi a meglepetés? - Igen - Nem - Milyen meglepetés?” ![]()
Feketét vérzik az egereeem. Act2k! Miért? Miért ... kellett???
![]()
legyen benne az is, hogy MI AZ A MÁTRIX :d ha már a szavazásból ugyse tudjuk meg mi a meglepetés
![]()
Azt mindenki tudja mi az a mátrix... (A mátrix, egy halmaz vagy sorozat elemeit tartalmazza, sorokra és oszlopokra bontva.)
![]()
Ja meg hol is az a White Rabbit? Vagy túl előre szaladtam, messze még a húsvét?
A-a! A MÁTRIX egy pénztemető, pláne, ha nagy fényerejű RGB ledekből építed!
Sziasztok!
Ezt a topikot találtam a legmegfelelőbbnek a kérdésemhez, szóval felteszem ide. Keresek egy kézikönyvet egy PII-2300 rev.2.1 alaplaphoz, nincsen véletlenül valakinek, aki el tudná nekem küldeni digitalizált formában?
Én olyan boldog voltam, hogy előléptettek a munkahelyemen és rohadt módon megemelték a bruttómat. Erre most nézem a 2009-es nettó bérkalkulátorral, hogy jó nagy rohadt görénység ez a magyarországi adózási rendszer.
Ha valakinek a fizetése 80.000 bruttó, akkor a fizetése 80%-át megkapja, de ha valakinek 1.000.000, akkor az csak 42%-át kapja meg. Ez valami annyira bunkó dolog, hogy az nem igaz... Nekem majdnem, hogy megduplázták a bruttómat és alig kapok majd 30.000-el többet?!? Pofám leszakad! Nem csoda, ha mindenki siet a munka után feketézni (és itt nem a kávézásra gondolok).
ma bontottam egy multifunkciós nyomtatót és a szkenner részből kitermeltem a kis fénycsövet az inverterrel és a tartójával együtt. Faca kis világítás lett belőle. csak rákötöttem egy 5V-os telefontöltőre és remekül világít. Ez lett az új éjjeli lámpám. Ahhoz, hogy lássam mit írok a gépen, meg ne essek hasra a kupiban, arra tökéletes. Rakok egy képet, ahol a teknőcömet is szépen megvilágítja. Élőben azért jobban világít, csak a teló leveszi a fényerőt, mert túl sok a fény.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |