Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Megtudná valaki mondani, hogy mi a nyavaja ez a képernyömön???" Még 27 óra, 16 perc és 07 mp"
Miér azután megszünik a gazdaságiválság???? Minden kétség kizárva... a H.E hozza be.
Lebuktál! Nem olvastad eddig a lapot!
![]()
Nem is!
Az pont a szülinapomig hátralévő időt jelzi! ![]() ![]() ![]()
Most pár perce kapcsoltam be...................
Már megint miböl maradtam kiiiiiiiiiii????? ![]()
Nem. annyi van még hátra a képernyőd élettartamából. Manapság a gyártók visszaszámlálókat tesznek az elektronikai cuccokba, hogy azok elromlást szimuláljanak, s persze mindezt minimum a garancia lejárta után egy nappal. Az a céljuk ezzel, hogy ösztönözzenek Téged egy új termék vásárlására. Itt is ez folyik éppen, csak egy kis bug okán véletlenül láthatóvá vált a számláló.
Na ez olyan mint a vicc:
-Doktor úr! Mennyi van még hátra? - Tíz. -De tíz micsoda? Év? Hónap? Nap?? - 9...8...7...6.... ![]() ![]() ![]() De rájöteeeeeeeeeeeeeeem ![]() ![]() ![]() ![]()
Én most cseréltettem szélvédőt. Kormányt is kellett volna cseréltetnem??
![]()
Én már semmin sem csodálkozom
![]() A kormányt viszont oszlopostól.
Ejnye azzal óvatosan kell bánni mint a nővel... finoman besegíteni, kisegíteni. Nem úgy mint ahogyan az emberrablók, csak belöknek a hátsó ülésre, aztán meg kirúgnak a kocsiból, persze a viadukt tetejéről.
![]()
Szerintem szimplán elhíztak a modik és ennyire várják a tavaszt...
![]() Tartsátok titokban: egy előttem szóló ötletéből merítve, megmutathatnánk, hogy habár fölül a hajó, azért a víz az úr: és direkt szétOFFolhatnánk minden topicot míg el nem árulják mi ez a visszaszámlálósdi ![]() ![]() Idézet: „direkt szétOFFolhatnánk minden topicot” Negatív hozzáállás, nem javaslom ![]()
Elfogynak a modik. Már nincs egy darab sem!
![]() (Le is lehet kapcsolni a visszaszámlálást.)
Akkor szétonoljuk! Mindenhova teszünk egy két "értelmes"
![]() ![]() (Bár ha elfogytak akkor lehet rosszalkodni, itt az idő! Majd holnap letagadjuk)
Ezt a mondatot nem lehet csak úgy hányaveti módon leírni! Ezt csak pontoson idézve szabad! (...mint minden klasszikust!)
"Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"
Hali, visszaszámlálásra tipp: ( de tényleg nagyon tipp)
Az újabb munkával és örömmel teli hét kezdete?? Mert pont vasárnap 24:00, vagy hétfő 00:00, kinek hogy tetszik... Vagy már kaptunk választ??
Rossz tipp, számolj utána! Bár pl. az amcsiknál vasárnappal kezdődik a naptári hetük.
Nem, mert szombat 24:00 vagy vasárnap 0:00.
![]() llaci. Ez az idézet egy republic szám kezdete. ![]()
Ja, tényleg, péntek van...
![]() Úgy látszik túlságosan beleéltem magam a hétvégébe... ![]() De akkor is, ez most mire jó?? Túl kevés volt a hozzászólás az OFF topicban, vagy mifene... Szal: Ezmiez??
Igen, igazad lehet, jön a tavasz!
Milyen szám az a republic?
Én Petőfi versnek ismerem. (bunkó, műveletlen vagyok!) Idézet: „itt is jelen van a páka maffia???” Ez jó szöveg volt ![]()
Idézet: „Majd holnap letagadjuk” Inkább fogjátok rá a nyuszira ![]()
Vagy Géza bácsi átiratában:
Idézet: „Habár fölül a gálya, S alul a víznek árja, Azért a víz van alul! ” ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |